skip to Main Content

2021 WEEK 08

!!!NIEUW      NIEUW      NIEUW!!!
WINKELEN, ÍN DE WINKEL

Vanaf komende woensdag (3 maart) kan er weer gewinkeld worden bij de Eppo, zoals nooit tevoren.
Op afspraak mogen in tijdsblokken van een half uur maximaal 2 klanten tegelijkertijd in de winkel. Dinsdag t/m vrijdag van 11:00 tot 18:00 en zaterdag van 11:00 tot 17:00 zijn onze deuren geopend.
Dus heb je zin om eindelijk weer eens bij ons rond te kunnen snuffelen, mail (eppo@eppo.nl) of bel (040-2441882) ons dan voor een afspraak

WINKEL OPEN VOOR AFHALEN

En niet te vergeten, afhalen mag ook nog steeds!
Er zijn natuurlijk wel enkele spelregels aan verbonden:

 • Er moet een afspraak worden gemaakt, met minimaal 4 uur tussen het afhalen en het maken van de afspraak.
 • We hebben ieder kwartier een tijdsslot, dinsdag t/m vrijdag tussen 11:00 en 18:00 en zaterdag tussen 11:00 en 17:00.
 • Een afspraak maken kan telefonisch (040-2441882) of via e-mail (eppo@eppo.nl).
 • Kom in je eentje je bestelling afhalen.
 • Betalen kan gewoon aan de deur.

Verzending nog steeds tijdelijk 50% korting op kosten bij bestellingen boven de 20 euro. (Verzenden al vanaf € 2,30!).

 1. Total Combat ronde 1, Jack Manini, Saga Uitgaven, HC 19,95. (Tot nu toe gaat alles goed met Jimmy Perez. Hij is verliefd op de vrouw van zijn leven en een van de jonge beloften in de MMA. Jimmy lijkt onverslaanbaar, maar alles stort bruusk in elkaar: zijn bestaan, zijn relatie en zelfs zijn lichamelijke integriteit… Start van een tweeluik met punch en melodrama.)
 2. De vreemde vogel 1: Eugénie, Éric Stalner/Cédric Simon, Saga Uitgaven, HC 19,95. (Eind negentiende eeuw, een immense sloppenwijk rond Parijs. Daar wonen Eugénie en haar bende, vijf mensen die sterk met elkaar verbonden zijn. Om haar droom te realiseren, het heropbouwen van het cabaret van haar grootvader, is Eugénie tot alles bereid. Diefstal, bedrog en chantage behoren tot haar dagelijkse activiteiten. Maar de alsmaar gewaagdere zwendel dreigt het groepje in gevaar te brengen. Historisch gesitueerd tweeluik met extra dossier.)
 3. Bakelandt integraal deel 5, Hec Leemans/Daniël Jansens, Saga Uitgaven, HC 35,00, luxe HC 65,00. (Bevat de delen 21 t/m 25. De luxe uitgave is met linnen rug gebonden in een oplage van 100 exemplaren + bijgevoegd een genummerd & gesigneerd prentje.)

 1. Detox deel 2 van 2: De aanvaarding, Antonin Gallo/Jim, Saga Uitgaven, 11,95.
 2. Mijn dochter, mijn kind, David Ratte, Saga Uitgaven, HC 24,95. (De dag waarop Chloé haar moeder vertelt dat haar vriendje Abdelaziz heet valt dat nieuws in slechte aarde. Catherine keurt de relatie af en laat het niet na haar dochter dat te laten weten. Het contact tussen moeder en dochter raakt gespannen, verslechtert, verwatert en verdwijnt. Wanneer Abdelaziz echter iets ergs overkomt, wil Catherine haar dochter toch steunen. Gaat dit nog, of is de band permanent verbroken?)
 3. Een nacht in Rome cyclus 4, Jim, Saga Uitgaven, 11,95.

 1. De Yeti’s 1: Samen sterk, Gerard Leever, Uitgeverij Syndikaat, 8,95. (De Yeti, de verschrikkelijke sneeuwman, bestaat niet echt. Professor Klomp denkt daar heel anders over. Hij gelooft er heilig in en gaat er samen met Sherpiet en Yak naar op zoek. Het blijkt echter niet één grote, maar vier kleine Yeti’s te zijn. Deze harige wezentjes weten hem steeds te ontlopen en hem te slim af te zijn met hun grappige streken.)
 2. Lise op Monstereiland 3: De madeliefjesoorlog, Kristof Berte/Barcas, Uitgeverij Syndikaat, 8,95.
 3. Jump stripblad # 7, Uitgeverij Personalia, 4,25. (Stripinterview met manga-tekenares Renée Rienties.)
 4. Donald Duck dubbelpocket 77: De rode parels van Kapitein Kokos, Walt Disney Studio’s, Sanoma Media, 8,25.

VOORBESTELLINGEN

Silvester (uiterlijk t/m vrijdag 19-3-2021)

Let op: dit is alleen voor de luxe uitgaves, deze leveren we enkel op bestelling. De reguliere versies krijgen we ook binnen maar hoeven niet op bestelling.

Te verschijnen in april

 • Cézembre 2 collectors edition (stofomslag+dossier+gesign. prent), luxe HC 49,95. (Deel 1 is nog beschikbaar in beperkte mate)
 • Europa 1 collectors edition (stofomslag+dossier+gesign. prent), luxe HC 49,95. (Sinds de start van de serie Aldebaran in 1994, kennen de werelden van Leo en Rodolphe een ononderbroken succes. Na Centaurus verschijnt een nieuwe vijfdelige reeks van de getalenteerde Janjetov: Europa.
  Europa, de vierde maan van de planeet Jupiter, is een vreemd hemellichaam, helemaal bedekt met een laag ijs waaronder zich een vloeibare oceaan bevindt. Daar ligt een kleine wetenschappelijke basis waar deze binnenzee wordt bestudeerd. Men vermoedt dat er leven is. Maar op deze basis gebeuren uiterst ongewone dingen en men stuurt vanaf de Aarde een expeditie naar Europa om te onderzoeken wat er aan de hand is.)

tom

Back To Top
×Close search
Zoeken