skip to Main Content

2021 WEEK 07

WINKEL OPEN VOOR AFHALEN

Wegens daverend succes blijven we doorgaan met: afhalen!
Er zijn natuurlijk wel enkele spelregels aan verbonden:

 • Er moet een afspraak worden gemaakt, met minimaal 4 uur tussen het afhalen en het maken van de afspraak.
 • We hebben ieder kwartier een tijdsslot, dinsdag t/m vrijdag tussen 11:00 en 18:00 en zaterdag tussen 11:00 en 17:00.
 • Een afspraak maken kan telefonisch (040-2441882) of via e-mail (eppo@eppo.nl).
 • Kom in je eentje je bestelling afhalen.
 • Betalen kan gewoon aan de deur.

Verzending nog steeds tijdelijk 50% korting op kosten bij bestellingen boven de 20 euro. (verzending al vanaf € 2,30!).

 1. Rhonda portfolio, Hans van Oudenaarden, BD Must, 39,00. (Een portfolio met 5 illustraties van Rhonda. Deze tekeningen zijn exclusief gemaakt voor BD Must en zijn allemaal ondertekend door Vano. Oplage van 300 exemplaren.)

 1. Carthago 9: De afgrond gluurt terug, Ennio Bufi/Christophe Bec, Uitgeverij Daedalus, 10,25.
 2. Carthago adventures: De bron, Khattou/JDMorvan & Christophe Bec, Uitgeverij Deadalus, 10,25.
 3. Kronieken van de Zwarte Maan 17: De ophidische oorlogen, Fabrice Angleraud/François Marcela Froideval, Uitgeverij Arboris, 9,95, HC 19,95.

 1. Batman: Three Jokers deel 1 van 3, Jason Fabok/Geoff Johns, Dark Dragon Books, 9,95. (Batman weet niet precies hoe of waarom, maar één ding is zeker: de man die hij al zijn halve leven achternazit, is helemaal niet één man. Er zijn drie Jokers. En nu hij die schokkende waarheid kent, wil de duistere ridder antwoord op zijn vragen. Samen met Barbara Gordon en Jason Todd moet hij Joker voor eens en voor altijd verslaan… Alle drie! Verkrijgbaar in 2 verschillende covers (zie foto’s).)
 2. Batman: Three Jokers deel 2 van 3, Jason Fabok/Geoff Johns, Dark Dragon Books, 9,95. (Verkrijgbaar in 2 verschillende covers (zie foto’s).)
 3. Spider-Man | Deadpool: Is het niet bromantisch? deel 1 van 2, Ed McGuiness/Joe Kelly, Dark Dragon Books, 9,95. (Spider-Man is niet op zoek naar nieuwe vrienden, maar Deadpool heeft zijn zinnen gezet op een bromance. Levert dat een vriendschappelijke samenwerking op, of gooit de identiteit van Deadpools volgende doelwit (een of andere rijke stinkerd genaamd Peter Parker) roet in het eten?)
 4. Spider-Man | Deadpool: Is het niet bromantisch? deel 2 van 2, Ed McGuiness/Joe Kelly, Dark Dragon Books, 9,95.

 1. Mercy 1/3: De dame, de kou en de duivel, Mirka Andolfo, Dark Dragon Books, 9,95. (“Wanneer een kalm mijndorp wordt verstoord door een reeks brute moorden is de nederzetting in rep en roer. En terwijl de eerste sneeuw de chaos bedekt met een witte deken, arriveert een mysterieuze vrouw in het zwart.” Mirka Andolfo presenteert een sensuele victoriaanse gotische horror over anders zijn, verdoemenis, verlossing en wat het betekent om een monster te zijn.)
 2. Mercy 2/3: De jagers, de bloemen en het bloed, Mirka Andolfo, Dark Dragon Books, 9,95.
 3. Harleen deel 3 van 3, Stjepan Sejic, Dark Dragon Books, 9,95.

 1. Agatha Christie 7: Hercule Poirot: De zaak Styles, Romuald Gleyse/Jean-François Vivier, Dark Dragon Books, HC 19,95.
 2. Man van het jaar 13: 1888 – De echte jack the ripper, Benjamin Blasco-Martinez/Céka, Uitgeverij Daedalus, HC 20,50.
 3. De onderzoeken van Nicolas le Floch 3: Het spook van de rue Royale, Chaiko/Parot & Corbeyran, Dark Dragon Books, HC 19,95.

 1. De meester-inquisiteurs 9: Bakaël, Laci/J.L. Istin, Uitgeverij Daedalus, 10,25. (HC week 4-21.)
 2. Dwergen 15: Oboron van het schild, Nicolas Demore/Nicolas Jarry, Uitgeverij Daedalus, HC 20,50.
 3. Elfen 25: Zwarte Wraak, Dimat/Arleston, Uitgeverij Daedalus, HC 20,50.

 1. Meerminnen & Vikingen 1: De gesel van de afgrond, Phil Briones/Françoise Ruscak, Uitgeverij Daedalus, HC 20,50. (Nieuwe concept reeks in 4 delen rond het thema Meerminnen en Vikingen. De covers zullen telkens getekend worden door Homs, die we kennen van de reeks “SHI”. De Noordse zeeën worden bevolkt door even machtige als wrede mythologische wezens, zoals de negen zeemeerminnen, dochters van Aegir. Deze zijn in tegenstelling tot de trotse Vikingen, klaar om alles te doen om de zeeën te controleren… De softcover staat gepland voor volgende maand.)
 2. Meerminnen & Vikingen 2: Parelmoerschuim, Phil Briones/Françoise Ruscak, Uitgeverij Daedalus, HC 20,50. (De softcover staat gepland voor volgende maand.)
 3. De laatste kathaar 4: De kerk van Satan, Éric Lambert/Arnaud Delalande, Uitgeverij Daedalus, HC 20,50.

 1. Alice Matheson 6: De bron van het kwaad, Philippe Vandaële/Jean-Luc Istin, Uitgeverij Daedalus, 10,25.
 2. Helden van de luchtmacht deel 5 van 6: Rodeo met een Spit IX, Stephan Agosto/Wallace, Dark Dragon Books, 9,95. (HC week 41-19.)
 3. Helden van de luchtmacht deel 6 van 6: De slag om Telemark, Stephan Agosto/Wallace, Dark Dragon Books, 9,95. (HC week 41-19.)

 1. Maarten Milaan compleet 2: Luchtschipper, Christian Godard, HC 29,95.
 2. Nick de Ruimtevaarder pionier in de ruimte bundel 5, Hansrudi Wäscher, Boumaar, HC 31,95.
 3. Nick de Ruimtevaarder pionier in de ruimte bundel 6, Hansrudi Wäscher, Boumaar, HC 31,95.

 1. Bella Ciao 1: (uno), Baru, Concerto Books, HC 27,99. (‘Bella Ciao’ is een lied van verzet dat in de hele wereld is omarmd door mensen die in opstand komen. Baru heeft de titel van dit lied geleend voor zijn verhaal over de Italiaanse immigranten in Frankrijk. Het is een mengeling geworden van familiekroniek en fictie, persoonlijke anekdotes en wereldgeschiedenis, tragedie en komedie.)
 2. De stad spreekt, o.a. Marc Sleen/Joost Swarte/Aimée de Jongh, Stichting Marc Sleen, 14,50. (In Nero is de stad nooit zomaar een decor, maar een personage dat zijn eigen rol opeist. De tentoonstelling ‘De stad spreekt’ toont originelen uit het rijke archief van Marc Sleen in dialoog met werk van twaalf hedendaagse auteurs die, elk in hun eigen stijl, steden portretteren waarvan ze houden.)

 1. Nathanaelle, Fred Beltran/Charles Berberian, Dark Dragon Books, HC 24,95. (In de toekomst is de mensheid verdeeld in twee categorieën. Ondergronds verblijven de overlevenden van een vermeende nucleaire apocalyps, boven de grond leven leden van een decadente en onsterfelijke elite. Door bedrog van de bestuurders weten de twee gemeenschappen niet van elkaar. Maar dit alles staat op het punt om omvergeworpen te worden door een jonge vrouw.)
 2. Blues 46, Stalner/Moënard, Dark Dragon Books, HC 24,95. (“Deze road trip, die zich afspeelt in het zuidwesten van Frankrijk, neem je in je op als een film van Michel Audiard met eventueel een vleugje jazz op de achtergrond. Start de motor maar!” Compleet verhaal in één boek.)

VOORBESTELLINGEN

Grijp niet mis! Laat ons alsjeblieft iets weten! Thanks!!

(LET OP! Eerder al aangeboden)
Dark Dragon Books

Te verschijnen zomer 2021

 • Het land van langvergeten complete luxe verzamelcassette, HC 175,00. (speciale voorintekenprijs)

tom

Back To Top
×Close search
Zoeken