skip to Main Content

2023 WEEK 48

 1. Black Star 1: Op weg naar Einstein, Van Leersum/Suvaal, Arboris SC 11,95/HC 21,95. (Het consortium Black Star Incorporated weet na de ontdekking van een zwart gat zo groot als een enorme berg, samengeperst tot de omvang van een atoomkern, dat zich in de buurt van Pluto bevindt, naar de planetoïde Hermes te slepen en wil die combinatie vervolgens in een baan om de aarde brengen. Blackie vormt een enorme, schone, energiebron die Black Star wil gaan exploiteren. Rider Willis en zijn kompaan Phil Colson, werkzaam voor het toonaangevende News Illustrated, worden uitgenodigd om samen met nog enkele journalisten het project van nabij te komen bekijken. Dwarsligger Willis en de wetenschappelijk geschoolde Colson ontdekken dat het project met de ondergang bedreigd wordt en dat een ramp van ongekende omvang de aarde te wachten staat. Uit angst dat beleggers zich uit de onderneming zullen terugtrekken wendt Black Star alle middelen aan om Willis en Colson ervan te weerhouden hun ontdekking wereldkundig te maken.)
 2. De wereld volgens Dirk en Desire 2, Hein de Kort, Sherpa, SC 19,95.
 3. Arboris XL 8: De droefheid van de olifant, Antona/Jacqmin, SC 13,95/HC 23,95.

 1. De wouden van Opaal 14: De titaan van het licht, Arleston/Martino, L, SC 9,95/HC 19,95.
 2. Suus & Sas 24: Tortelduifjes, Gerard Leever, L, SC 9,95.
 3. Mens & Monster, diverse artiesten, Menlu, HC 19,99. (Ze leggen de vinger op de wond en laten zien hoe de mens zichzelf bedriegt en het tegelijkertijd in zich heeft om de wereld te verbeteren, zelfs op manieren die verkeerd of op zijn minst twijfelachtig lijken. De held en de slechterik lijken vaak meer op elkaar dan ze verschillen en allebei kunnen ze groeien en veranderen. Lees Vuurproef en Wreedaard, beide korte verhalen zijn gebundeld in Mens & Monster, en bekijk de wereld door de ogen van verloren individuen.)

 1. Storm: De kronieken van de tussentijd 4: De ruimte van Klein, Lodewijk/Kusbiantoro, L, SC 9,95/HC 19,95/Luxe 49,95.
 2. De omzwervingen van Steven Severijn Integraal 2: Onderweg, Follet/Stoquart/Soeteman, Arboris, HC 34,95.
 3. De complete Brammetje Bram 4: Kapers en kletskousen, Ryssack/Broenland/Noirret, Arboris, HC 29,95.

 1. De Familie Kleester Pakket: Integraal 1, 2, 3 en 4, Aidans Duval, BDmust, 4x HC 199,00. (LET OP: MOET BIJ BESTELD WORDEN!) (Een grote klassieker uit het weekblad Kuifje ! Filmmaker  en voordrachtspreker Marc Kleester is een beeldenjager. Samen met zijn vrouw en zoon reist hij de wereld rond en wordt hij geconfronteerd met handelaars en roofdieren die allesbehalve vreedzaam zijn. Deze grootse stripreeks is een mix van avontuur, misdaad en exotisme! DE FAMILIE KLEESTER is een van de grote klassieke series uit het gouden tijdperk van het weekblad Kuifje. In de jaren 1960 verschenen 9 lange avonturen en 17 korte verhalen in Kuifje. De complete, vierdelige integrale reeks De Familie Kleester beslaat in totaal 528 pagina’s. Het bevat alle Kleester-avonturen in chronologische volgorde, inclusief 91 nooit eerder gepubliceerde pagina’s in kleur!)
 2. Pascal 4: Vlechtje presents 141 portraits: Boobies, Bonte, HC 29,95. (LET OP: MOET BIJ BESTELD WORDEN!) (Vierde deel van Pascal’s poster boeken, na stripcovers, Natasja en bekende films om geparodieerd te worden als poster met Vlechtje en haar vriendinnen is het nu de beurt aan boobies. Adults only !)
 3. Pascal 5: Vlechtje en Bella presenteren: Vakantiekiekjes, Bonte, HC 29,95. (LET OP: MOET BIJ BESTELD WORDEN!)

 1. Kutbeesten: De verzamelde werken 3, Spakman, HC 19,95.
 2. Kappie 91: Kappie en de Ti-Pische boot, Toonder, Stripstift, SC 12,50.

tom

Back To Top
×Close search
Zoeken