skip to Main Content

2022 WEEK 23

 1. Bad Reputation 1: Het ware verhaal van Emmett Dalton, Emmanuel Bazin/Antoine Ozanam, Dark Dragon Books, HC 20,95. (Wie we werkelijk zijn, wij Daltons”. 1908. Oklahoma. Emmett Dalton is al lang geen crimineel meer. Hij heeft zijn schuld aan de samenleving afbetaald, is tevreden met een rustig bestaan ​​en probeert soms zelfs de kerk te bezoeken bidden – zonder al te veel succes voor de laatste activiteit. Dus wanneer een filmproducent aanbiedt om deel te nemen aan het schrijven van een film gewijd aan de wandaden van zijn legendarische broers en zussen, is hij achterdochtig, weigert, en realiseert zich dan eindelijk dat hij een kans kreeg : verdrijf de mythe, herstel een schijn van waarheid en red de reputatie van zijn familie.)
 2. Het Meisje op de Kade, Fabrice Meddour/Alexine, Dark Dragon Books, HC 20,95. (Eenieder die het meisje op de kade ziet, zal door haar komen te sterven. Een vergeten legende, zo oud als de wereld. Een legende die bezit neemt van Haurel, wanneer zijn lot ingrijpend verandert door een vreemde, oogverblindende verschijning. Een legende die een vloek blijkt te zijn.)
 3. Het echte verhaal van de Far West 1: Jesse James, Dobbs/Regnault/Ameur, Standaard Uitgeverij, Luxe HC 65,00. (Met genummerde en gesigneerde prent, oplage van 175 exemplaren.)

 1. De legende van Malemort pakket, Eric Stalner, Dark Dragon Books, SC 65,95. (Compleet pakket van alle softcovers, delen 1 t/m 6. Helaas niet los/per stuk verkrijgbaar.)

 1. Duizend-en-een-nacht 1: De geur Scheherazada, Andrea Celestini/Trif, Dark Dragon Books, HC 20,95. (Verraden door zijn vrouw, van wie hij het meeste ter wereld houdt, besluit sultan Sjahriaar wraak te nemen door haar te vermoorden en zijn verdriet te verdrinken. Hij belooft elke nacht een vrouw te vermoorden, nadat hij van haar heeft gehouden. Maar de ontmoeting met Scheherazade zal alles veranderen. Zal de schoonheid erin slagen een einde te maken aan het bloedbad veroorzaakt door de gewonde liefde van de sultan?)
 2. Duizend-en-een-nacht 2: Het paradijs van de veertig maagden, Andrea Celestini/Trif, Dark Dragon Books, HC 20,95.
 3. Leather Stocking kronieken 3 van 5: Het Ontariomeer, Georges Ramaïoli, Dark Dragon Books, SC 10,95.

 1. Agatha Christie 9: Hercule Poirot: Moord op de golflinks, Alberto Zonan/Frédéric Brémaud, Dark Dragon Books, SC 10,95.
 2. Kasteel van de Sterren – Gevangen op Venus 1 van 3, Étienne Jung/Alain Ayroles, Dark Dragon Books, SC 10,95. (1873. Terwijl de machthebbers op Aarde strijden om de controle over het heelal, gaat actrice Hélène Martin op weg naar Venus om haar minnaar te zoeken, een politiek actieve dichter die door Napoleon III als dwangarbeider naar de verre planeet is gestuurd. In dit spannende avontuur, dat zich afspeelt in het universum van het Kasteel van de Sterren, gaat de verovering van de ruimte in alle hevigheid door.)
 3. Eleonora Mandragora 3: De poorten van Avalon, Thomas Labourot/Séverine Gauthier, Dark Dragon Books, SC 10,95.

 1. Flashpoint 1 van 2, Andy Kubert/Geoff Johns, Dark Dragon Books, SC 10,95.
 2. Flashpoint 2 van 2, Andy Kubert/Geoff Johns, Dark Dragon Books, SC 10,95.
 3. DCeased 3 van 3, Hairsine & Edwards/Taylor, Dark Dragon Books, SC 10,95.

 1. Fantastic Four – Life story 1: De 60’s & 70’s, Sean Izaakse/Mark Russel, Dark Dragon Books, SC 10,95.
 2. Fantastic Four – Life story 2: De 80’s & 90’s, Sean Izaakse/Mark Russel, Dark Dragon Books, SC 10,95.
 3. Kolonisatie 6: Schaduweenheid, Vincenzo Cucca/Denis-Pierre Filippi, Dark Dragon Books, SC 10,95.

 1. Collectie Fenix 158: Jip en de fluitende vlinders, Jean-Pol/Carl Ley, ’t Vlaams Stripcentrum, SC 10,00.
 2. Collectie Fenix 159: Jip: spanning in het gebergte, Jean-Pol/Kilt, ’t Vlaams Stripcentrum, SC 10,00.
 3. Collectie Fenix 160: Bazielken: Het levenselixer, Rik Clément, ’t Vlaams Stripcentrum, SC 10,00.
 4. Collectie Fenix 161: De lustige kapoentjes 3, Hurey, ’t Vlaams Stripcentrum, SC 10,00.

 1. Donald Duck de spannendste avonturen 33: Parkeer-perikelen, Walt Disney Studio’s, DPG Media, SC 6,50.
 2. Donald Duck pocket 327: De broodnodige uitvinding, Walt Disney Studio’s, Sanoma Media, SC 5,95.
 3. Kapitein Nemo in West-Europa, Gwendy Delos Santos/Tim Aarts, Peter Pan Comics, HC 14,99. (Ga mee op reis met Kapitein Nemo en Billy! Spannend, komisch en leerzaam; essentiële kost voor de jonge lezer. In hun amfibische auto de Protagonist varen ze door heel Europa, waar ze van het ene avontuur in het andere tuimelen. Een zestal internationale avonturen langs stierenvechters, kroonrovers, mythologische draken en nog veel meer!)

tom

Back To Top
×Close search
Zoeken