skip to Main Content

2017 WEEK 35

 1. Donald Duck pocket 265: Geestige gasten, Walt Disney Studio’s, Sanoma Media, 5,25.
 2. S1ngle: Laank leve Martini toren, Hanco Kolk/Peter de Wit, Stripwinkel Akim, HC 9,95. (Specioale oetgoave ter gelegenhaid van 345 jaar Grunnegs Ontzet.)
 3. Fokke & Sukke scheurkalender 2018, John Stuart Reid/Bastiaan Geleijnse & Jean-Marc van Tol, Uitgeverij Catullus, zwart/wit 14,95.
 4. Smikkelen & smullen deel 1, Abe Bortst & Esther van de Bund, Uitgeverij Syndikaat, 8,95. (U vindt hier heerlijke gerechten en handige kooktips verpakt in vermakelijke tekeningen overgoten met een sausje van smakelijke grapjes.)
 5. De Ridder 1: Kruistocht in lederhose, Frodo de Decker, Uitgeverij Syndikaat, 8,95. (De Ridder is een gag reeks met als hoofdpersonage een… ridder. Tja, wat dacht je dan? Kastelen, prinsessen, riddertoernooien, draken en heksen. Alle ridderclichés gaan door de eigenzinnige en hilarische mangel van Frodo.)

 1. Orbital 2: Breuken, Serge Pellé/Sylvain Runberg, Uitgeverij Microbe, 19,95. (Heruitgave.)
 2. Orbital 5: Gerechtigheid, Serge Pellé/Sylvain Runberg, Uitgeverij Microbe, 8,95. (HC week 32-17.)
 3. Orbital 6: Verzet, Serge Pellé/Sylvain Runberg, Uitgeverij Microbe, 19,95.
 4. Cosa Nostra 14: Murder Inc. (2/2), Erwan Le Saëc/David Chauvel, Silvester Strips Uitgeverij, HC 16,95.
 5. De Engelsman die niet van vuurwapens houdt 4: Het recht van de sterkste, Paul Salomone/Wilfrid Lupano, Silvester Strips Uitgeverij, HC 16,95.

 1. Prins Valiant 28: Jaargang 1964, Hal Foster, Silvester Strips Uitgeverij, HC 16,95.
 2. De orde van de Drakenridders 19: Tegengif, Patrick Boutin-Gagné/Ange, Silvester Strips Uitgeverij, HC 16,95.
 3. Legende van de scharlaken wolken – Izuna 2de cyclus boek 1 van 2: Namaenashi, Carita Lupattelli/Saverio Tenuta, Silvester HC 16,95.
 4. Legende van de scharlaken wolken – Het masker van Fudo boek 2 van 4: Regen, Saverino Tenuta, Silvester Strips Uitgeverij, HC 16,95.
 5. Uur U 10: De Kennedy bende, Colin Wilson/Fred Duval & Jean-Pierre Pécau, Silvester Strips Uitgeverij, HC 16,95.

 1. De avonturen van Babbel & Boef 3: In de zee, Federico Bertolucci/Frédéric Brremaud, HC 9,95.
 2. De avonturen van Babbel & Boef 4: In de prehistorie, Federico Bertolucci/Frédéric Brremaud, HC 9,95.
 3. Star Wars: Episode II – Attack of the clones, diverse auteurs, Dark Dragon Books 14,95. (Remastered filmboek.)
 4. Pirates of the Caribbean: At world’s end, diverse auteurs, Dark Dragon Books, 9,95. (Het verhaal van de film als strip.)
 5. Pirates of the Caribbean: Dead man’s chest, diverse auteurs, Dark Dragon Books, 9,95. (Het verhaal van de film als strip.)

 1. Steam Noir – Het koperen hart boek 1 van 4, Felix Mertikat/Benjamin Schreuder, Dark Dragon Books, 8,95. (Een inbraak in een villa van de atmosfeer-havenstad Scheerling roept een buitengewoon team op de been. Hendrik Leerwoud, vrijgezel, levensgenieter en specialist in het opsporen van bovennatuurlijke fenomenen; Richard Heren, een bezield en zachtmoedig Machinemens maar tevens een doorgewinterde criminoloog en ten slotte mevrouw D, een geëmancipeerde onderzoekster voor de Personeelsunie. Een buitengewoon team voor een buitengewoon geval. Een verloren ziel, teruggekeerd van het Dodeneiland Vineta, heeft het lijk van een meisje ontvreemd dat jaren geleden in de schoorsteen van een huis ingemetseld werd. De zoektocht naar de ziel en de moordenaar van het meisje brengen Heinrich en zijn collega’s op het spoor van een onheilspellende wonderdokter die onderzoek doet naar mechanische organen. Een gebroken planeet. Aardschotsen die door de atmosfeer drijven. Machines met een ziel en mensen zonder geweten. Stoomkracht, groteske machines en bovennatuurlijke fenomenen, maar boven alles een geheimzinnig Dodeneiland dat de wereld van de levenden teistert.)
 2. Steam Noir – Het koperen hart boek 2 van 4, Felix Mertikat/Benjamin Schreuder, Dark Dragon Books, 8,95.

 1. Yuna 3/3: De schaduw van de Tarrask, Ma Yi/Jacques Lamontagne, Dark Dragon Books, 8,95.
 2. Vikings 2: Godheid, Staz Johnson/Cavan Scott, Dark Dragon Books, 14,95.
 3. Dark Souls: De adem van Andolus, Alan Quah/George Mann, Dark Dragon Books, 14,95. (Ga mee met Fira, een doorgewinterde krijger, in een gevaarlijke strijd tegen de talloze demonische tegenstanders die haar koninkrijk bedreigen. Een origineel avonturenverhaal vol tastbare horror, dat de lezer meesleept in de gestoorde mythes uit de game.)
 4. Arelate 6 – cyclus 2: De kronieken van Neiko boek 3 van 3: Carmillia, Laurent Sieurac/Laurent Sieurac & Alain Genot, Dark Dragon Books, 8,95.
 5. Angor boek 1 van 5: Vlucht, Dimitri Armand/Jean-Charles Gaudin, Dark Dragon Books, 8,95. (Talinn, Evrane en de jonge Lorky wonen in een dorp in het grote koninkrijk Angor. Als leden van de laagste kaste staat hun toekomst vast, ze zullen de rest van hun leven samen met hun familie op het land werken en het vee verzorgen. Maar ze dromen van ridders, avontuur en vrijheid. Om hun lot in eigen handen te nemen vluchten ze de stad uit en veranderen zo voor altijd het beeld van Angor.)
 6. Angor boek 2 van 5: Mansioeran, Dimitri Armand/Jean-Charles Gaudin, Dark Dragon Books, 8,95.

tom

Back To Top
×Close search
Zoeken