skip to Main Content

2017 WEEK 22

 1. Vasten 3: Leviathan, Paolo Mottura/Christophe Bec, Microbe, 8,95. (HC week 18-17.)
 2. Mister Blueberry 1: Mister Blueberry, Jean Giraud/Jean-Michel Charlier, Stichting Sherpa, zwart/wit, HC 39,95.
 3. Mister Blueberry 2: Schaduwen over Tombstone, Jean Giraud/Jean-Michel Charlier, Stichting Sherpa, zwart/wit, HC 39,95.
 4. Donald Duck megapocket 8: Zomer, Walt Disney Studio’s, Sanoma Media, 6,75.
 5. De avonturen van Kuifje box, Hergé, Casterman, HC 99,00. (Prachtig uitgevoerde cassette met alle verhalen in 8 banden op klein formaat.)
 6. De Brokkenmakers integraal band 1, Christian Denayer/André-Paul Duchâteau, Le Lombard, HC 24,95. (Bundel van de 1e drie delen + dossier.)

 1. H.G. Wells collectie 1: De oorlog der werelden deel 1 van 2, Vicente Cifuentes/Dobbs, Glénat Benelux, HC 16,95. (Het duurt nu al enkele dagen dat de Aarde bestookt wordt met projectielen van de planeet Mars. Een buitenaardse aanval? In het gehucht Ottershaw in Engeland heeft professor Ogilvy het moeilijk met die theorie van zijn jonge leerling. Als er vlakbij een meteoor van de rode planeet neerstort, kan hij zich ervan vergewissen met zijn eigen ogen. Hij stuit op een grote metalen cilinder die duidelijk het werk is van een hogere beschaving. En die lijkt helaas geen vredelievende bedoelingen te hebben. Uit de buitenaardse capsule stijgt een immense driepotige moordmachine op. In zijn kielzog volgen er nog vele anderen die dood en verderf zaaien. En de echte uitroeiing moet dan nog beginnen.)
 2. De vliegenier 2: De leerschool, Chrys Millien/Jean-Charles Kraehn, Dargaud Benelux, 7,95.
 3. Ravian integraal deel 2, Jean-Claude Mézières/Pierre Christin, Dargaud Benelux, HC 24,95. (Bundel van de delen 3+ 4 + 5 + dossier.)
 4. Lucky Luke door… 2: Jolly Jumper antwoordt niet meer, Guillaume Bouzard, Lucky Comics, 7,95.

 1. Yoko Tsuno integraal 1: Van de aarde naar Vinea, Roger Leloup, Dupuis, HC 24,95. (Bundel van de delen 1 + 3 + 6 + dossier.)
 2. Orval integrale editie, Jean-Claude Servais, Dupuis, HC 24,95. (Bundel van de twee delen + dossier.)
 3. Cédric 31: Hondenweer!, Laudec/Raoul Cauvin, Dupuis, 6,95.
 4. Collectie Vrije Vlucht: Hibakusha, Olivier Cinna/Thilde Barboni, Dupuis, HC 17,95.
 5. Robbedoes special 1: Happy family, Charel Cambré/Marc Legendre, Dupuis, 6,95, luxe HC 49,95. (Een superbrein ter grootte van een ei? Dat kan alleen maar uit de koker van de graaf van Rommelgem komen. Met zijn nieuwe uitvinding vliegen vliegtuigen zonder piloot en parkeren auto’s zichzelf op de krapste plekjes. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar ook mensen met minder nobele bedoelingen hebben het op het ei gemunt. De graaf wil zijn uitvinding voorstellen op een belangrijk wetenschappelijk congres aan de Azuurkust. Hij rekent op Robbedoes om zich als een moederkloek over het ei te ontfermen en op bestemming te brengen. Start van een dolle rit naar het zuiden, in het gezelschap van een pronte dame en een ukkie.)

 1. Leren lezen met: Belle en het Beest niveau 2: Een beetje meer …, Dark Dragon Books, HC 9,95.
 2. Leren lezen met: Star Wars niveau 1: Ontsnapt aan Darth Vader, Stephane Roux/Michael Siglain, Dark Dragon Books, HC 9,95.
 3. Leren lezen met: Star Wars niveau 2: Gebruik de force, Stephane Roux & Pilot Studio/Michael Siglain, Dark Dragon Books, HC 9,95.
 4. Leren lezen met: Star Wars niveau 2: Redding uit het paleis van Jabba, Pilot Studio/Michael Siglain, Dark Dragon Books, HC 9,95.
 5. Star Wars: Episode I – The phantom menace, diverse auteurs, Dark Dragon Books 14,95. (Remastered filmboek.)
 6. Star Wars – Poe Dameron: Black squadron 1 van 2, Phil Noto/Charles Soule, Dark Dragon Books 8,95.
 7. Star Wars – Poe Dameron: Black squadron 2 van 2, Phil Noto/Charles Soule, Dark Dragon Books 8,95.

 1. Vertigo, Bufi/Nathalie Sergeef, Dark Dragon Books, 9,95. (In de criminele bendewereld van Latijns-Amerikaanse mara’s draait het om zware misdaad en grof geweld. Aan de uitbundige tatoeages is te zien wie erbij hoort – en wie niet. De enig toegestane manier om aan de mara’s te ontkomen is de dood. Als dertienjarige doorloopt Samuel Santos het inwijdingsritueel dat hem lid maakt van een Salvadoraanse mara. Een paar jaar later weet hij te ontsnappen. Maar de prijs die hij daarvoor moet betalen is hoog, meer nog dan zijn eigen leven. Vandaag de dag leeft hij in Caracas, de hoofdstad van Venezuela. Ineens dient zich een unieke kans aan om het lot alsnog een andere wending te geven. Lukt het hem om over de tatoeages van zijn verleden een nieuwe toekomst te tekenen?)
 2. Love: De Tijger, Frédéric Brrémaud/Federico Bertolucci, Dark Dragon Books, 9,95. (HC 24-04-13.)
 3. Love: De dinosaurus, Frédéric Brrémaud/Federico Bertolucci, Dark Dragon Books, 9,95. (HC 28-06-16.)
 4. Lady Mechanika 6: Het tablet van het lot 3/3, Joe Benitez & Martin Montiel/M.M. Chen, Dark Dragon Books, 8,95.
 5. Meta-Baron 4: Simak de transhumaan, Nico Henrichon/Jerry Frissen, Dark Dragon Books 8,95.
 6. Warship Jolly Roger 3 van 4: Wraak, Miki Montlló/Sylvain Runberg, Dark Dragon Books, 8,95.

tom

Back To Top
×Close search
Zoeken