skip to Main Content

2021 WEEK 26

  1. De complete Beverpatroelje 7: Ondergronds, Michel Tacq/Jean-Michel Charlier, Arboris, HC 27,95, luxe HC 59,95. (Integrale uitgave met dossier. In dit deel “Twintig miljard onder de aarde” + “El Demonio” + “Paspoort voor de andere wereld”. De luxe editie is in linnen gebonden, heeft een stofomslag en is gemaakt in een oplage van 200 genummerde exemplaren + bijgevoegd een genummerde prent. Het voorste schutblad heeft een speciale reliëfstempel, evenals de prent.)
  2. De man die Chris Kyle doodde – een Amerikaanse legende deel 1, Brüno/Nury, Uitgeverij Hum!, HC 19,95. (Chris Kyle, voormalig Navy SEAL, oorlogsveteraan uit Irak. Hij is de dodelijkste sluipschutter in de geschiedenis van het Amerikaanse leger. Zijn autobiografie ‘American Sniper’ is een bestseller in de VS. Op 2 februari 2013 wordt hij gedood door een andere veteraan, Eddie Ray Routh. De moord vindt plaats op een schietbaan in Stephenville, Texas.)
  3. Esther Verkest 16: Drijfzand & mascara, Kim Duchateau, Uitgeverij Oogachtend, SC 10,95.

  1. Monsters, Barry Windsor-Smith, Uitgeverij Sherpa, HC 65,00. (Een gruwelijk nazi-experiment dat de Tweede Wereldoorlog overleeft, heeft grote gevolgen voor een Amerikaans gezin… Zowel de vader als de zoon worden er het slachtoffer van. Dit is de rode lijn van Monsters, maar er speelt veel meer in deze striproman waaraan de auteur zo’n 35 jaar gewerkt heeft. En het resultaat is er dan ook naar: Monsters is een meesterlijk geschreven en getekende striproman, die geen lezer onberoerd zal laten. Monsters is zowel thriller als drama en zelfs een metafysische reis.)
  2. Majoor Fataal: De hermetische garage, Moebius, Uitgeverij Sherpa, HC 55,00. (Heruitgave in een oplage van 400 exemplaren.)

tom

Back To Top
×Close search
Zoeken