skip to Main Content

2021 WEEK 09

Allereerst een woordje van onze waarde ex-collega en pensioen-genieter Mari:


Hoi allemaal,

Bedankt voor de mooie, warme woorden bij mijn afscheid.
We hebben met z’n allen in al die jaren veel meegemaakt en ik heb altijd met veel plezier gewerkt bij Eppo Strips.
Laten we hopen dat er snel betere tijden aanbreken en dan komen we elkaar wellicht nog eens tegen in de winkel.

Een vriendelijke groet,
Mari

WINKELEN, ÍN DE WINKEL

Er kan weer gewinkeld worden bij de Eppo, zoals nooit tevoren!
Op afspraak mogen in tijdsblokken van een half uur maximaal 2 klanten tegelijkertijd in de winkel. Dinsdag t/m vrijdag van 11:00 tot 18:00 en zaterdag van 11:00 tot 17:00 zijn onze deuren geopend.
Dus heb je zin om eindelijk weer eens bij ons rond te kunnen snuffelen, mail (eppo@eppo.nl) of bel (040-2441882) ons dan voor een afspraak!

WINKEL OPEN VOOR AFHALEN

En niet te vergeten, ook nog steeds: afhalen!
Er zijn natuurlijk wel enkele spelregels aan verbonden:

 • Er moet een afspraak worden gemaakt, met minimaal 4 uur tussen het afhalen en het maken van de afspraak.
 • We hebben ieder kwartier een tijdsslot, dinsdag t/m vrijdag tussen 11:00 en 18:00 en zaterdag tussen 11:00 en 17:00.
 • Een afspraak maken kan telefonisch (040-2441882) of via e-mail (eppo@eppo.nl).
 • Kom in je eentje je bestelling afhalen.
 • Betalen kan gewoon aan de deur.

Verzending nog steeds tijdelijk 50% korting op kosten bij bestellingen boven de 20 euro. (Verzenden al vanaf € 2,30!).

 1. Wat een rotkat 2, Lapuss’, Kennes, HC 8,00.

 1. Afrikakorps 2: Crusader, Olivier Speltens, Silvester Strips Uitgeverij, HC 19,95, HC limited edition 29,95.
 2. Dagboek van een maankind, Nalin/Chamblain, Kennes, HC 12,95. (Morgane is zestien. Ze is net met haar ouders en haar broertje aangekomen in hun nieuwe huis. Wanneer ze in haar kamer dozen uitpakt, vindt ze toevallig een dagboek achter de radiator. Het werd geschreven door Max, een jongen van zeventien die aan een erg zeldzame ziekte lijdt: daglicht is levensgevaarlijk voor hem. Hij is namelijk een ‘maankind’. Dagboek van een maankind is een heel mooi album over maankinderen. Maankinderen zijn kinderen met de ziekte xeroderma pigmentosum. Mensen met deze ziekte moeten zich helemaal afschermen tegen uv-stralen. Blootstelling aan de stralen kan tot de vorming van huidtumoren leiden. Een deel van de opbrengst gaat naar een goed doel dat maankinderen helpt.)

 1. Allan MacBride 1: De odyssee van Bahmes, Dumas/Brouard, Silvester Strips Uitgeverij, SC 9,95. (Herdruk van de in 2008 uitgekomen avonturenstrip in klare lijn bij uitgeverij BeeDee. HC week 5.)
 2. Allan MacBride 2: De geheimen van Walpi, Dumas/Brouard, Silvester Strips Uitgeverij, SC 9,95. (HC week 5.)
 3. Hoe noemen we de band, Roel Venderbosch, De Harmonie, 19,90. (Wie vertelt een puber hoe het leven in elkaar zit wanneer je in Aalten woont, het Jeruzalem van het oosten. God of Sting? En hoe zorg je dat je iemand wordt op je veertiende… In deze coming of age graphic novel zien we hoe Roel in zijn eerste twee bandjes belandt, verliefd wordt en meedoet aan de jaarlijkse poptalentenjacht. Muziek wijst de weg.)

 1. Panda volledige werken – de avonturen van Panda band 29, Marten toonder, Uitgeverij Cliché, HC 57,50.
 2. De rode duivels 1: In het land van de Sovjets, Stédo/Lapuss’&Falzar, Kennes, 6,90. (Als voorafje voor het WK brengt uitgeverij Kennes, in samenwerking met de Koninklijke Belgische Voetbalbond, de officiële strip van De Rode Duivels. De Rode Duivels in het land van de Sovjets vertelt met een vette knipoog het parcours dat de gouden generatie heeft afgelegd tot op het Rode Plein. Tweeëndertig pagina’s lachen, gieren en brullen…)
 3. Stripschrift 466, jaargang 54, nummer 1, maart 2021, Stichting Uitgeverij Stripstift, 8,50. (Nicolas Malfin)

 1. Sammy integraal 1: 1970-1973, Berck/Cauvin, Saga Uitgaven, Luxe HC 65,00. (Bundeling in chronologische volgorde van: Dodendans met lijfwacht, Liefjes en lijfwachten, Oudjes voor de lijfwachten, Lijfwacht en spaghetti, Lijfwacht en robots, Lijfwachten en bonkige boksers, Rhum row en twee gags. Met linnen rug en genummerde oplage van 150 exemplaren. Gewone HC week 6.)

VOORBESTELLINGEN

Silvester (uiterlijk t/m vrijdag 19-3-2021)

Let op: dit is alleen voor de luxe uitgaves, deze leveren we enkel op bestelling. De reguliere versies krijgen we ook binnen maar hoeven niet op bestelling.

Te verschijnen in april

 • Cézembre 2 collectors edition (stofomslag+dossier+gesign. prent), luxe HC 49,95. (Deel 1 is nog beschikbaar in beperkte mate)
 • Europa 1 collectors edition (stofomslag+dossier+gesign. prent), luxe HC 49,95. (Sinds de start van de serie Aldebaran in 1994, kennen de werelden van Leo en Rodolphe een ononderbroken succes. Na Centaurus verschijnt een nieuwe vijfdelige reeks van de getalenteerde Janjetov: Europa.
  Europa, de vierde maan van de planeet Jupiter, is een vreemd hemellichaam, helemaal bedekt met een laag ijs waaronder zich een vloeibare oceaan bevindt. Daar ligt een kleine wetenschappelijke basis waar deze binnenzee wordt bestudeerd. Men vermoedt dat er leven is. Maar op deze basis gebeuren uiterst ongewone dingen en men stuurt vanaf de Aarde een expeditie naar Europa om te onderzoeken wat er aan de hand is.)

tom

Back To Top
×Close search
Zoeken