skip to Main Content

2017 WEEK 20

 1. Captain America 008, diverse auteurs, Standaard Uitgeverij, 6,99.
 2. Thor, god of thunder 008, diverse auteurs, Standaard Uitgeverij, 6,99.
 3. Guardians of the galaxy 008, diverse auteurs, Standaard Uitgeverij, 6,99.
 4. Wolverine 008, diverse auteurs, Standaard Uitgeverij, 6,99.
 5. F.C. de Kampioenen 94: De tandartsasssistente, Hec Leemans, Standaard Uitgeverij, 5,99.
 6. De avonturen van Urbanus 174: Jezuf van Nazareth, Willy Linthout/Urbanus, Standaard Uitgeverij, 5,99.

De Rode Ridder 254: De vuurproef, Fabio Bono/Marc Legendre, Standaard Uitgeverij, 5,99, luxe HC 59,99, superluxe HC 99,99. (De luxe uitgave is met linnen rug gebonden en heeft een genummerde oplage van 150 exemplaren + bijgevoegd een genummerd & gesigneerd prentje. De superluxe uitvoering is in velours gebonden en heeft een genummerde oplage van 50 exemplaren + bijgevoegd een genummerd & gesigneerd prentje.)
8. Suske en Wiske 339: De planeetvreter, Luc Morjaeu/Peter van Gucht, Standaard Uitgeverij, 5,99, luxe HC 59,99, superluxe HC 99,99. (Voor fans van het eerste uur zal het even schrikken zijn: in het nieuwe album van Suske en Wiske, De Planeetvreter, hebben de iconische stripfiguren een flinke makeover gekregen. Suske draagt gympen, een skinny jeans en een capuchontrui en heeft een wilde kuif. Wiske draagt een strak jurkje en modieuze laarsjes, heeft d’r haar in een paardenstaart en heeft voor het eerst borsten. De luxe uitgave is met linnen rug gebonden en heeft een genummerde oplage van 200 exemplaren + bijgevoegd een genummerd & gesigneerd prentje. De superluxe uitvoering is in velours gebonden en heeft een genummerde oplage van 100 exemplaren + bijgevoegd een genummerd & gesigneerd prentje.)
9. Suske en Wiske: De zorgzoekers, Luc Morjaeu/Peter van Gucht, Standaard Uitgeverij, luxe HC 59,99, superluxe HC 99,99. (De strip is gemaakt ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van de Belgische zorginstelling “Solidariteit voor het Gezin”. De luxe uitgave is met kunstlederen rug gebonden en heeft een genummerde oplage van 200 exemplaren + bijgevoegd een gesigneerd prentje. De superluxe uitvoering is in kunstleder gebonden en heeft een genummerde oplage van 100 exemplaren + bijgevoegd een gesigneerd prentje.)

 1. Suske en Wiske Classics 1: Het geheim van de gladiatoren, Willy Vandersteen, Standaard Uitgeverij, 7,99. (Wat als Willy Vandersteen met de teletijdmachine naar 2017 zou zijn geflitst? Hoe zou hij vandaag zijn meest legendarische verhalen uitgeven? Je leest, ziet en beleeft het in de nieuwe reeks Classics.)
 2. Suske en Wiske Classics 2: De duistere diamant, Willy Vandersteen, Standaard Uitgeverij, 7,99.
 3. Suske en Wiske Classics 3: De schat van Beersel, Willy Vandersteen, Standaard Uitgeverij, 7,99.
 4. Suske en Wiske Classics 4: De groen splinter, Willy Vandersteen, Standaard Uitgeverij, 7,99.
 5. Suske en Wiske Classics integraal 1, Willy Vandersteen, Standaard Uitgeverij, HC 34,95. (Bundel van de 4 delen.)

 1. Zombies 4: De kudde, Sophian Cholet/Olivier Peru, Uitgeverij Daedalus, HC 17,95.
 2. Zombies nechronologies 2: Te stom om te leven, Arnaud Boudoiron/Olivier Peru, Uitgeverij Daedalus, HC 17,95.
 3. Wunderwaffen 7: Amerikabomber, Maza/Richard D. Nolane, Uitgeverij Daedalus, HC 17,95.
 4. Zij schreven geschiedenis 1: Vercingetorix, Fred Vignaux/Éric Adam & Didier Convard, Uitgeverij Daedalus, HC 17,95. (Vercingetorix, de eerste mythische held in de Franse geschiedenis, is eerst een jonge Arverner die de militaire discipline bij het machtige, Romeinse leger leerde. Terug bij zijn stam en ondanks de terughoudendheid van de edelen, gebruikt hij zijn tactisch talent en zijn welsprekendheid om de volkeren van Gallië te verenigen en de Romeinse invaller terug te dringen. Fier, dapper, gedisciplineerd en vindingrijk wordt Vercingetorix voor die beroemde legioenen een van hun meest vreselijke tegenstanders. Maar steeds wordt hij geconfronteerd met een nog geduchter strateeg: Julius Caesar.)
 5. Elfen 11: Kastennroc, Duarte/J.L. Istin, Uitgeverij Daedalus, 8,95, HC 17,95.
 6. De 7 wonderen 6: Het mausoleum van Halicarnassus – 350 v. Chr., Lionel Marty/Luca Blengino, Uitgeverij Daedalus, HC 17,95.
 7. Complot 4: Het drama van de Titanic, Bernard Köllé & I.S. Fiki/Alcante, Uitgeverij Daedalus, 7,95. (HC week 16-2017.)

 1. Agent 327 dossier vijf: Dossier Heksenkring/Dossier Onderwater, Martin Lodewijk, Uitgeverij L, 8,95, HC 18,95. (Heruitgave.)
 2. Agent 327 dossier zeventie: Hotel New York, Martin Lodewijk, Uitgeverij L, HC 18,95. (Heruitgave.)
 3. De avonturen van Nero en Co: Sleenovia, Wirel naar Marc Sleen, Uitgeverij Bonte, zwart/wit, 9,99, HC 30,00. (Het 54e Nero-album. Het bevat het volledige gerestaureerde stripverhaal met voorwoord van Gaston Durnez en een informatieve bijlage van Yves Kerremans. De versie met harde kaft bevat 70 extra pagina’s nooit eerder gepubliceerde promotionele artikelen en tekeningen voor de grote wedstrijd ter gelegenheid van de komst van Marc Sleen naar Het Nieuwsblad en De Standaard.)
 4. Starfuckers 1: De schone en de beesten, Dylan Teague/Alcante & Gihef, Saga Uitgaven, 8,99. (Neem een sexy meisje met een nogal koppig karakter, maar die ook een beetje naïef is terwijl ze van glitter en glamour droomt. Stel haar voor aan enkele behoorlijk merkwaardige mensen uit de showbizzwereld. Laat haar bijstaan door een ongegeneerde, niet voor de hand liggende begeleider. Een ex-paparazzo met een verminkt gezicht. Hij ontfermt zich over haar en probeert haar wegwijs te maken achter de schermen van de showbizz. Gewapend met een stevige dosis humor en brutaliteit vegen de auteurs hun voeten aan alle taboes en sleuren ze je mee in het spoor van een elite die ten prooi is gevallen aan alle mogelijke demonen en aan de grootste roofdieren, de paparazzi.)
 5. Van nul tot nu – de vaderlandse geschiedenis, Co Loerakker/Thom Roep, Big Balloon Publishers, 25,95. (Integrale editie van de 4 delen. HC week 43-16.)
 6. Lance Crow Dog integraal, Gaël Séjourné/ Serge Perrotin, Saga Uitgaven, HC 34,99. (Bundel van de 5 delen.)
 1. De macht der onschuldigen 2e cyclus 1: Hier is de hel Laurent Hirn & David Nouhaud/Luc Brunschwig, Saga Uitgaven, HC 19,99.
 2. Kabeljauwtje, A. Dan/Serge Scotto & Éric Stoffel, Saga Uitgaven, HC 24,99. (Kabeljauwtje is de angstaanjagende opzichter van het lyceum van Marseille. Hij is weinig geliefd, afstotelijk en hij wacht op een promotie die men hem weigert omdat men een andere kandidaat geschikter acht. Wanneer de eindejaarsfeesten eraan komen, moet hij de kostgangers opvangen die Kerstmis niet thuis kunnen vieren. Maar voor niemand loopt het zoals voorzien! Soms spant het leven gelukkig samen met mensen die elkaar leren kennen, elkaar leren begrijpen en van elkaar leren houden. Stripbewerking van een oorspronkelijk filmscenario van Marcel Pagnol, de schrijver van “De Triomf van m’n Vader”, “Het Kasteel van m’n Moeder” en “Topaze”.)
 3. Washita deel 4, Thomas Labourot/Séverine Gauthier, Saga Uitgaven, HC 19,99.
 4. Geheimen van het Vaticaan: Succubus 6: Xue Dan, Marco Dominici/Thomas Mosdi, Saga Uitgaven, 8,99. (HC 17/03/17.)
 5. Verdun 2: Doodsstrijd bij Fort Vaux, Iñaki Holgado/Jean-Yves Le Naour, Saga Uitgaven, HC 19,99.

tom

Back To Top
×Close search
Zoeken