skip to Main Content

2022 WEEK 52

  1. Afrikakorps 3: El Alamein, Olivier Speltens, Silvester Strips Uitgeverij, HC 19,95/HC Limited 29,95.
  2. Wunderwaffen stelt voor: Zeppelin’s war 2: Missie Raspoetin, Vicenç Villagrasa/Richard D. Nolane, Uitgeverij Daedalus, HC 22,50.

  1. Arctica 12: De laatste man, Boyan Kovacevic/Daniel Pecqueur, Silvester Strips Uitgeverij, HC 19,95.
  2. De Orde van de Drakenridders 30: De oude, Vax/Ange, Silvester Strips Uitgeverij, HC 19,95.
  3. Uit de archieven van de Toonder Studio’s presentatieboekjes, Marten Toonder/Willem Feltkamp, Uitgeverij Cliché, HC 39,95.

  1. De familie Super 1: Pépé Smos gaat te ver, Willy Linthout/Ann Smet, Uitgeverij Bonte, SC 8,99/HC 28,00. (Bommerskonte, iedereen kent de naam maar niemand is er ooit geweest. Maar daar komt nu verandering in! Het dorp wordt bevolkt door de Bommerskontenaars, superhelden en uiteraard de dorpsmonsters. Wij brengen jullie de spannende, hilarische en levensgevaarlijke avonturen van de familie Super.)
  2. Stripschrift 479, Stichting Uitgeverij Stripstift, SC 8,50.
  3. De Indringer – Opkomst en ondergang van circus Bulderdrang, Bent van Looy/Don Vitalski, Uitgeverij Vrijdag, HC 18,95. (In 1992 maakten aankomend scenarist en auteur Don Vitalski en de piepjonge tekenaar, muzikant en auteur Bent Van Looy het kloeke, redelijk absurde, maar geweldig spannende stripverhaal De indringer. Maar toen kwam de waan van de dag, het succes, het leven! Op kerstavond 2021 werd dit unieke verhaal tijdens een verhuis teruggevonden. Zo wordt, na een rijpingsproces van precies dertig jaar, De indringer eindelijk uitgegeven. Als een eenmalig klein wonder, als een circusact op zich.)

Speciale actie Silvester prenten
We hebben nog een groot aantal prenten liggen, en ze gaan in de uitverkoop!
Ze zijn €4,- per stuk, of voor niks als je het bijbehorende boek aanschaft.
Zolang de voorraad strekt, van sommige hebben we er heel weinig dus ben er snel bij.

tom

Back To Top
×Close search
Zoeken