skip to Main Content

2022 WEEK 32

  1. De Technovaders integraal 1, Jodorowsky/Janjetov/Beltran, Silvester Strips Uitgeverij, HC 39,95.
  2. Inferno 2: Coastal Command, Antoine Crespin, Silvester Strips Uitgeverij, HC 19,95.
  3. Vleugels van hoop 2 van 2: Demonen, Thomas Du Caju/Wander Antunes, Silvester Strips Uitgeverij, SC 9,95.

  1. Allan MacBride 5: De kring van Aspara’s, Dumas/Brouard, Silvester Strips Uitgeverij, HC 19,95.
  2. Allan MacBride 6: De catacomben van Ta Keo, Dumas/Brouard, Silvester Strips Uitgeverij, HC 19,95.
  3. De autoreportages van Margot E1: Modellen met stijl, Frank Leclercq/Olivier Marin, Silvester Strips Uitgeverij, HC 19,95.

  1. Vervloekt! Integraal, François Walthéry, Wonderland Productions, HC 27,50. (Deze integraal bevat de drie delen van ‘Vervloekt!’ die in drie jaar tijd zijn vervaardigd voor het stripfestival van Luik. Elke opus diende om te laten zien wat het evenemententeam kon realiseren, met andere woorden, tot de productie van een erotisch stripverhaal, waardoor meerdere bekende auteurs zich konden uitdrukken aan de hand van een mesjogge scenario en een van tevoren opgestelde synopsis. De hoofdrol wordt gespeeld door Roodkapje, getekend door François Walthéry.)
  2. Fang 1: Demonenjaagster, Niko Henrichon/Joe Kelly, Silvester Strips Uitgeverij, HC 19,95. (Dit zijn de avonturen van een jonge vos en haar jacht op demonen. Een zoektocht naar verlossing in een uitgestrekt dierenrijk. In een wereld waar mensen en sprekende dieren samenleven gaat Fang de vos op jacht naar demonen. Ze spoort kwade geesten op in een fantastische wereld van Chinese folklore. Duels op leven en dood, de Heer der Duisternis, onbeschaamd vrijmoedig en een tikje poëtisch: dat en meer lees je in deze nieuwe reeks, een coming of age-verhaal vol kleurrijke personages.)
  3. Suske en Wiske Junior: Mijn grote AVI-leesboek, Charel Cambré/Willy Vandersteen, Standaard Uitgeverij, HC 13,99. (Verzamelbundel met vier AVI-verhalen op drie verschillende leesniveaus.)

tom

Back To Top
×Close search
Zoeken