skip to Main Content

2020 WEEK 22

 1. Magiërs 1: Aldoran, Jose Francisco Kyko Duarte/Jean-Luc Istin, Uitgeverij Daedalus, HC 20,50. (Een nieuwe spin-off van de reeks Elfen, Dwergen en Orks & Goblins. De serie situeert zich na deel 16 van Elfen. De verhalen zijn perfect los van elkaar te lezen. Scenarist Istin heeft zelfs met David Courtois een kleine bijbel opgemaakt om de controle te blijven behouden op de coherentie van de reeks. Alhoewel dat lezers soms fouten naar hen door sturen. Bijvoorbeeld in deel 7 wordt een vuurwapen getoond wat niet echt kan in een middeleeuws kader. Magiërs zal bestaan uit 4 delen. Die elk zullen bestaan uit de 4 wegen van de Magie: Alchimie, Elementalisme, Zwarte Kunst en Runen.)
 2. Elfen 22: De hoeder van de wortels, Gianluca Maconi/ Nicolas Jarry, Uitgeverij Daedalus, HC 20,50.
 3. Kapitein Kreiss integraal, John Heijink, Uitgeverij Arboris, HC 39,95. (Bundel van de 5 delen.)
 4. Carthago 9: Het pact van de eeuweling, Ennio Bufi/Christophe Bec, Uitgeverij Daedalus, 10,25.
 5. Frontlines 7: Het kokoda-pad, Benoît Dellac/Jean-Pierre Pécau, Uitgeverij Daedalus, HC 20,50.

 1. Dating for geeks 11: The next generation, Kenny Rubenis, Uitgeverij L, 9,95.
 2. Mens in de kosmos, Michiel Wijdeveld, Mooi weer, HC 15,00. (Michiel Wijdeveld, 1970, is een Amsterdamse tekenaar van cartoons, korte strips, typografie, ex librissen, glas-in-lood ontwerpen en portretten van personen en monumentale gebouwen. De tekeningen zijn gemaakt met een technische tekenpen en aquarelverf, allemaal op papier dus. De belangstelling voor de ontwerp- en bouwstijl uit de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw, wellicht ooit aangewakkerd door het werk van zijn twee overgrootvaders die in die periode als kunstenaar actief waren, is duidelijk in de tekeningen terug te zien.)
 3. De wijsheid van de mythes: Jason en het gulden vlies deel 1 van 3: Eerste wapenfeiten, Alexander Jubran/Luc Ferry & Clotilde Bruneau, Uitgeverij Deadalus, 9,25. (HC week 18-20.)
 4. De wijsheid van de mythes: Theseus en de minotaurus, Mauro De Luca/Luc Ferry & Clotilde Bruneau, Uitgeverij Deadalus, HC 20,50.
 5. De wijsheid van de mythes: De Ilias de 2 van 3: De oorlog van de goden, Pierre Taranzano/Luc Ferry & Clotilde Bruneau, Uitgeverij Deadalus, HC 20,50.

 1. Vrolijke stripverhalen van Donald Duck 36: Het verrassingsfeest, Walt Disney Studio’s, 4,95.
 2. Donald Duck megapocket 11: Zomer, Walt Disney Studio’s, Sanoma Media, 6,95.
 3. Donald Duck Classics pocket 4: Dracula, WDS, Sanoma Media, 8,95.

tom

Back To Top
×Close search
Zoeken