skip to Main Content

2019 WEEK 31

  1. Het omgeval, Mikael Roos, Scratch Books, HC 24,90. (Noel houdt van marshmallows. En van cavia’s. En van de muziek van Eyzzie-Diezzie. En van zijn mamsie natuurlijk. Ze blijven voor altijd bij elkaar, dat heeft ze beloofd. Maar dan krijgt zijn moeder een beroerte en kan hij niet meer in hun flat in Berlijn blijven wonen. Hij moet verhuizen, weg van Thuis. In zijn nieuwe huis, een begeleid-wonenproject in een klein dorpje, moet hij zijn draai zien te vinden. Hoe kun je je opnieuw thuis voelen als Thuis niet alleen een plek was, maar vooral een persoon? Het omgeluk is een hartverwarmend boek vol ontwapenende personages, die afwisselend voor hilarische en ontroerende scènes zorgen.)
  2. Melvile 1: Het verhaal van Samuel Beauclair, RoaRRR Uitgeverij, HC 27,95. (Samuel Beauclair heeft wat tijd voor zichzelf nodig. Na de publicatie van zijn eerste roman besloot hij zich te isoleren en verhuisde naar Melvile, in de oude hut waar hij als kind vele vakanties met zijn vader had doorgebracht. Ter plaatse leert hij David en zijn zus Rachel kennen, die hun huis helpt repareren. Op het kruispunt van zijn leven zal hij moeten kiezen. Rouwen om zijn verleden om verder te gaan of te zinken, ondermijnd door wroeging.)
  3. De spannendste avonturen van Donald Duck 21: De Amazone-koningin, Walt Disney Studio’s, Sanoma Media, 5,95.
  4. Hilda 1: Hilda en de trol, Luke Pearson, Scratch Books, 7,50. (HC 19-05-15.)
  5. Hilda 2: Hilda en de reus van middernacht, Luke Pearson, Scratch Books, 7,50. (HC 19-05-15.)
  6. Hilda 3: Hilda en de vogelparade, Luke Pearson, Scratch Books, 7,50. (HC 26-08-15.)

  1. Batman, Eduardo Risso/Brian Azzarello, RW uitgeverij, HC 35,50.
  2. Manchette – Tardi integraal: “Griffu” + “Kleine West Coast Blues” + ”De sluipschutter” + “Gek op moorden”, Jacques Tardi/Jean-Patrck Manchette, Scratch Books, HC 39,90.

tom

Back To Top
×Close search
Zoeken