skip to Main Content

2024 WEEK 24

  1. Over Tirannie – Twintig lessen uit de twintigste eeuw, Nora Krug/Timothy Snyder, Uitgeverij Balans, SC 15,00. (Twintig strategieën die we kunnen gebruiken om de democratie te beschermen. Over tirannie is schitterend geïllustreerd door Nora Krug; zij blaast zo extra leven, kleur en kracht in Snyders betoog.)
  2. Het leven van een Loser 18: Inkoppertje, Jeff Kinney, De Fontein, HC 17,99.
  3. Een laatste bom voor Bommen Berend, IJsbrand Oost/Hans Lijklema, Uitgeverij Syndikaat, SC 9,99/HC 19,99. (In het jaar 1672 wordt Nederland van alle kanten aangevallen door jaloerse buurlanden die uit zijn op de macht en rijkdom van ons land. In dit rampjaar wordt de stad Groningen belegerd door bisschop van Münster Bernard van Galen, ook wel Bommen Berend genoemd. Als Jurre en Maartje met hun schoolklas een bezoek brengen aan het Museum aan de A belanden ze op mysterieuze wijze in het Groningen van 1672, waar ze hun voorouder helpen de stad te verdedigen. Maar zal het ze lukken om terug te komen naar hun eigen tijd? Speciaal uitgegeven voor de viering van 350 jaar Groningens Ontzet.)

Voorbestelling

In oktober verschijnt er een nieuw Rode Ridder hommage album, getekend door Thomas Du Caju op scenario van Ronald Grossey.
Er komen twee luxe versies:

  • Formaat A4 met binnenwerk in kleur, 8 schetspag & 1 ex libris €69,95
  • Groot formaat 260 x 340 met binnenwerk in zwartlijn, 16 pagina’s schetsen & 2 ex librissen €150,00

Inschrijven kan tot 28 juni, zonder voorinschrijving grijp je waarschijnlijk mis!

tom

Back To Top
×Close search
Zoeken