skip to Main Content

2020 WEEK 37

PECH
Normaal gesproken had deze week de nieuwe bundeling van STAMPEDE! in de winkels moeten liggen. Helaas moest Uitgeverij Sherpa de uitgever melden dat de uitgave vertraagd is.
Het boek was weliswaar op tijd gedrukt en geleverd, maar de drukkwaliteit viel de uitgever zo tegen dat ze, in overleg met de auteur en de vormgever, hebben besloten de hele oplage af te keuren. Alles zal opnieuw gedrukt moeten worden en ze verwachten dat het nog twee maanden duurt voordat het boek daadwerkelijk kan verschijnen.

 1. Suske en Wiske: De blanke bergen, Luc Morjaeu/ Peter van Gucht, Standaard Uitgeverij, 7,99. (Naar aanleiding van de expositie in Blankenberge rond 75 jaar Suske en Wiske, verscheen deze speciale versie van album 352 “Team Krimson”, dat zich afspeelt in Blankenberge. De titel “De blanke bergen” zou oorspronkelijk gebruikt worden voor het reguliere album, dat dus uiteindelijk “Team Krimson” werd. Deze speciale versie bevat naast het stripverhaal acht informatieve pagina’s over Blankenberge.)
 2. Suske en Wiske Blauwe Reeks integraal deel 2 van 2: “Goud voor Rome” + “De gezanten van Mars” + “De groene splinter” + “Het gouden paard”, Willy Vandersteen, Standaard Uitgeverij, HC 37,50.
 3. Piet Pienter en Bert Bibber integraal 3, Pom, Standaard Uitgeverij, HC 34,99, luxe HC 70,00.
 4. De Kiekeboes 156: Blauwblauw, Steve Van Bael/Peter Van Gucht onder supervisie van Merho, Standaard Uitgeverij, 6,99.
 5. De Rode Ridder 267: Mordred, Fabio Bono/Marc Legendre, Standaard Uitgeverij, 6,50.
 6. F.C. de Kampioenen 109: De grimas van de paljas, Hec Leemans, Standaard Uitgeverij, 6,50.

 1. Kamp Poetin deel 2, Anlor/Aurélien Ducoudray, Saga Uitgaven, HC 19,99.
 2. Chick Bill integraal 10: “Een ‘onschuldige’ in het dorp” + “De bende van Kid Ordinn” + “De ijzeren cowboy” + “Hard tegen hard” + “Een stem als een klok!” + “Casanova Kid”, Tibet/ideeën van André-Paul Duchâteau, Saga Uitgaven, HC 34,99.
 3. Bakelandt integraal deel 3, Hec Leemans/Daniël Jansens, Saga Uitgaven, HC 35,00, luxe HC 65,00. (Bevat de delen 11 t/m 15. De luxe uitgave is met linnen rug gebonden in een oplage van 100 exemplaren + bijgevoegd een genummerd & gesigneerd prentje.)
 4. Maidan love 2: Ivanna, Christophe Alliel/Aurélien Ducoudray, Saga Uitgaven, HC 19,99.
 5. De avonturen van Urbanus 190: Het drama van Wortelana, Willy Linthout/Urbanus, Standaard Uitgeverij, 6,99.
 6. Nachtwacht 5: Het monsternest, Steve van Bael/Peter van Gucht, Standaard Uitgeverij, 6,50.

 1. Arcadia archief 53: In het midden van nowhere 2: Dubbele fermentatie, Michel Constant/Jean-Luc Cornette, vzw Arcadia, HC 24,95.
 2. Brugpieper Roos Vink 0: Geestig!, Jan Vriends, Uitgeverij Syndikaat, 8,95.
 3. Aaron, Ben Gijsemans, Uitgeverij Oogchtend, HC 32,00. (De twintigjarige Aaron spendeert zijn zomer thuis. Hij moet voor zijn herexamens studeren, maar heeft andere dingen aan het hoofd. Hij worstelt met zijn gevoelens en begrijpt zichzelf niet. In de geborgenheid van zijn kamer lijkt hij geen antwoorden te vinden, en zijn superheldenstrips helpen hem niet langer om te ontsnappen aan de dagelijkse onrust. Wanneer hij beslist om naar buiten te gaan, verandert zijn innerlijke worsteling in een maalstroom. Hij ontdekt wat hij ontkent, en ontkent wat hij ontdekt.)
 4. De puinhopen van Sari deel 2 van 3, Johan Neefjes, Hanabi Publishers, zwart/wit, 14,95.
 5. Dirkjan Scheurkalender 2021, Marc Retera, Uitgeverij Mandarijn, zwart/wit 15,95.
 6. Kappie 129: Kappie en de wegwalswedstrijd, Marten Toonder, Uitgeverij Stripstift, zwart/wit 9,95.
 7. Miko, Evi Nijs, Uitgeverij Syndikaat, 9,95. (Het verhaal speelt zich af in het oude Japan, in een wereld bevolkt met geesten, demonen en draken. Een priesteres met een opdracht en een samoerai zonder meester, reizen samen om hun doel te bereiken en ze laten zich door niets of niemand tegenhouden.)

tom

Back To Top
×Close search
Zoeken