skip to Main Content

2024 WEEK 11

 1. Wild West 4: Modder en bloed, Jacques Lamontagne/Thierry Gloris, Dupuis, SC 9,99/HC 17,99.
 2. Team Rafale 13: Rafale tegen Rafale, Olivier Jolivet/Frédéric Zumbiehl, Dupuis, SC 9,99/HC 17,99.
 3. Black Squaw 4: Secret Six, Alain Henriet/Yann, Dupuis, SC 9,99/HC 17,99.

 1. Scotland deel 3, Marchal/Leo/Rodolphe, Dargaud Benelux, SC 9,99.
 2. Alleen  14: De beschermers, Velmann/Gazzotti, Standaard Uitgeverij, SC 9,99.
 3. Nero 2: Verduisterde zon, gedoofde sterren, Alessio Avallone/Emiliano & Matteo Mammucari, Dupuis, SC 9,99.

 1. Telepaths 1 van 2, Epting/Reber/Straczynski, Dark Dragon Books, SC 12,95. (Een plotselinge elektromagnetische storing zorgt ervoor dat telepathische krachten ontwaken bij een tiende van de wereldbevolking. In de nasleep van deze gebeurtenis worden telepathische politieagenten uit Boston geconfronteerd met een verkeerd veroordeelde gevangene. Deze gevangene groeit uit tot een held en leider van andere telepaten die proberen te ontsnappen aan een wereld waarin hun krachten hen kwetsbaar maken voor aanvallen. Beide zijden worden gezien als helden in hun eigen verhaal, en de toekomst hangt af van hun vermogen om vertrouwen in elkaar te vinden.)
 2. Telepaths 2 van 2, Epting/Reber/Straczynski, Dark Dragon Books, SC 12,95.
 3. Elias Ferguson 2: 1938, oceanen van vuur, Shell/Ralenti/Second, Dark Dragon Books, SC 10,95.

 1. Inguinis – Oorsprong 2 van 2: Het begin van het einde, Nicolas Guenet/Katia Even, Dark Dragon Books, HC 24,95.
 2. Averno 1: Onderwereld, Sarah Con Hache, Reboot Comics, SC 10,95. (Als er een klein vogeltje arriveert in de onderwereld, breekt de hel los! Satanna gaat samen met een duiveltje op zoek naar een oplossing. Sexy, humoristisch en avontuurlijk, Sarah con Hache neemt je op een magistrale manier mee op reis door de onderwereld.)
 3. Rooie Oortjes deel 1, Diverse auteurs, Uitgeverij De Boemerang, SC 8,95. (Herstart van de welbekende Rooie Oortjes, gevuld met nieuw materiaal én klassiekers uit de oude doos.)

 1. De Nazi’s en het Wolfskind, Percio/Delpeche/JDMorvan, Dark Dragon Books, HC 34,95. (Zeven verzetsstrijders wachten op de komst van de Duitsers bij de toegangsbrug tot het onneembare bergmassief. Twee vrouwen en vijf mannen met een beladen verleden, verenigd op een boerderij met een ongrijpbare, dwalende schaduw.
  Op 21 juli 1944 slaat de Wehrmacht genadeloos toe en vernietigt het verzet van de Vercors. Maar het leven kan nog steeds zegevieren.)
 2. Het Goud van de Belgen, Brangier/Guillaume/Boisserie, Dark Dragon Books, HC 34,95. (In 1940 willen de Nazi’s de goudreserves van België bemachtigen. Koning Leopold III vertrouwt het daarom toe aan Frankrijk, die het goud weer naar Dakar stuurt. Maar daar laden de Duitsers het in een trein die dwars door Afrika gaat, richting Berlijn. Een Britse marinier, een voormalige Franse officier, een alcoholische monteur en een Ivoriaanse onafhankelijkheidsstrijder zetten de achtervolging in om het Belgische goud terug te krijgen.)
 3. Pitcairn – Het eiland van de muiterij op de Bounty 3: Revolutie, Németh/Eacersall/Laurier, Dark Dragon Books, HC 21,95.

 1. De geheime driehoek: Rectificando 3: De erfenis, Denis Falque/Didier Convard, Glénat Benelux, HC 18,99.
 2. Marvel Classics 2: Daredevil, the man without fear 1 van 2, Miller/Romita Jr./Williamson, Dark Dragon Books, HC 27,95.
 3. Marvel Classics 3: Daredevil, the man without fear 2 van 2, Miller/Romita Jr./Williamson, Dark Dragon Books, HC 27,95.

 1. Batman & The Joker The Deadly Duo 1, Marc Silvestri/Arif Prianto, Dark Dragon Books, SC 12,95.
 2. Batman & The Joker The Deadly Duo 2, Marc Silvestri/Arif Prianto, Dark Dragon Books, SC 12,95.
 3. Batman/Spawn 1, McFarlane/Capullo/McCaig, Dark Dragon Books, SC 10,95.

 1. De Familie Snoek integraal 2, Willy Vandersteen, Standaard Uitgeverij, HC 37,50.
 2. Vertongen & Co 42: Balthazar zoekt het spoor, Leemans/Bouden/Swerts/Vanas, Standaard Uitgeverij, SC 7,99.
 3. Asterix – Idefix en de onverzettelijken 5: Idefix en de druïde, Fenech/Choquet, Les Éditions Albert René, SC 5,95.

 1. Eric Schreurs – een strip hommage, Diverse auteurs, Reboot Comics, SC 19,95/HC 29,95. (Vier jaar na zijn overlijden krijgt Eric Schreurs met dit album een gepast eerbetoon. Het is een boek geworden van meer dan 125 pagina’s vol bijdrages van bekende stripmakers zoals Toon van Driel, Hein de Kort, Gerrit de Jager, Michiel Offerman, Eric Heuvel, Rob Derks en vele, vele anderen. Daarnaast vind je hier grappige anekdotes en prachtige verhalen uit de mooie interviews met vrienden en familie. Werk van de enige echte Eric Schreurs zelf kan en mag uiteraard niet ontbreken. Speciaal voor dit boek zijn diverse tekeningen en strippagina’s opgefrist én opnieuw ingekleurd. Een must voor fans en stripliefhebbers, maar ook voor iedereen die eens een kijkje wil nemen in het leven van deze vaak ondergewaardeerde stripmaker.)
 2. Rock! 1, Serge Clerc, Uitgeverij Sherpa, HC 39,95. (Dit boek is een feest der herkenning voor de (voormalige) punkers en new wavers en een verrassende ontdekkingsreis voor liefhebbers van de atoomstijl. Alle fraaie illustraties, strips, boekomslagen en elpee-covers van Serge Clerc verzameld in twee delen, waarvan dit het eerste deel is.)
 3. De Rode Ridder de Biddeloo-jaren integraal 16: Helden van Horst, Willy Vandersteen & Karel Biddeloo, Standaard Uitgeverij, HC 37,50. (Bundel van de delen 124 t/m 130. Met dossier en bijgevoegd een prentje van Fabio Bono.)

 1. De Laatste Koningin, Rochette, Concerto Books, HC 28,99. (Édouard Roux, die met een verminkt gezicht uit de Eerste Wereldoorlog is teruggekeerd, zoekt zijn heil bij de beeldhouwster Jeanne Sauvage. Ze geeft hem een nieuw gezicht en introduceert hem in de kunstenaarskringen van Montmartre. Op zijn beurt laat Édouard haar kennismaken met het majestueuze landschap van de Vercors en vertelt hij over de laatste beer die in zijn jeugd voor zijn ogen werd doodgeschoten. In een prehistorische grot, die zijn familie jarenlang geheim heeft gehouden, onthult hij de “Laatste Koningin” aan Jeanne en moedigt hij haar aan het meesterwerk te maken waarmee ze zal doorbreken.)
 2. Uitweg, B. Carrot, Uitgeverij Oogachtend, SC 28,50. (Magda is een jonge Poolse lerares die graag binnen de lijntjes kleurt. Ze is zorgzaam, verantwoordelijk en heeft haar leven prima op orde. Maar dan raakt ze ongewenst zwanger. In het conservatieve, religieuze Polen is abortus strafbaar. Het taboe is er zo groot dat het onderwerp zelfs niet bespreekbaar is met vrienden en familie. Magda staat er alleen voor. Ze worstelt met haar schuldgevoel en de vele dubieuze oplossingen die het internet biedt. En ondertussen tikt de klok genadeloos verder.)
 3. Animal Jack 4: De terugkeer van de dodo, Miss Prickly/Kid Toussaint, Dupuis, SC 13,99.

 1. Marvel Double Trouble: Spider-Men, Peter Parker & Miles Morales 1 van 2, Gurihiru/Mariko Tamaki, Dark Dragon Books, SC 10,95.
 2. Marvel Double Trouble: Spider-Men, Peter Parker & Miles Morales 2 van 2, Gurihiru/Mariko Tamaki, Dark Dragon Books, SC 10,95.
 3. Rover 1: De bloedgolf, Pauline De La Provôté/Jean-Baptiste Saurel, Dupuis, SC 9,99. (Negen jaar is misschien wat jong om in je eentje het ruime sop te kiezen. Maar Rover en zijn vriendjes zijn tot alles bereid om hun geliefde boot te redden. Ze deinzen er zelfs niet voor terug om hun Brigantijn door de storm te loodsen. Gewapend met een kaart van de mysterieuze piraat William Bloedgolf gaan de leerling-piraten het avontuur aan!)

tom

Back To Top
×Close search
Zoeken