skip to Main Content

2020 WEEK 02

 1. Een avontuur van luitenant Blueberry 1: Apache rancune, Christophe Blain/Joann Sfar, Dargaud Benelux, 8,50, HC 16,95. (HC reeds uitverkocht. De legende is springlevend, dankzij dit tweeluik van Christophe Blain en Joann Sfar! Tijdens een patrouille in de omgeving van een indianenreservaat, is Blueberry getuige van de moord op twee stamvrouwen door drie blanke jongeren. Hij wil een nieuwe indianenoorlog tot elke prijs vermijden, en gaat op zoek naar de clan. De twee slachtoffers zijn niemand minder dan de vrouw en de dochter van de oorlogszuchtige krijger Amertume. Hij krijgt steun van de woeligste leden van de groep. Zal de strijdbijl begraven blijven? In het fort brengt Blueberry verslag uit bij zijn commandant, een harde en taaie man, wiens vrouw onze held niet onberoerd laat.)
 2. De beestenburcht 1: Miss Bengalore, Félix Delep/Xavier Dorison, Casterman, 8,50, HC 16,95. (Wie lacht, lijdt niet. Ergens in Frankrijk, tijdens het interbellum. Verborgen in een verlaten boerderij leidt president Silvio de “Beestenburcht” met ijzeren hoef. Als een dictator buit de stier de andere dieren uit, gesteund door een militie van honden. De andere dieren voeren allemaal lastige taken uit voor het welzijn van de gemeenschap. Miss Bengalore, een angstige kattin die haar twee kleintjes wil beschermen, en César, een gigolokonijn, doen beroep op de wijze en mysterieuze Azelar, een rat met een brilletje, om het verzet tegen het onrecht te doen ontbranden. De geweldloze strijd wordt gevoerd met burgerlijke ongehoorzaamheid en humor.)
 3. Kid Lucky 5: Alles kids, Achdé, Lucky Comics, 7,50.
 4. Lucky Luke 30: Calamity Jane, Morris/Goscinny, Lucky Comics, 7,95. (New look.)
 5. Lucky Luke 69: Oklahoma Jim, Morris & Didier Conrad/Jean Léturgie & Didier Conrad, Lucky Comics, 7,95. (New look.)

 1. Renaissance 2: Interzone, Emem/Fred Duval, Dargaud Benelux, 8,50.
 2. De tweekoppige adelaar – Eagle deel 3 van 3: Naar de bron van het kwaad, Julian Camp/Wallace, Dupuis, 8,50, HC 16,95.
 3. De tweekoppige adelaar – Adler deel 3 van 3: Ik ben wie ik ben, Damien Andrieu/ Patrice Buendia, Dupuis, 8,50, HC 16,95.
 4. Bollie & Billie 37: Wie is de mooiste van het land?, Jean Bastide/Christophe Cazenove, Dargaud Benelux, 7,50.
 5. De muziekdoos 3: Hoe het ooit begon, Gijé/Carbone, Dupuis, 7,50.
 6. Titeuf 15: De ballade van de vier jaargetijden, Zep, Glénat Benelux, 7,50.

 1. De Kleine Robbe 18: De waarheid over alles!, Janry/Tome, Dupuis, 7,50.
 2. Dad 6: Van alle markten thuis, Nob, Dupuis, 7,50.
 3. De Brokkenmakers integraal band 7, Christian Denayer/André-Paul Duchâteau, Le Lombard, HC 32,95. (Delen 19 t/m 21 + dossier.)
 4. Oom Dagobert box 2: De reisavonturen van Dagobert Duck 1, Walt Disney Studio’s, HC 64,95.
 5. Oom Dagobert box 3: De reisavonturen van Dagobert Duck 2, Walt Disney Studio’s, HC 69,95.(Deze twee cassettes bevatten de complete serie met de reisverhalen + extra covers en dossiers.)

tom

Back To Top
×Close search
Zoeken