skip to Main Content

2022 WEEK 12

  1. Storm, de kronieken van Pandarve 33: De archivaris van het licht, Romano Molenaar/Rob van Bavel, Uitgeverij L, SC 9,95/HC 19,95/Luxe HC 49,95. (De luxe editie is in een oplage van 300 exemplaren met linnen rug, bevat een dossier van 16 pagina’s en een genummerde en gesigneerde ex libris.)

  1. Buck Danny Origins 1/2: De piloot met de gebroken vleugel, De Luca/Yann, Dupuis, Luxe HC 65,00. (In een oplage van 150 exemplaren met linnen rug en genummerde en gesigneerde ex libris.)
  2. Neptunus 1e episode, Leo, Dargaud Benelux, Luxe HC 65,00. (In een oplage van 150 exemplaren met linnen rug en genummerde en gesigneerde ex libris.)

  1. En van waar dit allemaal komt, Urbanus, NV Urbanus België, HC 29,99. (Biografie over het leven van Urbanus.)
  2. Waar is het dagboek van Anne Frank, Ari Folman/Lena Guberman, Uitgeverij Prometheus, SC 22,50. (Zeventig jaar nadat Het Achterhuis werd gepubliceerd, verscheen voor het eerst een getekende versie van het wereldberoemde boek van de hand van Ari Folman. Het werd een wereldwijd succes. Dit keer vertelt Folman het verhaal van Kitty, de denkbeeldige vriendin tot wie Anne zich in haar dagboek richt. Waar is het dagboek van Anne Frank is een avonturenverhaal waarin we Kitty volgen in haar zoektocht naar Anne. We zien en lezen door Kitty’s ogen het verhaal over het leven van Anne, haar familie en het dagboek. We zijn getuige van Annes laatste weken, ontdekken wat er gebeurde na de Holocaust en hoe belangrijk het dagboek tot op de dag van vandaag is. Dit stripboek is gebaseerd op Folmans animatiefilm Where Is Anne Frank. Samen met illustrator Lena Guberman bewerkte Folman de film tot deze schitterende strip, in een tekenstijl die jong en oud aanspreekt.)

tom

Back To Top
×Close search
Zoeken