skip to Main Content

2021 WEEK 41

 1. Een paar stappen naar het licht 4: De vergeten brief, Bruno Marchand, Silvester Strips Uitgeverij, HC 19,95. (Samen met deel 5 als pakket voor 34,95, zolang de voorraad strekt.)
 2. Een paar stappen naar het licht 5: Het levensboek, Bruno Marchand, Silvester Strips Uitgeverij, HC 19,95. (Samen met deel 4 als pakket voor 34,95, zolang de voorraad strekt.)
 3. Tarzan 1: Heerser van de jungle, Stevan Subic/Christophe Bec, Silvester Strips Uitgeverij, HC 24,95. (“Mijn God, wie is dat? Hij lijkt wel half mens en half aap! Ik zag hoe hij vocht als een wild dier en een reusachtige gorilla doodde. Ik zag hem van boom tot boom springen, net als een aap. Deze man hoort thuis in deze jungle. Hij is er zelfs heer en meester.” Bewerking van de beroemde eerste roman van Edgar Rice Burroughs.)

 1. Conquests deel 5: Enorus, Crety/Héban/Istin/Jarry, Silvester Strips Uitgeverij, HC 19,95.
 2. War Machines 1: Deze machine doodt fascisten, Pécau/Mavric-Damien/Scarlett, Silvester Strips Uitgeverij, HC 24,95. (De Josef Stalin-2 werd beschouwd als de beste gevechtstank van de Tweede Wereldoorlog. Een zo’n IS-2-tank zal alle 20e -eeuwse conflicten doorstaan, als getuige van en deelnemer aan de menselijke dwaasheid. Een tank gedoopt met het motto “Deze machine doodt fascisten”. De machine zal 50 jaar strijd trotseren, haar bemanningen vermorzelen en haar ontwerper kwellen.)
 3. I.S.S. snipers 1: Reid Eckart, Erwan Seure-Le Bihan/J.L. Istin, Silvester Strips Uitgeverij, HC 19,95. (50% organisch, 50% machine, 100% killer! “We dienen de grootste schoften, de Federatie der Verenigde Planeten. Wij zijn de besten, in staat een vlieg op de grond te treffen vanuit een spacecruiser in een baan om de aarde. We gaan van de ene missie naar de andere, want opstand wakkert op verre planeten sneller aan dan orde kan smoren. Maar dat was toen. Sinds we naar Okeelia gestuurd zijn is de situatie verander. Echt veranderd.”)

 1. Robbedoes door… 21: Super groom 2: De olympische oorlog, Vehlmann/Yoann, Luxe HC 60,00. (Weinig exemplaren beschikbaar, als je er een wil wees er dan snel bij!)
 2. Golgotha 1: De arena der verdoemden, Breccia/Gérard/Bollée/Alcante, Silvester Strips Uitgeverij, HC 19,95. (Een gevallen gladiator, belust op wraak. Een mysterieuze gevangene, behoeder van een ongelooflijk geheim. Een onschuldig, mishandeld kind. Drie lotsbestemmingen, verenigd in een mythisch bolwerk dat Rome op zijn grondvesten doet daveren.)
 3. Hera’s Glorie, Christian Rossi/Serge Le Tendre, Saga Uitgaven, HC 25,00. (Wat stelt het menselijke lot voor in confrontatie met de woede van de goden? Alkeides is een buitenechtelijke zoon van Zeus. Als hij zijn recht op de troon van Mykene opeist, komt hij voor zware moeilijkheden te staan. Want hoe zal hij de woede van Hera, de echtgenote van de almachtige Zeus, kunnen trotseren?)

 1. Vijanden 1: Zwart, Tristan Josse/Kid Toussaint, Saga Uitgaven, HC 20,00. (Juni 1862, Virginia. Het leger van de Unie staat tegenover dat van generaal Lee. De Geconfedereerde Jeb Stuart en zijn cavalerie trekken op verkenning en draaien rond de Noordelijke troepen om een eventuele zwakke plek op te sporen en hun achter hoede te verzwakken. Ondanks de lakse houding van zijn generaal stelt de Noordelijke kolonel Cooke een eenheid samen en stuurt ze Stuart achterna. Zes mannen tegenover een compagnie met de beste cavaleristen van het Zuiden is echter heel weinig.)
 2. Chick Bill integraal 12: “De zwarte vriend” + “Kid Aladinn” + “Dwaas en daas” + “Het schotse spook” + “Wie niet dik is, moet slim zijn”, Tibet/ideeën van André-Paul Duchâteau, Saga Uitgaven, HC 34,95.
 3. Bakelandt integraal deel 7, Hec Leemans/Daniël Jansens, Saga Uitgaven, HC 35,00. (Bevat de delen 31 t/m 35.)

 1. Robilar de meesterlijke kat 1: Miauw!!, Guinebaud/Lou/Chauvel, Silvester Strips Uitgeverij, HC 19,95. (Er was eens… Een koninkrijk. Een doodgewoon en welvarend koninkrijk dat in harmonie leefde, vredig en gelukkig, tot alles op z’n kop werd gezet. De rollen omgedraaid werden, vrede en geluk verruild werden, voor ruzie, ellende en verwoesting. En de verantwoordelijke voor die ommezwaai was slechts één kat. Maar wat voor ’n kat!)
 2. De Smurfen: Het grote Smurfin spelletjesboek, Peyo, Standaard Uitgeverij, SC 9,99.

 1. Suske en Wiske kortverhalen 27: Het vervloekte venster, Studio Vandersteen, Standaard Uitgeverij, SC 7,00.
 2. Suske en Wiske kortverhalen 28: Tante Biotica, Studio Vandersteen, Standaard Uitgeverij, SC 7,00.
 3. Suske en Wiske kortverhalen 29: De Galapagosgasten, Studio Vandersteen, Standaard Uitgeverij, SC 7,00.
 4. Suske en Wiske kortverhalen 30: Pezige Peekah, Studio Vandersteen, Standaard Uitgeverij, SC 7,00.

 1. Dirkjan Scheurkalender 2022, Marc Retera, Uitgeverij Mandarijn, zwart/wit 15,95.
 2. Donald Duck Classics pocket 9: Pride and Prejudice, Walt Disney Studio’s, Sanoma Media, SC 8,95.
 3. Club Donald pocket 6, Walt Disney Studio’s, Sanoma, SC 6,95.

tom

Back To Top
×Close search
Zoeken