skip to Main Content

2022 WEEK 6

  1. 1984, Xavier Coste/George Orwell, Concerto Books, HC 34,99. (De Franse tekenaar Xavier Coste weet op een angstaanjagende en suggestieve manier nog meer betekenis te geven aan dit meesterwerk van George Orwell.
    In het Engeland van na de Koude Oorlog werkt Winston Smith, continu bewaakt door camera’s, spionnen en buren, aan het herschrijven van de geschiedenis. Maar hij voelt zich daar niet prettig bij en besluit op een dag om een dagboek bij te houden op een plek waar hij niet in de gaten gehouden wordt.)
  2. Arcadia archief 59: De Rochesters: Spoken en Marmelade, Dufaux/Wurm, vzw Arcadia, HC 24,95.
  3. De Geschiedenis van België van de laatste 10 jaar, Lectrr, Borgerhoff & Lamberigts, HC 24,99. (Wat is tien jaar in de geschiedenis van een land? Heel veel, zo blijkt. De politieke 21e eeuw bulkt van grootse gebeurtenissen. Wie warme herinneringen wil ophalen aan het bruisende politieke landschap van België (of een inkijkje krijgen in voor de Nederlanders) hoeft dat dankzij Lectrr niet langer te doen met een stoffig geschiedenisboek. Belgiës topcartoonist vat in beeld wat we met woorden niet gezegd krijgen. Herbeleef het verleden en lach je ergernissen weg met deze komische kroniek.)

  1. Elly de Olifant: Mamma! Waar ben je?, Willem Ritstier, Menlu, HC 11,99. (Wanneer Elly de olifant een mooie vlinder ziet gaat ze er achteraan. Dan vliegt de vlinder weg en is Elly haar moeder kwijt. Niemand heeft haar gezien… of misschien toch wel? Leuk prentenboek voor de kleintjes.)
  2. Donald Duck: De spannendste avonturen 31: De verloren schat, Walt Disney Studio’s, Sanoma Media, SC 6,50.
  3. Club Donald pocket 7, Walt Disney Studio’s, Sanoma Media, SC 6,95.

VOORBESTELLING

Silvester Strips (inschrijven voor 17 februari 2022):

  1. Angel Wings 7: MIG Madness Limited Edition, Yann/Hugault, HC 29,95. (Met andere covertekening, een display en een A3 plaat van de cover. In een oplage van 444 exemplaren.)
  2. Angel Wings 7: MIG Madness Collector’s Edition, Yann/Hugault, HC 49,95. (Met andere covertekening, een display, twee A3 platen en een door Rumain Hugault gesigneerde ex-libris. In een oplage van 100 exemplaren.)

tom

Back To Top
×Close search
Zoeken