skip to Main Content

2022 WEEK 20

  1. Arcadia archief 61: G.Raf Zerk – Corona Blues, Marc Hardy, vzw Arcadia, HC 24,95.
  2. De Kerkgangers, Ben Gijsemans, Uitgeverij Oogachtend, HC 28,00. (Het is 1994. Het leven van de broertjes Carl en Harold beweegt zich tussen thuis, school, de kerk en de weekenden bij opa en oma. Als ze de sleur willen doorbreken pakken ze de fiets en rijden ze naar de brug, de paardenwei, de molen, of een andere ‘enerverende’ plek in de buurt. Carl is 11, voor hem is de wereld nog groot genoeg, maar zijn 14 jaar oude broer Harold zou de grenzen van dit gezapige bestaan graag wat oprekken. “De kerkgangers” is een dubbel coming of age verhaal. Carl en Harold schelen niet zo gek veel met elkaar in leeftijd, maar ze staan beide duidelijk op een ander scharnierpunt in het leven. Carl zet zijn eerste schreden op het pad van de puberteit, terwijl Harold daar al middenin zit.)
  3. Tinel tekent Babel & Singer, Koenraad Tinel/Babel & Singer, Uitgeverij Oogachtend, HC 35,00. (Isaak Babel en Isaac Bashevis Singer hebben in hun lijfelijke en poëtische verhalen al te menselijke figuren onsterfelijk gemaakt en al te goddelijke naar de aarde getrokken. Koenraad Tinel vangt de verhalen van de twee literaire grootheden in nu eens tedere, dan weer furieuze, fragiele en vleselijke trekken.)

VOORBESTELLINGEN

Silvester Strips Uitgeverij (inschrijven voor 27 mei 2022)

  1. Dune de graphic novel 2: Muad’dib Collector’s Edition, Herbert/Herbert/Anderson, HC 49,95. (Met speciale covertekening, linnen rug, display en een gesigneerde A4 ex-libris. Oplage van 100 exemplaren.)
  2. Scurry 1: De gedoemde kolonie Collector’s Edition, Mac Smith, HC 49,95. (Met speciale covertekening, linnen rug, uitgebreid schetsdossier en een gesigneerde A4 ex-libris. Oplage van 100 exemplaren.)
  3. Scurry 2: Het verdronken bos Collector’s Edition, Mac Smith, HC 49,95. (Met speciale covertekening, linnen rug, uitgebreid schetsdossier en een gesigneerde A4 ex-libris. Oplage van 100 exemplaren.)

tom

Back To Top
×Close search
Zoeken