skip to Main Content

2020 WEEK 18

 1. De kathedraal 1: Het evangelie van Ariathia, Sébastien Grenier/ Jean-Luc Istin, Uitgeverij Deadalus, 10,25. (HC week 12-20.)
 2. Brocéliande – woud van het kleine volk deel 6 van 7: Het dal zonder terugkeer, Paul Frichet/Stéphane Betbeder, Uitgeverij Daedalus, 10,25. (HC week 12-20.)
 3. Zang der runen 2: De vierde broer, Jean-Charles Poupard/Sylvain Runberg, Uitgeverij Indruk, HC 17,45.
 4. Bodegas 1: Rioja, Francisco Ruizgé/Eric Corbeyran, Uitgeverij Indruk, HC 17,45. (2007. Een blinde wijnproeverij in een bekend hotel in Barcelona heeft veel belangstelling gekregen en ontketende een wervelwind van enthousiasme. Een volledig onbekende Spaanse wijn werd de grote overwinnaar. El Ausente, de afwezige, bleef echter steeds een groot mysterie en zijn eigenaar volledig onbereikbaar. Deze onverwachte en spectaculaire overwinning, gevolgd door een totaal gebrek aan informatie, zorgde er uiteindelijk voor dat de specialisten en critici hun interesse verloren, zo leek het toch. Geraldine kan haar schoonvader, een hoofdredacteur van een gespecialiseerd blad, ervan overtuigen om haar de kans te geven om het onderzoek verder te zetten. Vijf jaren gingen voorbij, maar de jonge vrouw is overtuigd dat ze de informatie alsnog zal vinden in tegenstelling met haar collega’s. Omdat hij niet kan weerstaan aan haar sterke wil en gezeur geeft hij haar groen licht voor drie dagen onderzoek. Drie dagen, niets meer niets minder, om één van de grootste geheimen uit de wijnwereld te ontrafelen. Géraldine neemt de huisfotograaf van het blad, een fan van de jaren 70, op sleeptouw en ze vertrekken naar de Rioja streek. Bij het begin van hun reis begeven ze zich meteen al op verboden terrein.)
 5. Winston Smith (1903-1984) – Een leven deel 3 van 6: maart 1925 – april 1926 A Chinese year, Guillaume Martinez/Christian Perrissin, Uitgeverij Daedalus, HC 20,50.
 6. De buit, Eric Stalner/ Cédric Simon, Uitgeverij Daedalus, HC 25,50. (Eerste deel van een collectie verstrippingen naar de romans van de Franse schrijver Émile Zola. “Goud en genot”, zo vatte Émile Zola De Buit samen. Het goud, dat is Aristide Saccard. Die hebzuchtige burgerman zonder scrupules wil Parijs laten bloeden en zich verlustigen op het geld dat door de aderen stroomt van de hoofdstad, die overhoop is gehaald door de werken van Haussmann. Zonder scrupules bedriegt, steelt, liegt en manipuleert hij… zelfs zijn naasten. Het genot, dat is Renée, de tweede echtgenote van Saccard. Ze is de praal en de ijdelheid beu en probeert haar verveling te doorbreken door haar fortuin te verkwisten en taboes te schenden. Of is er misschien iets immoreler dan een hartstochtelijke relatie met de stiefzoon die je zelf hebt opgevoed?)

 1. Simak 1: Klopjacht op Solar Corona, Jean-Michel Ponzio/Jerry Frissen, Uitgeverij Daedalus, HC 20,50. (Simak is een tweeluik dat zich afspeelt in het universum van Meta-Baron. De maan Hesperia. Phoenix, een begaafde agent die aan geheugenverlies lijdt, is getuige van de moord op zijn partner. Zijn onderzoek leidt hem naar Solar Corona, de planeetstad van alle losbandigheid. Hij kruist er het spoor van Simaks, transhumans ontworpen voor prostitutie en schijnbaar uitgeroeid. In het hart van dit gewelddadige en corrupte universum zal zijn dorst naar gerechtigheid Phoenix leiden naar sporen van zijn afkomst.)
 2. Androïden 06: De deserteurs, Erion Campanella Avdisha/Christophe Bec, Uitgeverij Daedalus, 9,25. (HC week 12-20.)
 3. De meester-chocolatier deel 1 van 2: De boetiek, Chetville/Eric Corbeyran & Bénédicte Gourdon, Uitgeverij Deadalus, 9,25 (HC week 12-20.)
 4. De wijsheid van de mythes: Jason en het gulden vlies deel 1 van 3: Eerste wapenfeiten, Alexander Jubran/ Luc Ferry & Clotilde Bruneau, Uitgeverij Deadalus, HC 20,50.
 5. De wijsheid van de mythes: Deadalus en Icarus, Giulia Pellegrini/Luc Ferry & Clotilde Bruneau, Uitgeverij Deadalus, 9,25. (HC week 12-20. Introprijs de 2 delen voor de prijs van 1.)
 6. De wijsheid van de mythes: De Ilias 1 van 3: De twistappel, Pierre Taranzano/Luc Ferry & Clotilde Bruneau, Uitgeverij Deadalus, 9,25. (HC week 12-20. Introprijs de 2 delen voor de prijs van 1.)

 1. Donald Duck premium pocket 19: SuperDonald: Een ongekende kracht, Walt Disney Studio’s, Sanoma Media, 10,25.
 2. Virus #4: Eindspel, Patrick Cornelis, Pangolin Comics, zwart/wit, 17,50. (Slotdeel.)
 3. Knock out!, Reinhard Kleist, Scratch Books, HC 24,90. (Het onderbelichte levensverhaal van Emile Griffith, een bokser tegen wil en dank. Hij speelde liever tafeltennis. Hij ontwierp fabelachtige dameshoeden. En hij hield van mannen. Maar dat moest geheim blijven. Eén tegenstander komt erachter en draait Griffith zo op dat het hem duur komt te staan. “Hoe vreemd is dat. Ik dood een man en de meeste mensen begrijpen dat en vergeven me dat. Hou ik daarentegen van een man, dan is dat in de ogen van velen een doodzonde en word ik tot een slecht mens gebombardeerd. Ik ben dan niet in de gevangenis beland, maar ik heb wel bijna mijn hele leven opgesloten gezeten.” – Emile Griffith.)
 4. Bomb road deel 3 van 3: Yankee Station, Michel Kœniguer, Silvester Strips Uitgeverij, HC 17,95.
 5. Prins Valiant 33: Jaargang 1969, Hal Foster, Silvester Strips Uitgeverij, HC 17,95.
 6. Marshal Bass 5: De engel van Lombard Street, Igor Kordey/Darko Macan, Silvester Strips Uitgeverij, HC 17,95.

Dark Dragon Books heeft een toffe aanbieding:
15 verschillende strips voor slechts 4,95 euro/s.
Allemaal softcover deel 1 van een reeks.
DIT IS ALLEEN OP BESTELLING, DUS E-MAIL ONS!!Extra korting bij EPPO STRIPS:
5+ = 4,50 euro/s
10+ = 3,95 euro/s
Het betreft de volgende titels:
1. Angor
2. Op de barricades!
3. De Duellist
4. Falklands
5. Hedge Fund
6. Kindsoldaat
7. Zwarte Zorya
8. Oliver & Peter
9. Sara Lone
10. Urban
11. Warship
12. Yuna
13. Spider-man
14. Star Wars
15. Celestine

tom

Back To Top
×Close search
Zoeken