skip to Main Content

2022 WEEK 15

 1. Amber Blake 2: Operatie Dragonfly, Butch Guice/Jade Lagardère, Dark Dragon Books, HC 20,95. (Ook als voordeelpakket met deel 1 (29,95) voor 44,95 inclusief een art-print.)
 2. Kong Crew 2: Hudson megalodon, Éric Hérenguel, Dark Dragon Books, HC 20,95. (Ook als voordeelpakket met deel 1 voor 35,95 inclusief een art-print.)
 3. Alias Nemo 1: Prins Dakkar, Gwendal Lemercier/Nicolas Hervoches, Dark Dragon Books, HC 20,95. (Terwijl het leger van de Britse Oost-Indische Compagnie zijn land bezet, reist prins Dakkar door Europa. Hij is een bewonderaar van de ontdekkingsreiziger La Pérouse, vredelievend, nieuwsgierig naar alles en vooral naar “onderzeeboten”. Maar hij weet nog niet dat het Lot hem tot de nachtmerrie van de Engelsen zal maken. En dat hij binnenkort bekend zal worden onder de naam Kapitein Nemo.)

 1. Moréa 9: Bittere plicht, Laurent Libessart/Dominique Latil, Uitgeverij L, SC 9,95/HC 19,95.
 2. Ad Victoriam 1: De kampioen van Gisacum, Jacky Clech/Céka, Dark Dragon Books, SC 10,95. (HC was in week 29-21.)
 3. Ad Victoriam 2: De gladiatoren van Juliobona, Jacky Clech/Céka, Dark Dragon Books, SC 10,95. (HC was in week 29-21.)

 1. Het Spookschip, Devig, Dark Dragon Books, HC 20,95. (Als twee van de jonge parochianen van pater Mils plotseling worden getroffen door een bizarre ziekte, gaat de doortastende priester op onderzoek uit. Het wordt een lange reis door het Amerika van de jaren vijftig, waarop hij uiteindelijk de ongelofelijke feiten zal ontdekken achter een van de meest verschrikkelijke experimenten die ooit door de VS zijn uitgevoerd.)
 2. Het weiland achter de kerk 1: The Pink Clover, Christian Paty/Didier Crisse, Uigeverij L, SC 9,95/HC 19,95. (Verstopt op het Ierse platteland ligt Kilkenny, een charmant en rustig dorpje. Alles lijkt pais en vree in dit groene paradijs, ware het niet dat een vervloekte pub, die tegen de zijgevel van de kerk is gebouwd, de inwoners verdeelt. De schapen geven helemaal niets om dit alles. Waar ze wel om geven, zijn de lekkernijen van de oude pastoor, die zij aanzien voor God. Maar op een dag komt God niet. En de volgende dag evenmin. Dat zorgt voor commotie in het weiland achter de kerk.)
 3. Douwe Dabbert 23: Een wonderlijke raamvertelling, Piet Wijn/Thom Roep, Uitgeverij L, SC 9,95/HC 19,95.

 1. Symbiote Spider-Man: De omgekeerde wereld 1 van 2, Greg Land/Peter David, Dark Dragon Books, SC 10,95.
 2. Symbiote Spider-Man: De omgekeerde wereld 2 van 2, Greg Land/Peter David, Dark Dragon Books, SC 10,95.
 3. Malcolm Max 4: Bloedroes, Ingo Römling/Peter Mennigen, Dark Dragon Books, SC 10,95.

 1. Superman/Batman De komst van Supergirl 1 van 2, Michael Turner/Jeph Loeb, Dark Dragon Books, SC 10,95.
 2. Superman/Batman De komst van Supergirl 2 van 2, Michael Turner/Jeph Loeb, Dark Dragon Books, SC 10,95.
 3. Zielloos 3: Duister, Buscaglia/Enoch & Vietti, Dark Dragon Books, SC 10,95.

 1. De Generaal gaat integraal 7: 1986-1990, Peter de Smet, Uitgeverij Personalia, HC 29,95.
 2. Queenie: De godmother van Harlem, Concerto Books, HC 28,99. (Deze graphic novel vertelt het waargebeurde verhaal van Stephanie Saint-Clair, een arme plantagewerkster uit Martinique die zou uitgroeien tot de meedogenloze koningin van de maffia van Harlem en die tevens een fel pleitbezorger werd voor de Harlemse zwarte gemeenschap.)
 3. Moishe: Zes anekdotes uit het leven van Moses MendelssohnTypex, Scratch Books, HC 24,00. (Moses Mendelssohn (1729-1786) fascineerde zijn tijdgenoten. Terwijl hij een kleine, gebochelde, verlegen en stotterende man was, was iedereen onder de indruk van zijn gevoel voor humor, zijn elegante schrijfstijl, en zijn vriendelijke en diplomatieke houding. Hij raakte bekend als ‘de Berlijnse Socrates’ of eenvoudigweg als ‘de Berlijnse Jood’, en was een Berlijns instituut. Zijn filosofie was destijds zeer invloedrijk en klinkt modern tot op de dag van vandaag. Ontmoet Moishe aan de hand van zes beroemde anekdotes, liefdevol verteld en getekend door Typex.)

 1. Het grote superhelden boek: Negen heldhaftige stripklassiekers, Verschillende auteurs, Peter Pan Comics, SC 10,99. (Herontdek de superheld in zijn puurste vorm! Dit boek neemt je mee naar de gloriejaren van het Amerikaanse beeldverhaal. Negen fascinerende vertellingen over de meest wonderlijke waaghalzen en redders in nood. Een onmisbare stripcompilatie die garant staat voor vele uren absoluut leesplezier voor lezers van alle leeftijden.)
 2. Het beest is los, Marc Verhaegen, Stripken, HC 25,00. (De woelige jaren 80 en 90. De jonge tekenaar Flor Goedleven zoekt zijn weg in het leven, en bouwt aan zijn carrière als illustrator, animator en striptekenaar. Hij ontmoet er de meest uiteenlopende en excentrieke figuren, en ook in zijn liefdesleven moet hij talloze problemen en hindernissen overwinnen. Maar uiteindelijk komt alles op zijn pootjes terecht, en wordt hij uitgenodigd om te komen werken bij de belangrijkste stripstudio van Vlaanderen… “Het beest is los” is een intrigerende sleutelroman, een verrassende graphic novel.)

 1. Elsje 12: Positief, Gerben Valkema/Eric Hercules, Uitgeverij L, SC 9,95/HC 19,95.
 2. De Vijf 1: De Vijf en het gestrande goudschip, Nataël/Béja, Dark Dragon Books, SC 9,95. (Serie naar de boeken van Enid Blyton. Julian, Dick en Annie gaan logeren bij hun nicht Georgina, die liever een jongen zou zijn en George genoemd wil worden. George heeft een eigen eiland van haar opa geërfd, Kirrin-Eiland. Door een storm wordt een van de scheepswrakken rond het eiland naar boven getild en op de riffen gesmeten. In het wrak vinden ze een oud kistje met een aanwijzing voor een schat. Maar ze blijken niet de enigen die op zoek zijn naar goud.)
 3. De Vijf 2: De Vijf en de geheime doorgang, Nataël/Béja, Dark Dragon Books, SC 9,95.

 1. Donald Duck pocket 325: Sensatie in Superkat City, Walt Disney Studio’s, DPG Media, SC 5,95.
 2. Donald Duck de spannendste avonturen 32: De zwarte diamant, Walt Disney Studio’s, DPG Media, SC 6,50.
 3. Donald Duck reis om de wereld pocket 1: Europa, Walt Disney Studio’s, DPG Media, SC 9,75.

VOORBESTELLING

Silvester Strips Uitgeverij (inschrijven voor 29 april 2022)

 1. Frenchman Collector’s Edition, Patrick Prugne, HC 49,95. (Met speciale covertekening, linnen rug, uitvoerig dossier en een gesigneerde A4 ex-libris. Oplage van 100 exemplaren.)
 2. Pawnee Collector’s Edition, Patrick Prugne, HC 49,95. (Met speciale covertekening, linnen rug, uitvoerig dossier en een gesigneerde A4 ex-libris. Oplage van 100 exemplaren.)
 3. Technovaders integraal 1 Collector’s Edition, Zoran Janjetov/Alexandro Jodorowsky, HC 79,95. (Bevat de eerste vier delen. Met speciale covertekening, linnen rug, dossier en een gesigneerde A4 ex-libris. Oplage van 100 exemplaren.)

Zie voor meer informatie over deze titels:
https://www.silvesterstrips.com/verwacht/mei-2022/

VOORBESTELLING

Dark Dragon Books (inschrijven voor 1 mei 2022):

 1. Schipbreuk in de Tijd luxe verzamelcassette, Jean-Claude Forest/Paul Gillon, HC 175,00. (In zilverprint uitgevoerde luxe box inclusief nooit eerder vertaalde 10e deel. Kleine verandering ten opzichte van de eerdere aanbieding, het worden 5 integrale boeken waarbij dus ieder boek 2 albums bevat. Verwacht in de zomer van 2022.)

tom

Back To Top
×Close search
Zoeken