skip to Main Content

2020 WEEK 24

 1. Saint-Exupéry – luchtpost 3: De metgezel van de wind, Cédric Fernandez/Pierre-Roland Saint-Dizier, Dark Dragon Books, HC 19,95.
 2. Engelenvlucht deel 3 van 4: Zeppelin boven de Theems, Cédric Rivera/Wallace, Dark Dragon Books, HC 19,95.
 3. Imperium, Régis Penet/ Laurent-Frédéric Bollée, Dark Dragon Books, HC 24,95. (Compleet verhaal. Griekenland, 85 voor Christus. Nadat hij de legers van de beroemde koning Mithridates VI heeft verslagen, eist de Romeinse consul Sulla iets bijzonders: diens persoonlijke arts Narcès. Als schepper van de gifgeneeskunde, zou die de basis hebben gelegd voor Mithridates’ bijzondere weerstand. Sulla weet best welke persoonlijk prijs voor die kracht betaald moet worden. De Romeinse generaal heeft echter een zware terugreis naar Rome voor de boeg, niet alleen fysiek maar ook mentaal. Want hoe zal Rome reageren als een van de grootste veroveraars uit haar geschiedenis weer thuiskomt?)
 4. Star Wars: Rebellen & rovers deel 1 van 3, Phil Noto/Greg Pak, Dark Dragon Books, 9,95.
 5. Star Wars: Rebellen & rovers deel 2 van 3, Phil Noto/Greg Pak, Dark Dragon Books, 9,95.
 6. Solo Legatus 1, Oscar Martin, 9,95. (HC verscheen week 41-19.)

 1. Sasmira integraal 1, Laurent Vicomte & Claude Pelet/Laurent Vicomte, Dark Dragon Books, HC 29,95. (Bevat de delen 1 + 2, met extra dossier. De 2 integrale banden als pakket bevat een art print.)
 2. Sasmira integraal 2, Anaïs Bernabé/Laurent Vicomte, Dark Dragon Books, HC 29,95. (Bevat de delen 3 + 4 die nooit in het Nederlands zijn verschenen, met extra dossier. De 2 integrale banden als pakket bevat een art print.)
 3. U-47 deel 11: Krijgsgevangenen, Gerardo Balsa/Mark Jennison, Dark Dragon Books, HC 19,95.
 4. De Eer van de Tzaroms deel 1 van 2: Sterke Familiebanden, Paul Cauuet/Wilfrid Lupano, Dark Dragon Books, 9,95. (Even voorstellen: de familie Tzarom, beruchte intergalactische boeven. Moeder Lubna, tevens het brein van de bende, is in het gevang beland maar heeft zich verzekerd van de hulp van een jonge bijstandsadvocaat. Die worstelt zich door het dossier, daarbij absoluut niet geholpen door zijn uiterst merkwaardige cliënten die zich niet in het minst voor het proces interesseren. Tenzij het uitdraait op zo’n winstgevend zaakje waarvoor deze familie een fijne neus heeft!)
 5. De Eer van de Tzaroms deel 2 van 2: Het theorema van exfiltratie, Paul Cauuet/Wilfrid Lupano, Dark Dragon Books, 9,95.

 1. De vleugels van de aap 3: Chicago, Étienne Willem, Dark Dragon Books, HC 19,95.
 2. Spider-Man deel 3 van 6: Venom is terug deel 1 van 2, Terry Dodson & Frank Cho/Mark Millar, Dark Dragon Books, 9,95.
 3. Spider-Man deel 4 van 6: Venom is terug deel 2 van 2, Terry Dodson & Frank Cho/Mark Millar, Dark Dragon Books, 9,95.

tom

Back To Top
×Close search
Zoeken