skip to Main Content

2018 WEEK 24

 1. Jeff Arnold – Ruiters van het Wilde Westen band 1 + 2 + 3, Jack Daniel & Angus Scott & Frank Humphris/Charles Chilton, Uitgeverij Boumaar, HC 119,85. De set bestaat uit 3 verzamelboeken met in totaal 10 verhalen uit de periode 1955-1963. De verhalen zijn niet eerder in boekvorm uitgegeven. De strip is met een korte onderbreking in 1957 gedurende de periode van 8 jaar in de Arend verschenen.)
 2. Baba Yega 1: De orde van de S.N.O.T., Steve van Bael, Ballon Comics, 6,95. (Strip rond Baba Yega, de populaire dansgroep die de talentenjacht Belgium’s Got Talent won. De groepsleden dragen maskers en houden hun identiteit geheim. Ze duiken regelmatig op voor flashmobs.)
 3. Boes deel 11, Wil Raymakers/Thijs Wilms, Saga Uitgaven, 8,99. (HC WK 17-18. Dit is de helft van band HC 6.)
 4. Boes deel 12, Wil Raymakers/Thijs Wilms, Saga Uitgaven, 8,99. (HC WK 17-18. Dit is de andere helft van band HC 6.)

 1. Onze navelstreng, Marie Duvoisin/Gwénola Morizur, Saga Uitgaven, HC 19,99. (Lily verneemt dat ze zwanger is. Net op het moment dat haar vriend haar vertelt dat hij op tournee vertrekt met zijn band en haar vraagt om te zorgen voor Balthazar, zijn neefje dat van Canada komt. Lily probeert de jongen, die ze nog nooit heeft gezien en die er verdrietig bijloopt door de scheiding van zijn ouders, op te monteren. In een opwelling verlaat ze samen met Balthazar Parijs. Jimmy, een jongeman aan de zelfkant, trekt met hen mee op tocht. Het toeval leidt hen naar Pierrot, een eenzame veehouder die met zijn hond zijn geiten hoedt. Samen proberen deze vier verwarde zielen een tweede adem te vinden.)
 2. Verdun 3: De gefusilleerden van Fleury, Iñaki Holgado/Jean-Yves Le Naour, Saga Uitgaven, HC 19,99.
 3. Geheimen van het Vaticaan: Succubus 6: Diamante, Luca Sotgiu & Francesco Mucciacito/Thomas Mosdi, Saga Uitgaven, HC 19,99.
 4. De ballade van Dusty deel 1 van 2: Boxcar Bertha, Gilles Aris/Aurélien Ducoudray, Saga Uitgaven, HC 19,99. (Gewapend met een eenvoudig fototoestel en een verteltalent reist een kind door het Amerika van de jaren 1930. De familie van Dusty wordt onteigend en moet bij de buren gaan wonen. Het meisje vindt dat niet erg, want haar vader trok naar Washington om met duizenden betogers verhaal te halen bij de president. Maar het duurt te lang. Ze besluit hem achterna te gaan! Op de spoorwegen waar de beruchte hobo’s, de spoorwegzwervers, zich ophouden, op stoffige wegen van het Amerika tijdens de Grote Depressie, ontmoet Dusty de een na de ander en gaat mee met tal van iconische figuren, echte of fictieve, uit de Amerikaanse maatschappij van de eerste helft van de twintigste eeuw.)
 5. Berenkoning, Mobidic, Saga Uitgaven, HC 19,99. (Het indianenmeisje Xipil wordt geofferd aan de kaaimangodin om een vervloeking van haar dorpsgenoten tegen te gaan. Maar de berenkoning redt haar van een zekere dood. Nu de kaaimangodin een offergave mist, moet er een oplossing komen. De berenkoning besluit met Xipil te trouwen tot grote consternatie van de dieren in het bos. Maar wat heeft de berenkoning in ruil voor Xipils leven aan de kaaimangodin beloofd?)
 6. Agatha Christie 3: Miss Marple: Moord in de bibliotheek, Olivier Dauger/Dominique Ziegler, Dark Dragon Books, HC 18,95.

 1. De Rode Ridder 258: De hellehond, Fabio Bono/Marc Legendre, Standaard Uitgeverij, 5,99, luxe HC 59,99, superluxe HC 99,99. (De luxe uitgave is met linnen rug gebonden en heeft een genummerde oplage van 150 exemplaren + bijgevoegd een genummerd & gesigneerd prentje. De superluxe uitvoering is in velours gebonden en heeft een genummerde oplage van 50 exemplaren + bijgevoegd een genummerd & gesigneerd prentje.)
 2. De kronieken van Amoras 3: De zaak Krimson # 3, Charel Cambré/Marc Legendre, Standaard Uitgeverij, 6,99, luxe HC 65,00, superluxe HC 100,00. (De luxe uitgave is met linnen rug gebonden en heeft een genummerde oplage van 250 exemplaren + bijgevoegd een gesigneerd prentje. De superluxe uitvoering is in velours gebonden en heeft een genummerde oplage van 130 exemplaren + bijgevoegd een gesigneerd prentje.)
 3. Suske en Wiske 344: BRBS 2.0, Luc Morjaeu/Peter van Gucht, Standaard Uitgeverij, 5,99, luxe HC 59,99, superluxe HC 99,99. (De luxe uitgave is met linnen rug gebonden en heeft een genummerde oplage van 200 exemplaren + bijgevoegd een genummerd & gesigneerd prentje. De superluxe uitvoering is in velours gebonden en heeft een genummerde oplage van 100 exemplaren + bijgevoegd een genummerd & gesigneerd prentje.)
 4. Suske en Wiske Classics 13: Prinses Zagemeel, Willy Vandersteen, Standaard Uitgeverij, 7,99.
 5. Suske en Wiske Classics 14: De Bokkenrijders, Willy Vandersteen, Standaard Uitgeverij, 7,99.
 6. Suske en Wiske Classics 15: De stalen bloempot, Willy Vandersteen, Standaard Uitgeverij, 7,99.

 1. Suske en Wiske Classics 16: De apenkermis, Willy Vandersteen, Standaard Uitgeverij, 7,99.
 2. Suske en Wiske Classics integraal 4, Willy Vandersteen, Standaard Uitgeverij, HC 34,99. (Bundel van de delen 13 t/m 16.)
 3. F.C. de Kampioenen 99: De nieuwe kolonel, Hec Leemans, Standaard Uitgeverij, 5,99.
 4. Robert en Bertrand 31: De schat van de tempeliers, Willy Vandersteen, Adhemar Uitgeverij, zwart/wit met steunkleur, HC 24,99. (Met linnen rug gebonden in een oplage van 500 exemplaren. Deze keer zonder prentje.)
 5. Robert en Bertrand 32: De elfenjager, Willy Vandersteen, Adhemar Uitgeverij, zwart/wit met steunkleur, HC 24,99. (Met linnen rug gebonden in een oplage van 500 exemplaren. Deze keer zonder prentje.)
 6. Robert en Bertrand 33: De geheime sekte, Willy Vandersteen, Adhemar Uitgeverij, zwart/wit met steunkleur, HC 24,99. (Met linnen rug gebonden in een oplage van 500 exemplaren. Deze keer zonder prentje.)

 1. Robert en Bertrand 34: Het wrekende vuur, Willy Vandersteen, Adhemar Uitgeverij, zwart/wit met steunkleur, HC 24,99. (Met linnen rug gebonden in een oplage van 500 exemplaren. Deze keer zonder prentje.)
 2. Robert en Bertrand 35: De hel van Solferino, Willy Vandersteen, Adhemar Uitgeverij, zwart/wit met steunkleur, HC 24,99. (Met linnen rug gebonden in een oplage van 500 exemplaren. Deze keer zonder prentje.)
 3. Het goud van Morrison, Daniel Brecht/Roger Seiter, Dark Dragon Books, HC 24,95. (Hoewel hij diende onder de vlag van een land dat niet meer bestaat, is kolonel Marion Michaël Morrison nog steeds een uitstekende officier. Zijn plan heeft dus alle kans van slagen. Met zijn mannen overvalt hij een trein en weet daarbij de hand te leggen op 350.000 dollar. Daarmee kan de bende via San Francisco mooi de boot nemen naar Australië om een nieuw leven in luxe te beginnen. Helaas loopt niet alles helemaal volgens plan. De aanval op de trein wordt een bloedige toestand en Apachen stelen de paarden waarmee de bende wil vluchten. Om snel nieuwe vluchtdieren te bemachtigen, zetten Morrison en zijn medeplichtigen heel Laramie in vuur en vlam. Morrison krijgt vervolgens zowel het Amerikaanse leger, de militie van Laramie als een groep Apachen achter zich aan. Om ze af te schudden zoekt hij beschutting in het meest ontoegankelijke en genadeloze berglandschap van het Wilde Westen.)
 4. Star Wars Darth Vader: De erfgenaam deel 1 van 2, Giuseppe Camuncoli/Charles Soule, Dark Dragon Books, 8,95.
 5. Star Wars Darth Vader: De erfgenaam deel 2 van 2, Giuseppe Camuncoli/Charles Soule, Dark Dragon Books, 8,95.
 6. The bridge, Michel Kœniguer, Dark Dragon Books, HC 17,95. (Irak, regio Kerbala. Een verkenningseenheid van het Mariniers Corps wordt in een verlaten dorp in een hinderlaag gelokt terwijl ze een leider van de opstandelingen proberen te onderscheppen. In het team zit korporaal Enrique “Rick” Chavez die net vijf dagen in Amerika heeft doorgebracht. Daar heeft hij geprobeerd alle gezins- en persoonlijke problemen aan te pakken die de oorlog blootlegt. Maar nu moet hij zijn aandacht richten op de operatie waarbij de mariniers moeten samenwerken met een CIA-agent om de jihadist te stoppen.)

 1. Elfquest – de laatste tocht deel 12 van 13, Wendy & Richard Pini, Dark Dragon Books, 8,95.
 2. Celestine en de paarden omnibus, Stefano Turconi/Lili Mésange, Dark Dragon Books, 9,95.
 3. Kami 2: Jinx, Juliette Fournier & Jean-Gaël Deschard, Dark Dragon Books, 8,95.
 4. Het schaduwspel der Shinobis, Xu Zhifeng/Sylvain Runberg, Dark Dragon Books, HC 24,95. (In het feodale Japan dreigt een burgeroorlog. Keizerin Hiroyo wordt gehaat door het volk vanwege allerlei snode misdaden. De enige shogun die in staat is om op te staan tegen de keizerlijke legers is Ashigaka. Deze strijd vraagt om Shinobis. Half-moordenaars, half-demonen, uit de mengeling van angst en fascinatie ontlenen ze hun krachten. Ze komen alleen uit hun Spartaanse dojo’s om de gevaarlijkste missies met de grootste discretie te volbrengen. De clan gevormd door Hideyoshi en drie van zijn kinderen is de meest geduchte van allemaal. Velen begeren het geheim van hun macht. Terwijl de vijanden overal opduiken, zullen de clanleden van Hideyoshi zowel hun strijdvaardigheid als hun voorzichtigheid moeten verdubbelen om hun doel te bereiken.)
 5. Solo fortuna: Beschreven routes, Alvaro Iglesias/Oscar Martin, Dark Dragon Books HC 19,95.
 6. De duellist boek 3 van 3: Kettingreactie, Alessio Coppola/Emmanuel Herzet, Dark Dragon Books, 8,95.

tom

Back To Top
×Close search
Zoeken