skip to Main Content

2023 WEEK 37

 1. Saboteuses 2: Mol, Thomas Du Caju/Jean-Claude van Rijckeghem, Silvester Strips Uitgeverij, HC 19,95.
 2. Marshal Bass 9: Texas rangers, Kordey/Vitkovic/Macan, Silvester Strips Uitgeverij, HC 19,95.
 3. Dierenboerderij, Labourot/Parada/L’Hermenier, Dark Dragon Books, HC 20,95. (De verstripping van het bekende verhaal van George Orwell! Op een kleine boerderij in Engeland rommelt opstand onder de dieren. Zij jagen op de man die hen uitbuitte en ze nemen de macht over. Ze willen een nieuwe orde vestigen waarin iedereen inspraak heeft in de beslissingen en waarbij alle dieren gelijk zouden zijn. Maar de varkens nemen de leiding van het nieuwe regime op zich en weldra bevinden de dieren zich onder het juk van een nog wredere leider.)

 1. De Juffrouw, Carole Maurel/Yves Lavandier, Dark Dragon Books, HC 39,95. (‘Bretagne, juni 1944. Ondanks de landing in Normandië, de bezetting en de lokale milities die op joden en verzetsstrijders jagen moet en zal het Marie lukken haar leerlingen te beschermen… Al haar leerlingen?’ Een verhaal met een groot hart. Naast een historisch avontuur is dit boek ook een eerbetoon aan het onderwijzend personeel.)
 2. Nachtbloem 1: Gebroken dromen, Marco Nizzoli/Giovanna Furio, Dark Dragon Books, SC 10,95. (Een verboden liefdesverhaal in het hart van het fascistische Italië. Zomer 1933, Venetië. Een meisje en twee jongens. Hans en Jacopo behoren beiden tot de elite, maar hun liefde wordt tegengewerkt door de politieke kampen waartoe hun families behoren. Jacobo is joods. Hans een vertegenwoordiger van het nazisme in Italië. Hoe kan hun relatie de culturele, sociale en politieke veranderingen van die tijd overleven? Een duister, elegant tweeluik, Nachtbloem gaat over een van de donkerste periodes in de geschiedenis door de roze bril van verboden liefde. Een menselijke tragedie over de tegengestelde kanten van de ziel: verraad & trouw, vreemdelingenhaat & idealisme, zuiverheid & gemeenheid, jaloezie & zelfverloochening.)
 3. Nachtbloem 2: Dolende zielen, Marco Nizzoli/Giovanna Furio, Dark Dragon Books, SC 10,95.

 1. Vergeet niet dat je zult sterven, Dobbs/Genzianella/Palescandolo, Dark Dragon Books, HC 20,95. (Meadows, een zwarte yankee uit het noorden, en zijn vijand Blackwood, een confederatiesoldaat, vechten om te overleven in Kentucky net na de beëindiging van de Amerikaanse Burgeroorlog. Tijdens een rampzalige reis zullen ze al hun kennis en kunde moeten bundelen om menselijke tegenspoed en de bijzonder vijandige natuur het hoofd te bieden. Tussen haat en verlatenheid zullen ze geen andere keuze hebben dan hun wrok te overwinnen om te overleven.)
 2. Waldin, de kronieken van Thesnia 5: De geschriften, Patrick Cornelis/Tim de Decker, Pangolin Comics, SC 9,95.
 3. Waldin, de kronieken van Thesnia 6: De uitverkorene, Patrick Cornelis/Tim de Decker, Pangolin Comics, SC 9,95.

 1. Furiosa 1: De terugkeer van Garalt, Laval Ng/Philippe Pelaez, Dark Dragon Books, SC 10,95. (Garalt is teruggekeerd uit de dood, opgewekt door zijn geliefde, de fee Alcyna. Hij werd ooit beschouwd als de beste ridder ter wereld. Maar hij werd gedood door Roland, de neef van de koning. Garalt wordt geholpen door Sybil, een jonge ruiter die zich in zijn dienst stelt. Samen proberen ze Bradamante terug te vinden want zij schonk Garalt ooit een zoon. Maar hij zal eerst langs ​​Morgane moeten komen die jaloers is op de liefde die haar zus Alcyna voor de ridder heeft. En langs Roland die tot waanzin is gedreven door zijn gedwarsboomde liefde.)
 2. Furiosa 2: De andere wereld, Laval Ng/Philippe Pelaez, Dark Dragon Books, SC 10,95.
 3. Solo Kannibalenwereld integraal 1, Oscar Martin, Dark Dragon Books, HC 39,95.

 1. Golden City 15: Een dag vol angst, Malfin/Schelle/Pecqueur, Silvester Strips Uitgeverij, HC 19,95.
 2. Mobius 1: Kinderen van de wind, Kordey/Anubis/Pécau, Silvester Strips Uitgeverij, HC 19,95. (Sinds het begin der tijden is de dood slechts een overgang. Voor de reizigers is de dood geen einde, maar een begin. Dat is wat Berg te weten komt, nadat in het zwart geklede commando’s hem zonder aanwijsbare aanleiding willen vermoorden. Berg is een Reiziger, hij is zelfs meer dan dat. Wat hem zo speciaal maakt zal hij ontdekken tijdens een vreemde odyssee tussen de geheime werelden voorbij de dood.)
 3. Vesper 3: Aurora Crux, Jérémy, Dargaud Benelux, Luxe HC 69,99. (Oplage van 150 exemplaren, met linnen rug en genummerde en gesigneerde ex-libris. Deel 1 en 2 luxe zijn ook nog beschikbaar.)

 1. Miles Morales: The ultimate Spider-Man 3 van 4, Pichelli/Samnee/Marquez/Bendis, Dark Dragon Books, SC 10,95.
 2. Miles Morales: The ultimate Spider-Man 4 van 4, Marquez/Bendis, Dark Dragon Books, SC 10,95.
 3. Batman – Beyond the White Knight 1 van 4, Sean Murphy/Dave Stewart, Dark Dragon Books, SC 10,95.
 4. Batman – Beyond the White Knight 2 van 4, Murphy/Stewart/McCormack/Di Meo, Dark Dragon Books, SC 10,95.
 5. Arsène Lupin, gentleman inbreker: De holle naald, Michaël Minerbe/Jérôme Félix, Dark Dragon Books, SC 10,95.
 6. Arsène Lupin, gentleman inbreker tegen Sherlock Holmes deel 1 van 2, Janolle/Jérôme Félix, Dark Dragon Books, SC 10,95.

 1. Movie Ghosts 1: Sunset, en verder, Attila Futaki/Stephen Desberg, Saga Uitgaven, HC 21,99. (Jerry Fifth kent alle zonden van de City of Angels, van de prostituees van Sunset Boulevard tot de diva’s van Hollywood, van producers op het comebackpad tot jonge acteurs op weg naar het sterrendom. Hij wordt betaald om minnaars, onwettige kinderen, moordenaars en vermoorde personen te vinden. Maar Jerry heeft een probleem. Hij hoort de stemmen van de geesten van uitgedoofde sterren.)
 2. De Koninklijke Onderkant: De verborgen kant van de Zonnekoning, Éric Hübsch/Philippe Charlot, Saga Uitgaven, HC 21,99. (Het jaar is 1686. De koning lijdt… en niet zomaar ergens aan. Een fistel, even vervelend als misplaatst, kwelt hem al maanden. De operatie, die delicaat, ongezien en mogelijk fataal kan zijn, is de laatste optie voor Lodewijk de Veertiende. Het is een zeldzame kans om de zon van zijn verborgen kant te benaderen, op een moment dat de prinsen van Europa hun tanden laten zien, klaar om het koninkrijk Frankrijk te verscheuren, huilend naar de maan.)
 3. Chick Bill integraal 0, Tibet, Saga Uitgaven, HC 37,99. (Met de eerste drie titels van de reeks, getekend als dieren voor het weekblad Ons Volkske: ‘Chick Bill tegen de onzichtbare’ + ‘De kat zit in de zak’ + ‘Doorbraak naar het westen’.)

 1. Suske en Wiske kortverhalen 44 (2023-4): Knokken in Knossos, Studio Vandersteen, Standaard Uitgeverij, SC 7,00.
 2. Suske en Wiske kortverhalen 45 (2023-5): Het verloren zwaard, Studio Vandersteen, Standaard Uitgeverij, SC 7,00.
 3. Suske en Wiske kortverhalen 46 (2023-6): De witte gems, Studio Vandersteen, Standaard Uitgeverij, SC 7,00.

 1. Donald Duck de spannendste avonturen 39: Boeven op de vlucht, Walt Disney Studio’s, Sanoma Media, SC 6,50.
 2. Donald Duck de spannendste avonturen 40: De grote reiswedstrijd, Walt Disney Studio’s, Sanoma Media, SC 6,50.

 1. Donald Duck pocket 341: Alle verzamelaars verzamelen!, Walt Disney Studio’s, Sanoma Media, SC 5,95.
 2. Donald Duck pocket 342: De schat van de Schedelberg, Walt Disney Studio’s, Sanoma Media, SC 5,95.
 3. Donald Duck pocket 343: De twee wrekers, Walt Disney Studio’s, Sanoma Media, SC 5,95.

 1. Donald Duck premiumpocket 32: Macht & Magie: De nieuwe wereld, Walt Disney Studio’s, Sanoma Media, SC 10,95.
 2. Club Donald Duck pocket 12, Walt Disney Studio’s, Sanoma Media, SC 6,95.
 3. Donald Duck reis om de wereld pocket 5: Zuid-Amerika, Walt Disney Studio’s, Sanoma Media, SC 9,75.

 1. Donald Duck themapocket 57: Op een onbewoond eiland, Walt Disney Studio’s, Sanoma Media, SC 9,95.
 2. Donald Duck dubbelpocket 89: Hypnose voor heksen, Walt Disney Studio’s, Sanoma Media, SC 8,95.

tom

Back To Top
×Close search
Zoeken