skip to Main Content

2022 WEEK 10

 1. Marshal Bass 7: Master Bryce, Igor Kordey/Darko Macan, Silvester Strips Uitgeverij, HC 19,95.
 2. De verborgen geschiedenis 35: Roswell, Igor Kordey/Jean-Pierre Pécau, Silvester Strips Uitgeverij, HC 24,95.
 3. Op tijdreis door de schilderkunst deel 2 van 2: Van Watteau tot Picasso, Gradimir Smudja/Ivana Smudja, Silvester Strips Uitgeverij, HC 24,95.

 1. Verhoeven Brigade 2: Irene, Yannick Corboz/ Pascal Bertho, Silvester Strips Uitgeverij, HC 24,95.(Camille Verhoeven is geboren met hypotrofie en is slechts 1,45 m groot. Hij is een eenzame, discrete en ijverige man. Zijn ervaring stelde hem in staat een bont en efficiënt team samen te stellen. Het team bestaat uit Louis, rijk en elegant, Armand, nauwgezet en gierig en Jean-Claude, flierefluiter en rokkenjager. Elk verhaal van De Verhoeven Brigade is een afgerond verhaal waar dit unieke team misdaden bestrijd en oplost. Naar de roman van Pierre Lemaitre. Samen met deel 1 als voordeelpakket voor 44,95.)
 2. Verhoeven Brigade 1: Rosie, Yannick Corboz/ Pascal Bertho, Silvester Strips Uitgeverij, HC 24,95. (Samen met deel 2 als voordeelpakket voor 44,95.)
 3. Hitlers Laatste Geheim, Fabio Piacentini/Mathieu Mariolle, Silvester Strips Uitgeverij, HC 29,95. (December 1944. Terwijl de afloop van de oorlog stilaan duidelijk wordt verlaat een Duitse onderzeeboot Duitsland, met aan boord datgene wat misschien Hitlers laatste hoop vormt om de oorlog te winnen. Twee geallieerde commando’s gaan het vaartuig achterna: een Brits en een Amerikaans. Maar wanneer de aard van die geheimzinnige vracht duidelijk wordt blijken beide commando’s er verschillende doelen op na te houden.)

 1. De orde van de Drakenridders 28: Smokkelaar, Roberto Viacava/Ange, Silvester Strips Uitgeverij, HC 19,95.
 2. War Machines 3: Dream team, Pécau/Mavric & Andronik/Fernandez, Silvester Strips Uitgeverij, HC 24,95.
 3. Nieuwe Garde, Diverse auteurs, 9ekunst, SC 20,00. (Wij zijn de Nieuwe Garde en dit is onze anthologie. Wij zijn 57 stripmakers van nu, uit Nederland en Vlaanderen. Sommige zijn nog jong, fris en aanstormend, anderen zijn al onderweg, publicerend, druk bezig. Samen laten wij een nieuw geluid klinken.
  Deze bloemlezing is bedoeld voor de avontuurlijke stripliefhebbers en evengoed voor enthousiaste lezers die mooie beeldverhalen waarderen. Voor jullie zijn onze ontroerende, inclusieve, grappige, poëtische en eigenzinnige bijdragen. Ze zeggen iets over onszelf en de wereld om ons heen. Het is aan jou om mooie ontdekkingen te doen. De Nieuwe Garde is de toekomst, deze anthologie een staalkaart.)

 1. Bommeldingen, Klaas Driebergen/Marten Toonder, Uitgeverij Klaas Driebergen, SC 19,99/HC 29,99. (Klaas Driebergen is een gepassioneerd liefhebber en onderzoeker van het Bommeluniversum. Hij schrijft daar wekelijks over in zijn e-mail ‘Bommeldingen’. Voor dit boek herzag en bundelde hij zijn leukste stukken. Stukken over buldogs en olifanten, reazen en duivelfiguren, de Oude Schicht en Bommels ruitjesjas, fietsen en voetbal, het roken van pijpen en sigaren, de atoombom en nog veel meer.)
 2. Kappie 96: Kappie en de ring van Saturnus, Marten Toonder, Uitgeverij Stripstift, zwart/wit SC 12,50.
 3. Kappie 97: Kappie en het geheim van Guul, Marten Toonder, Uitgeverij Stripstift, zwart/wit SC 12,50.

 1. Dwars Door: Een biografie van het leven, Tom Haugomat, Boycott, HC 24,95. (Maart 1956, een jongen komt ter wereld in Mud Bay, Ketchikan, Alaska. We zien zijn leven voorbij trekken dwars door ramen, telescopen, struiken, kieren in hout, fotolenzen, deuren en televisieschermen. Een leven dat bestaat uit een aaneenschakeling van momenten die samen zijn dromen, verwachtingen, liefde en verlies omvatten. Dwars door biedt een bijzondere inkijk in de alledaagse én levensveranderende momenten van een leven. Een graphic novel die geen tekst nodig heeft om te ontroeren.)
 2. De avonturen van Superheldin Dolores Wilson, Mathis & Aurore Petit, Boycott, SC 14,95. (Dolores Wilson is niet zomaar een meisje, ze is een eersteklas uitzendkracht. Een op hol geslagen Yeti temmen? Een makkie! Een vreemd pakketje bezorgen bij het kasteel van een vampier? Geen probleem! Samen met haar trouwe viervoeter Doug klaart ze alle klusjes. Toch komt ze door haar werk in de meest mysterieuze en gevaarlijke situaties terecht.  Maar… na een hapje van een geheim recept transformeert Dolores tot een ware superheldin. Lees in drie avonturen hoe Dolores Wilson zich uit elke benarde situatie weet te redden.)
 3. Kapitein Knut en de stomme schaduw, Victor Engbers, Boycott, HC 17,95. (Kapitein Knut is nergens bang voor, althans dat zegt hij. Als zijn schaduw ervandoor vliegt, besluit hij hem koste wat het kost terug te vinden. Het is het begin van een avontuurlijke zoektocht, waarin de kapitein – die enkel in onderbroek en op sokken door het leven gaat – het gevaar zeker niet schuwt. De onverschrokken zeebonk trotseert diepe zeeën, reusachtige insecten en zelfs de tentakels van een glibberige octopus om zijn schaduw terug te vinden. Dit is het ongelooflijke en avontuurlijke verhaal van een kapitein, waarin alles exact zo is verteld zoals het gebeurd is. Een geweldig leesboek voor beginnende lezers met sterke verhalen à la Baron von Münchhausen.)

 1. Merlijn pakket, Éric Lambert/ Jean-Luc Istin, Silvester Strips Uitgeverij, HC 125,00. (Heruitgave in de vorm van een voordeelpakket van deel 1 t/m 10. De losse delen zijn ook weer op voorraad.)

tom

Back To Top
×Close search
Zoeken