skip to Main Content

2019 WEEK 49

 1. De Kiekeboes 154: Iemand moet het doen, Merho, Standaard Uitgeverij, 6,99.
 2. Suske en Wiske 350: De nacht van de Narwal, Luc Morjaeu/Peter van Gucht, Standaard Uitgeverij, 6,99.
 3. De kronieken van Amoras 5: De killerbacterie, Charel Cambré/Marc Legendre, Standaard Uitgeverij, 7,99.
 4. F.C. de Kampioenen 105: Patatten en saucissen, Hec Leemans, Standaard Uitgeverij, 6,50.
 5. De Rode Ridder 264: Een zachte dood, Fabio Bono/Marc Legendre, Standaard Uitgeverij, 6,50.
 6. De Rode Ridder integraal 6: De eerste avonturen 1966 – 1967, Willy Vandersteen, Standaard Uitgeverij, HC 34,99. (Bundel van de delen 31 t/m 36. Bijgevoegd een prentje.)

 1. Orbital 8: Contacten, Serge Pellé/Sylvain Runberg, Uitgeverij Microbe, 8,95, HC 19,95.
 2. Western collectie 4: Crazy Horse, Paulo Eleuteri Serpieri, Dark Dragon Books, HC 29,95.
 3. Western collectie cassette, Dark Dragon Books, HC 19,95.
 4. Collectie 1800: Sherlock Holmes Society 2: Zwart zijn hun zielen, Eduard Torrents/Sylvain Cordurié, Uitgeverij Daedalus, HC 20,50.
 5. De Aphrodieten deel 4 van 4: Severine, Emmanuel Murzeau, Dark Dragon Books, HC 19,95.
 6. Saint-Exupéry – luchtpost 1: De heer van het zand, Cédric Fernandez/Pierre-Roland Saint-Dizier, Dark Dragon Books, HC 19,95. (Oktober 1926. Antoine de Saint-Exupéry, die ervan droomt om piloot te worden, weet een baan te bemachtigen in Toulouse bij het bedrijf Latécoère, het latere Aéropostale. Het bedrijf was enkele maanden voor de Eerste Wereldoorlog opgericht en nam de uitdaging aan om het postvervoer per vliegtuig tussen Frankrijk en Zuid- Amerika via West-Afrika te verzorgen. Al snel wordt Saint-Exupéry naar Cap Juby gestuurd, een strategische plek in het midden van de Sahara. Daar legt de jonge piloot contact met nomadenstammen en vindt hij de inspiratie voor het schrijven van zijn eerste roman Courrier Sud. De oorsprong van de Kleine Prins, dat van hem een wereldberoemd schrijver zou maken, was niet ver weg meer.)
 7. Saint-Exupéry – luchtpost 2: Het koninkrijk tussen de sterren, Cédric Fernandez/Pierre-Roland Saint-Dizier, Dark Dragon Books, HC 19,95.

 1. Bij de marine 2: Missie Resco, Luc Brahy/Thierry Lamy, Dark Dragon Books, 8,95.
 2. U-47 deel 9: Wolvenjacht, Gerardo Balsa/Mark Jennison, Dark Dragon Books, HC 19,95.
 3. U-47 deel 10: Hitlers piraten, Gerardo Balsa/Mark Jennison, Dark Dragon Books, HC 19,95.
 4. Marvel action – Avengers: Een nieuw gevaar, Jon Sommariva/Matthew K. Manning, Dark Dragon Books, 9,95.
 5. Wolverine: Origin deel 1 van 2, Andy Kubert/Paul Jenkins, Dark Dragon Books, 9,95.
 6. Wolverine: Origin deel 2 van 2, Andy Kubert/Paul Jenkins, Dark Dragon Books, 9,95.

 1. Avatar: Tsu’teys pad deel 1 van 2, Jan Duursema/Sherri L. Smith, Dark Dragon Books, 9,95.
 2. Avatar: Tsu’teys pad deel 2 van 2, Jan Duursema/Sherri L. Smith, Dark Dragon Books, 9,95.
 3. Jack Wolfgang 3: Om de liefde van een panter, Henri Reculé/Stephen Desberg, Dark Dragon Books, 8,95.
 4. Schaamte en vergetenheid, Alex Macho/Gregorio Muro Harriet, Dark Dragon Books, HC 24,95. (Manilla, 1897. Om zijn vader te helpen, die door een speling van het lot is geruïneerd, gaat José in militaire dienst op de Filipijnen. Een jaar later komt ook zijn jongere broer Felix in Manilla aan. Maar wanneer er een oorlog uitbreekt tussen Spanje en de Verenigde Staten, komt de archipel klem te zitten tussen deze twee grootmachten en de Filipijnse onafhankelijkheidsstrijders. Zullen de twee broers worden herenigd tegen de achtergrond van dit turbulente hoofdstuk uit de geschiedenis, of…?)
 5. Schaduw over en Berlijn, Arne Jysch/Volker Kutscher, Dark Dragon Books, HC 29,95. (Berlijn, 1929. Uit de rivier de Spree wordt het lichaam geborgen van een bruut gemartelde Rus. Gereon Rath, rechercheur van de zedenpolitie, ziet daarin een mooie kans om terug te keren bij de afdeling moordzaken. Hij duikt op eigen houtje in de Berlijnse onderwereld op zoek naar de moordenaar. Zo legt hij een samenzwering bloot die langs Russische bendes voert naar de allerhoogste politieke kringen, waar achter de schermen een staatsgreep wordt beraamd. Waar hij echter niet op rekende is dat hij daarbij zelf als verdachte wordt gezien.)
 6. De overbodige spion, Voro/Frédéric Antoine, Dark Dragon Books, HC 19,95. (In 1942 wagen de U-boten van het Derde Rijk zich regelmatig in de wateren van de Golf van St. Lawrence. De nazi’s zijn van plan gebruik te maken van deze passage om via hun onderzeeërs een ​​spion in Canada te infiltreren. Werner Von Janowski heeft hier geen speciale kwalificaties voor, maar hij spreekt Frans en Engels. Hij moet aanmeren in New Carlisle en vervolgens naar Montreal reizen om contact op te nemen met Adrien Arcand, een activist die herhaaldelijk zijn medeleven betuigde voor het Hitler-regime. Laatstgenoemde zit echter al enkele jaren gevangen. Dit is niet het enige vreemde element in dit verhaal.)

 1. Star Wars: De afstraffing van Shu-Torin deel 1 van 2, Andrea Broccardo & Angel Unzueta/Kieron Gillen, Dark Dragon Books, 9,95.
 2. Star Wars: De afstraffing van Shu-Torin deel 2 van 2, Andrea Broccardo & Angel Unzueta/Kieron Gillen, Dark Dragon Books, 9,95.
 3. Vrolijke stripverhalen van Donald Duck 33: De een(d)zame cowboy, Walt Disney Studio’s, 4,95

tom

Back To Top
×Close search
Zoeken