skip to Main Content

2022 WEEK 7

 1. De grote veldslagenTanks 1: El Alamein – Van zand en vuur, Alessio Cammardella/Thierry Lamy, Uitgeverij Daedalus, HC 20,50. (Sinds ze voor het eerst werden ingezet tijdens de Eerste Wereldoorlog, hebben gevechtstanks lange tijd de ruggengraat gevormd van moderne legers. De tactische en psychologische stootkracht die zij vertegenwoordigen is van doorslaggevend belang geweest bij heel wat oorlogsoperaties. Deze nieuwe collectie dompelt je onder in de hel van de gevechten, met een ereplaats voor de gepantserde eenheden en hun grote evoluties, zonder de menselijke inzet van deze verwoestende en dodelijke conflicten uit het oog te verliezen. Volg het tragische lot van sommige van deze mechanische monsters en hun bemanningen, in het hart van verschillende belangrijke gevechten van 1916 tot heden.)
 2. Frontlinies 8: Witte hel van Leningrad, Nenadov/Fernandez/Pécau, Uitgeverij Daedalus, SC 9,25.
 3. Wunderwaffen 13: Tokyo, A-bom, Maza/Richard D. Nolane, Uitgeverij Daedalus, SC 9,25.

 1. Meneer Vadim 2: Supplement frieten met wapens, Morgann Tanco/Gihef, Saga Uitgaven, HC 19,99.
 2. Moeder Amerika 3: De zomer kleurt rood, Maël/Kris, Uitgeverij Daedalus, HC 20,50.
 3. Charley’s oorlog 7: Muiterij in Étaples, Joe Colquhoun/Pat Mills, Uitgeverij Hum!, zwart/wit, HC 19,95.

 1. Tiresias, Christian Rossi/Serge Le Tendre, Saga Uitgaven, HC 24,99. (Vervolg op Hera’s Glorie, uitgekomen in week 41-21.)
 2. Het keizerrijk Trigië integraal deel 4, Don Lawrence/ Mike Butterworth, Uitgeverij L, HC 29,95.
 3. De Toren deel 1, Fab/Ladgham/Kounen, Uitgeverij Daedalus, HC 20,50. (Brussel 2072. Dertig jaar geleden is de wereld zoals wij hem kennen vergaan. Een bacterie heeft zowat de hele mensheid weggevaagd. Er zijn 2746 overlevenden. Zij leven opgepropt in een reusachtige toren, die wordt beheerd door een bijzondere kunstmatige intelligentie. Twee generaties leven er naast elkaar. Degenen die de wereld van vroeger hebben gekend, en degenen die in de toren zijn geboren. Maar de laatste tijd groeit de onrust.)

 1. Magiërs 5: Shannon, Duarte/Savarese/Nanjan/Istin, Uitgeverij Daedalus, HC 20,50.
 2. Orks & Goblins 10: Dunnrak, Sierra/Nanjan/Istin, Uitgeverij Daedalus, HC 20,50.
 3. De meester-inquisiteurs 10: Habner, Leoni & Negrin/Gaudin, Uitgeverij Daedalus, SC 10,25.

 1. De 5 Rijken 4: Dezelfde wreedheid, Jérôme Lereculey/Lewelyn, Uitgeverij Deadalus, SC 10,25.
 2. Eternum 3: Eva, Jaouen Salaün/Christophe Bec, Uitgeverij Daedalus, SC 10,25.
 3. Gil St. André 13: De groene hel, Chrys Millien/Jean-Charles Kraehn, Uitgeverij Daedalus, SC 10,25.

 1. Sammy integraal 3: 1975-1978, Berck/Cauvin, Saga Uitgaven, HC 34,99. (Bundeling in chronologische volgorde van: ‘Lijfwacht in de Kostschool’ + ‘Heibel in de Woestijn’ + ‘Lijfwachten en Draculanten’ + ‘Het Jeugdelixer’.)
 2. Erotica: Little Ego – Eva Miranda, Giardino, Saga Uitgaven, HC 29,99. (Deze integrale bundelt twee erotisch getinte albums van Vittorio Giardino. De klassieker Little Ego dateert van 1989 en is een hommage aan Winsor McCays Little Nemo. Eva Miranda uit 2005 is een parodie op een soapopera met een verleidelijke intrigante als spilfiguur. Een uitgebreide, zinderende portfolio vol erotische illustraties maakt deze prikkelende uitgave compleet.)
 3. De complete Baard en Kale 9: Raadsels buitenshuis, Will/Tillieux/Desberg, Uitgeverij Arboris, HC 29,95. (Integrale uitgave met dossier. In dit deel ‘Avontuur in Birma’ + ‘De laatste stunt’ + ‘De bivakmutsen’.)

 1. Antananarivo, Sylvain Vallée/Mark Eacersall, Uitgeverij Daedalus, HC 30,80. (Na een leven gekenmerkt door orde en voorzichtigheid, vertrekt een gepensioneerde notaris voor het eerst in zijn bestaan op avontuur. Een klein avontuur, maar voor hem een ware odyssee. Zo snel als zijn oude knoken hem kunnen dragen, gaat hij op zoek naar een hypothetische erfgenaam, aan het stuur van een coupé die een hele tijd in de garage heeft gestaan. Samen met een eigenaardige passagier ontdekt hij dat het nooit te laat is om bij te leren over anderen, en over jezelf.)
 2. De schatten van Bob de Moor 2, Bob de Moor, BDMust, SC pakket 59,00. (Pakket van 3 albums: ‘Barelli’ + ‘Willem de vrijbuiter’ + ‘Carolus Clem’.)
 3. Onder een Loden Zon collector’s pack, Joan Mundet, BDMust, HC pakket 59,00. (Complete reeks in 3 hardcover albums.)

 1. Donald Duck themapocket 49: In de wolken, Walt Disney Studio’s, Sanoma Media, SC 9,95. (En deze ook zoals eerder beloofd.)
 2. Donald Duck pocket 321: De slimme assistent, Walt Disney Studio’s, Sanoma Media, SC 5,95. (Zoals eerder beloofd, de gemiste pocket 321 nu ook binnen.)
 3. Donald Duck pocket 323: Het verloren geluk, Walt Disney Studio’s, Sanoma Media, SC 5,95.
 4. Bambalam: 30 rockgedichten, Erik Kriek/Jaap Boots, Concerto Books, SC 22,99. (In ‘Bambalam’ neemt Jaap Boots de lezer mee op een opwindende poëtische trip langs zijn rock-‘n’rolldromen, -fantasieën en –ontmoetingen. In toegankelijke gedichten en met soepele stijl laat hij zien hoe verscheidene artiesten de soundtrack van zijn leven vormen. Mede door de illustraties van Erik Kriek is het een zinderende bundel geworden waar pop-,rock- en stripliefhebbers hun helden (en soms zichzelf) in zullen herkennen.)

 1. Dans met mij 3: Het verontrustende refrein, Fez/Gabriele/Patanè/Bottier, Uitgeverij Daedalus, SC 9,25.
 2. Dagboek van een krijger 2 (Cube kid), Sourcil/Jez/Odone, Uitgeverij Daedalus, SC 9,25.
 3. Stripschrift 472, februari 2022, Stichting Uitgeverij Stripstift, SC 8,50. (Erwin Suvaal – Bonzo – Jonathan.)

tom

Back To Top
×Close search
Zoeken