skip to Main Content

2021 WEEK 27

 1. West legends 2: Billy the kid – the Lincoln county war, Leoni & Negrin/Bec, Uitgeverij Daedalus, HC 20,50.
 2. Travis cyclus 4: De kinderen van Marcos, deel 13: IJzeren killers, Christophe Quet/Fred Duval, Uitgeverij Daedalus, SC 10,25.
 3. Carmen McCallum cyclus 5: Bandiagara, deel 13: Bandiagara, Emem/Fred Duval, Uitgeverij Daedalus, SC 10,25.

 1. Onmenselijk, Rochebrune/Bajram & Mangin, Uitgeverij Daedalus, HC 30,80. (‘In een moment van waanzin stort een klein ruimteschip op verkenningsmissie neer op een onbekende planeet. De vijf overlevenden worden tot hun verbazing begroet door mensen die even primitief als welwillend zijn. Als het dan ook nog kannibalen blijken te zijn, is hun totale volgzaamheid helemaal verontrustend.’ Onmenselijk is de terugkeer naar sciencefiction voor Mangin en Bajram. Als ware meesters van het genre verkent dit duo zowel de geheimen van een mysterieuze wereld als de diepten van de menselijke ziel. Dit verassende en spectaculaire verhaal laat zich dankzij de tekeningen van Rochebrune met gevoel en duizeling ontvouwen.)
 2. Kendo – de weg van het zwaard derde rol: Het branden van de geest, Federico Ferniani/Mathieu Mariolle, Uitgeverij Deadalus, HC 20,50.
 3. Goud onder de sneeuw 3: Hier ben je wat je doet, Jean-Marc Stalner/Éric Stalner, Uitgeverij Daedalus, HC 20,50.

 1. Wolf integraal 1, Steven Dupré, Uitgeverij Bonte, HC 39,95. (Bundeling van de delen 1 t/m 5.)
 2. Marc Sleen in ons zondagsblad: 1953 – 56, Marc Sleen, Uitgeverij Bonte, HC 35,95.
 3. Dirty Cobb, Daniel Brecht, BD Must, HC 19,95. (Ergens in het Wilde Westen, tussen New Mexico en Texas, is de beruchte paardendief en moordenaar Tom Cobb op de vlucht. Maar zelfs in de woestijn, achtervolgd door ratelslangen en coyotes, dood je niet zonder gevolg een paard, twee cowboys en een oude man die je iets te drinken aanbiedt.)

 1. De derde zoon van Rome deel 4 van 5: Caesar en Vercingetorix, Manuel Garcia/Laurent Moënard, Uitgeverij Daedalus, SC 9,25. (HC week 24)
 2. Stripgids # 9, januari – juni 2021, Strip Turnhout, SC 19,99.
 3. Nieuwe garde: zomer 2021, diverse auteurs, 9e kunst, SC 3,95. (‘Daar zijn ze! De tekenaars van De Nieuwe Garde zijn in aantocht! Ze komen naar ons toe om nooit meer weg te gaan. Vanaf nu zal iedereen weten welke auteurs de komende jaren de stripwereld bevolken.’ De Nieuwe Garde is een project van 9e kunst. Hiermee willen ze zich inzetten voor jonge stripmakers, om jong talent te laten zien met een groot hart voor de strip.)

 1. Hexeleintje 1: Later word ik fantasmagoog!, Paola Antista/Sylvia Douyé, Uitgeverij Daedalus, SC 9,25. (Ik ben altijd al een grote dierenvriend geweest, vanaf het eerste beest dat ik zag. Maar mijn liefde gaat niet zozeer uit naar katers en trouwe viervoeters. Ik heb het veel meer over draken, eenhoorns, monsters en andere gedrochten. Kortom, ik ben een fan van fabeldieren.)
 2. Dans met mij 2: Tweede adem, Fez & Darko/Isabelle Bottier, Uitgeverij Daedalus, SC 9,25.
 3. Frnk 5: Kannibalen, Brice Cossu/Olivier Bocquet, Uitgeverij Daedalus, SC 9,25.

 1. Donald Duck pocket 315: De zandkastelenwedstrijd, Walt Disney Studio’s, Sanoma, SC 5,75.
 2. Donald Duck Classics pocket 8: Seven Samurai, Walt Disney Studio’s, Sanoma Media, SC 8,95.

tom

Back To Top
×Close search
Zoeken