skip to Main Content

2024 WEEK 23

 1. Suske en Wiske: De hippe hommels, Standaard, SC 4,50.
 2. Blue Ghost: Volume 1, Reboot Comics, SC 8,99. (Er worden meerdere kinderen ontvoerd uit de wijk Cherry Blossom. Wat heeft de Blue Ghost hiermee te maken. En wie is hij of zij? Wat hebben de ontvoeringen te maken met een duivels plan van méér dan 27 jaar geleden? En wie is die geheimzinnige figuur die overal opduikt als er weer een kind is ontvoerd? Een dapper meisje, Tiffany, gaat op onderzoek uit. Kan zij licht op de mysteries werpen? Blauw licht? Laat je verrassen door onverwachte gebeurtenissen! Deze manga is volledig Engels en leest ‘gewoon’ van links naar rechts.)
 3. Paling & Ko 60: Missie klimaatverandering, Ibáñez, Reboot Comics, SC 10,95.
 4. Heksen Køts, Frank Smit, Reboot Comics, SC 10,95. (De inquisitie regeert met harde hand! De heksenjacht is geopend en helemaal als inquisiteur Tabernakel de verleidelijke Zweedse Agnetha ontmoet. Zij zet zijn wereld op zijn kop! Want telkens als hij haar -samen met zijn trouwe beul- dwingt te bekennen, gebeurt er iets wat Tabernakel niet eens kan vermoeden in zijn ergste nachtmerries. Hiermee breekt een van de donkerste jaren aan die de middeleeuwen hebben gekend! Dit tijdvak staat nu bekend als de beruchte ‘Heksenkots’ periode.)

 1. Torpedo 1972 2: Daar waar het pijn doet, Abulí/Risso, Hum!, SC 9,99.
 2. Tex Willer Classics 19: De profeet van de Hualpai, Nizzi/Mastantuono, Hum!, SC 19,99.
 3. Dany portfolio Roze Bottel Citroën, Dany, BD Must, SC 39,00. Dit is exemplaar 20/60, bevat 8  genummerde illustraties, waarvan één gesigneerd door Dany.

 1. Observator (Het 9e eiland deel 5), Marcel Ruijters, Sherpa, SC 19,95. (Het is nog steeds 1913. Cyril Strapatsky begluurt zijn medemens — voor zijn werk en als hobby. Dit minne mannetje uit de entourage van Pola Kazoni wordt, wanneer hij zich aansluit bij de ‘prikkelfotobond’, meegesleept in een avontuur dat hem dicht bij het gevreesde werkkamp Het Hard Gelag zal brengen. Hij leert er de mysterieuze Jynia Ampersand en haar vrienden de Pazuzu’s kennen. Ze worden belaagd door kannibalen en een telepathische schimmel uit de ruimte. En het leven was al zo ingewikkeld! Zal Strapatsky leren voortaan voor het goede te kiezen?)
 2. Molly 1: Op naar de sterren, Barata/Hautain/Di Rosso, Menlu, SC 9,95. (Molly zit al haar hele leven in het verdomhoekje. Geen mens die om haar geeft, hoewel ze de moeder is van Dolly, het wereldberoemde gekloonde schaap. Wanneer Dolly plots sterft, ziet Molly haar kans schoon om de aandacht te krijgen waar ze zo naar snakt, maar niemand heeft interesse in het origineel. Dan ontmoet ze een groepje acteurs wiens carrière ook niet op wieltjes loopt. Het viertal krijgt onverwachts een aanbod om mee te spelen in een ambitieuze actiefilm, met Molly in de hoofdrol. Die kans moeten ze grijpen. Maar het schone leven op de set blijkt van korte duur…)
 3. De dames van de Pillar To Post 2: Lizzie, Radice/Turconi, Hum!, HC 19,99.

 1. Saboteuses 3: Muis, Van Rijckeghem/Du Caju, Silvester, HC 21,95.
 2. Texas Kid, mijn broer, Kordey/Macan, Silvester, HC 39,95. (Het is niet eenvoudig om een ​​stripheld te vermoorden. Dit is het verhaal van een vader en een zoon. Tomislav Brandt, de vader, beleeft een roerige jeugd vol oorlog, agressie en geweld. Na de oorlog bouwt hij een nieuw bestaan op als tekenaar van de stripheld Texas Kid. Het karakter is populair bij het volk en overleeft zijn maker. Jaren later beoefent zijn zoon Radovan hetzelfde beroep als zijn vader, maar als striptekenaar zal hij altijd in de schaduw van zijn vader blijven staan. Radovans leven verandert ingrijpend wanneer Texas Kid in levenden lijve bij hem voor de deur staat…)
 3. Wie me raakt, Marie/Bonneau, Silvester, HC 39,95. (Vijf jaar geleden werd Elisa geboren. En op een avond, bij gebrek aan voorleesboek bij het slapengaan, verzint Fabien samen met haar een fantastisch verhaal. De volgende dagen werpen ogenschijnlijk toevallige gebeurtenissen hem terug middenin het avontuur dat ze samen hebben bedacht. Hoewel hij beseft dat het allemaal slechts een toevallige samenloop van omstandigheden is, ziet hij het als een teken dat hij zijn leven grondig moet veranderen…)

tom

Back To Top
×Close search
Zoeken