skip to Main Content

2024 WEEK 12

 1. Orks & Goblins 15: Houwer, Ma Yi/Olivier Peru, Uitgeverij Daedalus, SC 11,25.
 2. Ogon 2: Witgezichten, Sierra/Nanjan/Jarry, Uitgeverij Daedalus, SC 11,25.
 3. De kronieken van Roncevaux 2: Munjoie, Juan Luis Landa, Uitgeverij Daedalus, SC 11,25.

 1. Buonaparte 2: Oorlogsbuit, Gil/Miel/Pigière, Uitgeverij Daedalus, SC 10,25.
 2. Kozakken 1: De gevleugelde huzaar, Toulhoat/Guillo/Brugeas, Uitgeverij Daedalus, SC 11,25.
 3. Malefosse 14: vrijschutter, Brice Goepfert/Daniel Bardet, Uitgeverij Daedalus, SC 10,25.

 1. De Gebroeders Rubinstein 4: De zonen van Zion, Le Roux/Chevallier/Brunschwig, Uitgeverij Daedalus, HC 24,50.
 2. Chaplin integraal, David François/Laurent Seksik, Uitgeverij Daedalus, HC 40,95. (Stripbiografie van Charlie Chaplin, een van de grootste acteurs aller tijden. Deze strip verscheen in het Frans als een trilogie. Daedalus brengt het als een one-shot van 224 pagina’s in harde kaft op de markt.)
 3. Atom[ka], Brahy/Runberg, Uitgeverij Daedalus, SC 20,50.

 1. Tschai – de waanzinnige planeet integraal 4: De Pnume, Li-An/Morvan, Uitgeverij Daedalus, HC 23,50.
 2. De kinderen van Belzagor 2 van 2, Villesange/Lecigne/Timel, Uitgeverij Daedalus, HC 22,50.
 3. De Toren 2, Mr Fab/Kounen & Ladgham, Uitgeverij Daedalus, SC 12,50.

 1. Sneeuw integraal 1, Christian Gine/Didier Convard, Saga Uitgaven, HC 37,99. (Bevat de eerste 5 delen uit de albumreeks en een aantal korte verhalen uit het weekblad Kuifje.)
 2. Bloedkoninginnen: Eleonora – De zwarte legende integraal deel 2 van 2, Gomez/ Delalande & Mogavino, Uitgeverij Daedalus HC 35,95. (Bundel van de laatste drie delen.)
 3. Bloedkoninginnen: Mary Tudor – Bloody Mary deel 1, Montalbano/Fernandez/Corbeyran, Uitgeverij Daedalus HC 22,50.

 1. Gentlemind deel 1, Lapone/Díaz Canales & Valero, Uitgeverij Hum!, HC 19,95. (New York, 1940. Navit is een straatarme, jonge ontwerpster. Ze erft een ietwat ouderwets maar charmant tijdschrift: Gentlemind. Strijdbaar, intelligent en doortastend bewijst ze zich als uitgever en gaat ze de uitdaging aan om er een modern tijdschrift van te maken. Achtervolgd door de herinnering aan haar minnaar die verdween naar het front moet ze de werkelijkheid trotseren van een Amerikaanse samenleving die een gouden periode doormaakt, maar door en door macho is.)
 2. Ninn 3: De Vergetenen, Johan Pilet/Jean-Michel Darlot, Saga Uitgaven, HC 21,99.

 1. Guust integraal, Franquin, Dupuis, HC 99,00. (Alle 19 albums uit de klassieke reeks in één dikke pil.)
 2. De Bibliothecaresse van Auschwitz, Aroca/Rubio/Iturbe, Uitgeverij De Fontein, SC 19,99. (Dita is veertien wanneer ze met haar ouders in het concentratiekamp Auschwitz terechtkomt. Pal onder de ogen van de nazi’s is er in het geheim een schooltje opgezet. Op een plek waar boeken streng verboden zijn, verbergt Dita met gevaar voor eigen leven de kleinste en meest kostbare bibliotheek die ooit heeft bestaan. De bibliothecaresse van Auschwitz is een onvergetelijke graphic novel over moed, hoop en kracht van verhalen in de zwaarste omstandigheden. Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Dita Kraus die de Holocaust overleefde.)
 3. Even in het nu, Paul Faassen, De Harmonie, SC 24,90. (Na eerdere titels die keken naar dieren, probeert illustrator Paul Faassen nu het doen en laten van de mens te doorgronden. Zelfverklaarde zelfhulpgoeroes, coaches en influencers hebben ons jarenlang voorgehouden meer in het nu te leven, maar wat leverde dat nou eigenlijk op? In tegenstelling tot wat de titel doet vermoeden, concludeert Faassen in Even in het nu dat het nu een tijd is waarin we niet te lang moeten blijven hangen. We moeten vooruit. Want onze problemen zijn inmiddels niet meer van onszelf, maar van de hele wereld.)

 1. De Verloren Tijden 2: Het land der meutes, Didier Poli/Jérôme Le Gris, Uitgeverij Daedalus, HC 10,25.
 2. De onderzoeken van Enola Holmes 5: Het geheim van de verloren boodschap, Serena Blanco, Uitgeverij Daedalus, SC 11,25.

tom

Back To Top
×Close search
Zoeken