skip to Main Content

2019 WEEK 23

 1. Badlands 1: Het uilenkind, Piotr Kowalski/Eric Corbeyran, Uitgeverij L, 8,95, HC 18,95. (Aan het eind van de XIXe eeuw doorkruist Perla het woestijngebied in het zuiden van de Verenigde Staten aan het hoofd van een groepje avonturiers. Haar doel: in de voetsporen treden van haar voorouder, Hernan Ruiz-Tenguillo, die vroeger door hetzelfde gebied trok in gezelschap van conquistadores. Want de onzichtbare wereld die haar grootvader twee eeuwen geleden heeft beschreven is niet verdwenen! Hij is verborgen door de indianen om te voorkomen dat de blanken de krachten die erbij horen in handen zouden krijgen.)
 2. De complete Sophie 3: Zoef is bang!, Jidéhem, Arboris, HC 27,95, luxe HC 59,95. (De luxe uitvoering is met stofomslag en heeft een genummerde oplage van 90 exemplaren + bijgevoegd een genummerd prentje. Zowel boek als prentje zijn voorzien van een preegstempel.)
 3. De witte indiaan 2 van 3: De jacht, Jake Bilboa/Sytse S. Algera, Uitgeverij Comic Watch, 9,25, HC 19,95.
 4. Castan 1: Voor de eer van Macchawari, Alexandre Morellon/Raphaël Morellon, Uitgeverij Microbe, 8,95. (HC 28-08-19. Set van de delen 3 SC-delen voor 21,95.)
 5. Castan 2: Het land van de donderdraak, Alexandre Morellon/Raphaël Morellon, Uitgeverij Microbe, 8,95. (HC 28-08-19. Set van de delen 3 SC-delen voor 21,95.)
 6. Castan 3: Het fort van Koning Xiang, Alexandre Morellon/Raphaël Morellon, Uitgeverij Microbe, 8,95. (HC 28-08-19. Set van de delen 3 SC-delen voor 21,95.)

 1. De balling, Erik Kriek, Scratch Books, luxe HC 110,00. (HC week 22-19. Deze luxe uitgave is in rood kunstleer gebonden en voorzien van preegdruk. Heeft een oplage van 125 exemplaren, is voorzien van een schetsdossier met 2 ingeplakte originele foto’s + bijgevoegd een genummerd & gesigneerd prentje.)
 2. Storm – de kronieken van Roodhaar 5: De reuzen van het gebroken rif, Romano Molenaar/Rob van Bavel, Uitgeverij L, 8,95, HC 18,95, dossier editie luxe HC 39,95.
 3. Sara Lone deel 4 van 4: Arlington day, Erik Arnoux/David Morancho, Dark Dragon Books, 8,95.
 4. Arale, Denis Rodier/Tristan Roulot, Dark Dragon Books, 9,95. (HC week 47-18.)

 1. Unit 66 deel 1 van 4: De atoomboodschappers, Michel Lourenco/Romuald Pistis, Dark Dragon Books HC 19,95. (Abu Dhabi, 2025. Op een strategische militaire basis werken maar liefst 6.300 personen. Waanvoorstellingen op een vliegdekschip zorgen ervoor dat de spanningen snel oplopen. De Charles de Gaulle en zijn Task Force zijn gelegerd in de Perzische Golf bij Abu Dhabi. Met hun luchten zeemacht doen zij er alles aan om de twee EPR kerncentrales – European Pressurized Water Reactor – te beschermen, kerncentrales die liefkozend “Romeo” en “Julia” worden genoemd. Maar de commandant van het vliegdekschip heeft ook een ander probleem aan boord. Meerdere leden van zijn bemanning krijgen opeens last van waanvoorstellingen waar geen enkel kruid tegen gewassen lijkt.)
 2. Unit 66 deel 2 van 4: Gebogen licht, André le Bras/Romuald Pistis, Dark Dragon Books HC 19,95.
 3. Hedge fund 2e cyclus 5: Dood in contanten, Patrick Hénaff/Tristan Roulot & Philippe Sabbah, Dark Dragon Books, 8,95.
 4. U-47 deel 7: Duel onder de oppervlakte, Gerardo Balsa/Mark Jennison, Dark Dragon Books, HC 19,95.
 5. U-47 deel 8: Een spook uit het verleden, Gerardo Balsa/Mark Jennison, Dark Dragon Books, HC 19,95.
 6. De Venetiaanse, Laurent Gnoni/Patrice Ordas, Dark Dragon Books, 14,95. (HC week 28-18.)

 1. Star Wars: De ontsnapping deel 1 van 2, Andrea Broccardo & Angel Unzueta/Kieron Gillen, Dark Dragon Books, 9,95.
 2. Star Wars: De ontsnapping deel 2 van 2, Andrea Broccardo & Angel Unzueta/Kieron Gillen, Dark Dragon Books, 9,95.
 3. Star Wars: Solo – het verhaal van de film als strip!, Roberto Santillo/Alessandro Ferrari, Dark Dragon Books, 9,95.
 4. Rio integraal band 1 van 2, Doug Wildey, Dark Dragon Books, HC 29,95. (Samen met band 2 voor 49,95. De complete saga van Rio in 2 banden, inclusief twee niet eerder gepubliceerde verhalen.)
 5. Rio integraal band 2 van 2, Doug Wildey, Dark Dragon Books, HC 29,95. (Samen met band 2 voor 49,95.)
 6. Dossiers van de tweede wereldoorlog 1: 1938, Frank Leclerq/Frédéric Brrémaud, Dark Dragon Books, HC 19,95. (De Tour de France van 1938 wordt heel bijzonder. Een inlichtingenofficier zoekt contact met oud-politieman Granville, die aan de kant is gezet vanwege zijn communistische overtuiging. Edgar Granville is wielrenner, hoewel geen echte kampioen. Enigszins terughoudend laat hij zich door de inlichtingenofficier bij een missie betrekken. Granville is goed thuis in de wielerwereld, en die kennis komt bij deze opdracht goed van pas. De Berlijnse agent Henri Sebastien heeft documenten in handen gekregen die compromitterend zijn voor het Derde Rijk. De Duitse geheime dienst wil een diplomatiek incident tussen Frankrijk en Italië scheppen om Mussolini voor hun zaak te winnen. Alle ogen zijn op de Tour de France gericht. En op Gino Bartali, de kampioen klimmen.)

 1. Sprietje integraal, Federico Bertolucci/Frédéric Brrémaud, Dark Dragon Books, HC 34,95. (Een jonge vrouw wordt wakker in een dorp van het kleine volkje. Ze herinnert zich niets, haar naam, noch hoe ze daar is gekomen. Terwijl ze haar geheugen probeert terug te vinden en de bewoners van die wereld leert kennen, ontdekt ze langzamerhand dat ze over krachten beschikt die ze niet onder controle heeft. Is ze een fee? Een gewoon meisje? Een heks? De antwoorden op al die vragen bevinden zich wellicht in dat mysterieuze bos om het dorp heen. Zal ze de moed vinden om te gaan waar niemand het recht heeft heen te gaan?)
 2. The Avengers: De Korvac sage integraal deel 1 van 2, diverse auteurs, HC 29,95. (Samen met band 2 voor 49,95.)
 3. The Avengers: De Korvac sage integraal deel 2 van 2, diverse auteurs, HC 29,95. (Samen met band 1 voor 49,95.)
 4. Mausart deel 1, Gradimir Smudja/Thierry Joor, Silvester Strips Uitgeverij, 7,95, HC 17,95. (Mausart woont met de rest van zijn familie in de piano van de wolf Salieri, de officiële hofmusicus van de koning van Oostenrijk. Op een ochtend merkt Mausart dat er niemand thuis is. Die kans kan hij niet voorbij laten gaan. Hij springt op de toetsen van de piano en speelt een prachtig muziekstuk. Bij toeval bereikt dit stuk de oren van de koning en de koningin die het vaker willen horen! Als Salieri zijn plaats aan het hof wil behouden, zal hij de muis te pakken moeten krijgen en hem dwingen dit muziekstuk te spelen zonder dat de vorsten het bedrog opmerken.)
 5. Frigiel en Fluffy 1: Het mysterie van de verdwenen watermeloenen, Minte/Frigiel en Jean-Christophe Derrie, Silvester Strips Uitgeverij, 7,95. (In het dorp van Lanniel wonen Frigiel de tovenaarsleerling, zijn trouwe hond Fluffy, Abel, een jonge ambachtsman en Alice, een beginnende dief. Ze verlangen naar avontuur! Een bevriende handelaar heeft grote zorgen. Karrenvrachten vol meloenen verdwijnen tijdens het transport. Onze vier vrienden besluiten om zich met de zaak bezig te houden en trekken het bos vol zombies in.)
 6. Frigiel en Fluffy 2: Iedereen beroemd!, Minte/Frigiel en Jean-Christophe Derrie, Silvester Strips Uitgeverij, 7,95.

 1. Detectives 4: Martin Bec – Het stille hart, Thomas Labourot/Herik Hanna, Silverster Strips Uitgeverij, 8,95, HC 17,95.
 2. Brian Bone, privédetective 1: Roadmaster, George van Linthout/Rodolphe, Silverster Strips Uitgeverij, 8,95, HC 17,95. (Brian Bones is inspecteur bij een  autoverzekeringsmaatschappij. Zijn werk? Ontdekken of er oplichterij of ander bedrog in het spel is. Verenigde Staten, jaren ’50/’60. Bergson, de baas van een verzekeringsmaatschappij, belt Bones voor een onderzoek. Een van zijn klanten was het slachtoffer van een afschuwelijk ongeluk. De auto is naar de knoppen en de bestuurder ligt in coma. De tragedie vond plaats op een stuk van Curtiss Road, een rustige en vrije weg. Zonder aanwijsbare redenen is de man de controle kwijtgeraakt over zijn auto, een Buick Roadmaster 52. In slaap gevallen achter het stuur? Misschien. Maar het is al de derde! De derde die achter het stuur in slaap is gevallen op precies dezelfde plek. Goed, het landschap is niet opzienbarend, maar om nu een dutje te gaan doen.)
 3. Messara 1: De Egyptische, Jacques Terpant/Philippe Bonifay, Silverster Strips Uitgeverij, 8,95, HC 17,95. (Op het eiland Strongyli verloopt het leven zoals in vroeger tijden. Maar het moedereiland Kreta is ver weg. Er ontstaat een drama. De boten komen niet meer aan in de haven. De zee is geen beschermer meer. Het leven op het eiland is in gevaar. Het is in die wereld die door de woede van de stiergod wordt bedreigd, op dat eiland waar alle vijanden van Minos hun oog op hebben laten vallen, dat de Egyptische slavin Kantana bevalt van Messara, de heldin van deze serie.)
 4. De vliegenierster deel 1 van 2: Nora, François Walthéry & Bruno di Sano/Etienne Borgers, Strips Uitgeverij, 8,95. (Heruitgave van Nora Stalle, uitgegeven bij Gorilla.)
 5. De vliegenierster deel 2 van 2: Oosterse avonturen, François Walthéry & Bruno di Sano/Etienne Borgers, Strips Uitgeverij, 8,95. (Niet eerder in het Nederlands verschenen.)
 6. De vliegenierster voordeelpakket met de 2 delen, François Walthéry & Bruno di Sano/Etienne Borgers, Strips Uitgeverij, HC 25,00.

tom

Back To Top
×Close search
Zoeken