skip to Main Content

2024 WEEK 17

  1. Gentlemind deel 2, Lapone/Díaz Canales & Valero, Uitgeverij Hum!, HC 19,95.
  2. Medea 1: De schaduw van Hekate, Nancy Peña/Blandine Le Callet, Lauwert Uitgeverij, HC 22,95. (Medea de schandalige, Medea de heks, de moordenares. Medea, het monster. Dat is wat ze over mij zeggen. Mensen willen alleen onthouden wat hen uitkomt. Te midden van deze vernietigende stemmen is het tijd voor mij om mijn eigen stem te laten horen. Tijd voor mij om mijn verhaal te vertellen. Om het eindelijk recht te zetten.)
  3. Rik Ringers: Spannende reclame, Tibet/Duchâteau, BD Must, HC 29,95. (Dit album is een bundeling van alle niet eerder gepubliceerde onderzoeken voor reclameoprachten. Tientallen niet eerder gepubliceerde illustraties en platen oorspronkelijk voor reclamedoeleinden, een must voor de echte Rik Ringers verzamelaar!)

  1. Nobody seizoen 1 deel 1/4: Onbekende soldaat, Christian de Metter, Lauwert Uitgeverij, HC 24,95. (2007, Verenigde Staten. In Montana wordt een man — 57 jaar oud, stevig, bebaard, met lang haar en tatoeages over zijn hele lichaam — gearresteerd op de plaats van een misdaad waarvan hij zichzelf beschuldigt. Een jaar later wordt een jonge psycholoog door de rechter ingeschakeld om de man psychologisch te onderzoeken. Hij geeft zijn verklaring, maar sommige dingen kloppen niet. Geleidelijk aan ontstaat er een vertrouwensrelatie tussen hen en de man begint te vertellen over zijn leven vanaf de dag dat het op zijn kop werd gezet.)
  2. Het Weeskind van Perdide 2 van 2: Silbad, Régis Hautière/Adrián, Lauwert Uitgeverij, HC 21,95.
  3. Uit de Diepte, Polina Rybalko/Lysander Mazee, Dutch Venture Publishing, SC 16,95. (Wanneer Sigurd na een heftig jaar bij de marine rust denkt te vinden in zijn nieuwe werk op een boorplatform, verschijnt de mysterieuze Reykr uit de diepte van de zee. De zee kent veel geheimen, maar Reykr lijkt er juist op gebrand om Sigurd zijn zwijgen te laten doorbreken. Sigurds zieke oma lijkt meer te weten over Reykrs herkomst, maar wanneer oma overlijdt, erft hij alleen maar meer geheimen.)

  1. Jack Pott boek 5: De logica van Hamstrad, Minck Oosterveer/Willem Ritstier, Uitgeverij Kippenvel, HC 22,50.
  2. Jack Pott boek 6: De duistere orde, Minck Oosterveer/Willem Ritstier, Uitgeverij Kippenvel, HC 22,50.
  3. Appie Happie boek 4, Dik Bruynesteyn, Uitgeverij Kippenvel, HC 24,99.

tom

Back To Top
×Close search
Zoeken