skip to Main Content

2021 WEEK 45

 1. Franka 25: Gratis Goud, Henk Kuijpers, Uitgeverij Franka, SC 10,50/HC 21,95/luxe HC 49,95/collector’s edition HC 89,95. (De luxe–uitgave heeft een extra dossier, is in lichtbruin linnen gebonden met goudopdruk + opgeplakt plaatje en heeft een genummerde & gesigneerde oplage van 2.000 exemplaren. De collector’s edition heeft ook nog een linnen prentenmap met twee prenten en een schuifdoos, in een oplage van 475 exemplaren.)
 2. Elvis, Fabrice Le Hénanff/Philippe Chanoinat, Dark Dragon Books, HC 24,95. (Wanneer Elvis Aaron Presley in 1954 de deur opent van de Sun Studios van Memphis, heeft hij geen enkel vermoeden dat hij een muzikale revolutie zal veroorzaken met een nieuwe muzikale trend. Een jongeman uit Mississippi, gegrepen door blues en country. Hij heeft een glansrijke toekomst voor zich en groeit uit tot een legende.)

 1. Black Sheep squadron deel 3 van 6: De dood volgens Boyington, Jean Michel Arroyo & Vincent Jagerschmidt/Pierre Veys, Dark Dragon Books, SC 9,95. (HC was in week 35-20.)
 2. Black Sheep squadron deel 4 van 6: Corsair tegen Zero, Jean Michel Arroyo & Vincent Jagerschmidt/Pierre Veys, Dark Dragon Books, SC 9,95. (HC was in week 35-20.)
 3. De schaduwen van de Sierra Madre 3: El Dedo de Dios, Daniel Brecht/Philippe Nihoul, Dark Dragon Books, SC 9,95.

 1. Anaxilea, Jéronaton/Roger Seiter, Dark Dragon Books, HC 24,95. (Tijdens de Trojaanse oorlog is Penthesilea, de koningin van de Amazones, gedood door Achilles. Een nieuwe soevereine zal de troon bestijgen en de vrouwelijke krijgers moeten kiezen tussen drie kandidaten. Volgens de traditie moeten ze een maand lang reizen door het gebied rond hun koninkrijk en alle mannen doden die hun pad kruisen. Wie terugkomt met de meeste afgesneden duimen wordt de nieuwe koningin van de Amazones. De andere twee worden ter dood gebracht. Maar wanneer de goden en het lot zich bemoeien met zaken van stervelingen, gaan dingen nooit volgens plan.)
 2. Conan de avonturier 7: Rode spijkers, Didier Cassegrain/Regis Hautiere, Dark Dragon Books, HC 19,95. (Voorheen bij Glénat in collectie Grafica.)
 3. Conan de avonturier 8: De priesters van de zwarte kring, Jae Kwang Park/Sylvain Runberg, Dark Dragon Books, HC 19,95. (Voorheen bij Glénat in collectie Grafica.)

 1. De laatste god – boek 1 van de kronieken van Fellspyre, Riccardo Federici/Phillip Kennedy Johnson, Dark Dragon Books, SC 9,95. (Dertig jaar geleden trok een groep dappere helden uit Cain Anuun voorbij de grenzen van het bestaan. Ze doodden de laatste nog levende god en redden de wereld van zijn apocalyptische leger. De leden van het legendarische gezelschap werden de leiders van de wereld en luidden een nieuw tijdperk in van vrede en welvaart. Maar daar komt nu een einde aan.)
 2. De laatste god – boek 2 van de kronieken van Fellspyre, Riccardo Federici/Phillip Kennedy Johnson, Dark Dragon Books, SC 9,95.
 3. Urban deel 5: Schizo robot, Roberto Ricci/Luc Brunschwig, Dark Dragon Books, SC 9,95.

 1. Adventureman – Het einde en alles daarna deel 1, Matt Fraction/Terry Dodson, Dark Dragon Books, SC 9,95. (Het verhaal over Adventureman, de grootste pulpheld aller tijden, eindigde met een hartverscheurende cliffhanger toen onze held de dood in de ogen keek. Jaren na zijn ogenschijnlijke dood is iedereen hem vergeten, behalve de alleenstaande moeder Claire en haar zoon Tommy. Hun enthousiasme is de vonk die moet leiden tot de wederopstanding van Adventureman. Maar als de helden van weleer weer terugkomen, dan kunnen de schurken niet ver weg zijn.)
 2. Adventureman – Het einde en alles daarna deel 2, Matt Fraction/Terry Dodson, Dark Dragon Books, SC 9,95.
 3. Love 5: De hond, Federico Bertolucci/Frédéric Brrémaud, Dark Dragon Books, SC 9,95.

 1. Spider-Man | Deadpool: Itsy Bitsy! deel 1 van 2, Ed McGuiness/Joe Kelly, Dark Dragon Books, SC 9,95.
 2. Spider-Man | Deadpool: Itsy Bitsy! deel 2 van 2, Ed McGuiness/Joe Kelly, Dark Dragon Books, SC 9,95.
 3. Angelique complot in het paleis 3: De vergiftigde naald, Carbone/Giulia Adragna, Dark Dragon Books, SC 9,95.

 1. Donald Duck themapocket 48: Drama, Walt Disney Studio’s, Sanoma Media, SC 9,25.
 2. Donald Duck: De spannendste avonturen 30: Heibel met Heisa McSores, Walt Disney Studio’s, Sanoma Media, SC 5,95.
 3. De leukste grappen van Donald Duck 2, Walt Disney Studio’s, Sanoma Media, SC 5,25.

tom

Back To Top
×Close search
Zoeken