skip to Main Content

2019 WEEK 05

 1. Rozebottel integraal 4, Dany/Greg, Saga Uitgaven, HC 29,99, luxe HC 65,00. (Bundel van de delen 10 + 11 + 12. De luxe uitvoering is met linnen rug gebonden en heeft een oplage van 100 exemplaren met extra dossier + bijgevoegd een gesigneerd prentje.)
 2. Marcel Pagnol: Cigalon, Éric Hübsch/Serge Scotto & Éric Stoffel, Saga Uitgaven, HC 19,99.
 3. De ballade van Magdalena deel 1 van 2: De strategie van de gladde fluitbek, Christophe Dubois, Saga Uitgaven, HC 19,99. (Op haar weg op het spoor van haar verdwenen vader ontmoet Léonie De Sars midden in de Indische Oceaan kapitein Lukian Bruckner en zijn nichtje Magdalena. Alles in haar schreeuwt haar toe zo snel mogelijk weg te lopen van de grote mensenhater die even meedogenloos is als de oceaan. Alleen is dit afschuwelijke figuur de laatste man die haar vader levend heeft gezien. Léonie heeft dus geen andere keuze dan samen te werken met Lukian, zijn stomme nicht en de geheimen die ze delen.)
 4. Dag en Heidi 6: De vredessteen, Jeff Broeckx/Maria de Winter, Saga Uitgaven, zwart/wit, 8,99. (Heruitgave.)
 5. Dag en Heidi 30: Het geheim van Lahneck, Jeff Broeckx/Ingrid van Dijck, Saga Uitgaven, 8,99, HC 19,99. (De HC heeft bijgevoegd een gesigneerd prentje.)
 6. Sarah & Robin integraal, Steven Dupré, Saga Uitgaven, luxe HC 65,00. (Alle 5 verhalen in een bundel, met extra een uitgebreid dossier. Deze uitgave is met linnen rug gebonden en heeft een oplage van 100 exemplaren + bijgevoegd een genummerd & gesigneerd prentje. De gewone HC volgt later.)

 1. Ambulance 13 deel 7: De vergetenen uit het oosten, Alain Mounier/Patrick Cothias & Patrice Ordas, Saga Uitgaven, 8,99.
 2. De meesters van WhitePlain 2: Verlossingen, Antoine Giner-Belmonte/Edouard Chevais-Deighton, Saga Uitgaven, HC 19,99.
 3. Collectie Vizier 3: De fotograaf van Mauthausen, Pedro J. Colombo/Salva Rubio, Uitgeverij Microbe, HC 24,95.
 4. Asterix 1: Asterix de Galliër, Albert Uderzo/RenAlbert Uderzo/René Goscinny, Les éditions Albert René, luxe HC 49,00. (Op groot formaat met linnen rug gebonden en maar liefst 128 pagina’s dik, gedrukt op dik kwaliteitspapier waardoor het tekenwerk van Uderzo optimaal tot zijn recht komt. Naast het volledige verhaal in kleur, is deze uitgave aangevuld met een dik dossier met allemaal wetenswaardigheden over het tot stand komen van dit avontuur, en is het volledige verhaal getekend en geïnkt te bewonderen, de originele Franse pagina’s dus.)

 1. Roodbaard – de schrik van de zeven zeeën 12: “De schaduw van de duivel” + “Het pad van de Inca” Marc Bourgne/Christian Perrissin, Uitgeverij Sherpa, HC 24,95.
 2. Kronkels, Simon Carmiggelt/Dick Matena, Uitgeverij De Arbeiderspers, 25,00.
 3. Piloot Storm 36: verhaal 72: Ontsnapping uit de zwarte burcht + verhaal 73: De Tripods van Drago, Uitgeverij Boumaar, zwart/wit 17,50.
 4. Sniper elite: Resistance, Patrick Goddard/Keith Richardson, Dark Dragon Books, 14,95. (Compleet verhaal. Karl Fairburne komt terecht in een dodelijk kat-en-muisspel als de nazi’s hem opjagen door de straten van het bezette Angoulême. Hij heeft slechts één kogel om zich te beschermen. Zal hij kunnen ontsnappen?)
 5. Wolverine, old man Logan deel 1 van 4, Steve McNiven/Mark Millar, Dark Dragon Books, 8,95. (Niemand weet wat er allemaal precies gebeurde in de nacht dat alle helden ten onder gingen. Het enige dat we weten is dat ze allemaal verdwenen, het kwaad zegevierde en de slechteriken sindsdien de baas zijn. Wat er is gebeurd met Wolverine, is het grootste mysterie van allemaal. Inmiddels heeft al 50 jaar lang niemand meer iets van hem gehoord. Er is wel een oude man die zich Logan noemt. Een man die zich alleen bezig houdt met zijn familie. Een man die tot het uiterste getergd wordt door de Hulk-gang. Een man die gedwongen wordt om een oude vriend te helpen, de blinde boogschutter, Hawkeye. Hij reed 2.500 kilometer om zijn familie in veiligheid te brengen. Nu krijgt Logan de rit van zijn leven!)
 6. Wolverine, old man Logan deel 2 van 4, Steve McNiven/Mark Millar, Dark Dragon Books, 8,95.

 1. Angel Wings 5: Black sands, Romain Hugault/Yann, Silvester Strips Uitgeverij, HC 17,95.
 2. Angel Wings 5 limited edition: Black sands, Romain Hugault/Yann, Silvester Strips Uitgeverij, HC 29,95. (Met speciale covertekening + ex-libris + mustang-display.)
 3. Hélène Boucher: De vallende ster, Olivier Dauger/Didier Quella-Guyot, Silvester Strips Uitgeverij, HC 17,95. (Hélène Boucher [23 mei 1908 – 30 november 1934] was een jonge vrouw met een passie voor luchtvaart, een vergeten heldin die tijdens haar blitzcarrière een stempel drukte op haar tijd. In enkele jaren scheerde ze in zowat alle luchtvaartdisciplines de hoogste toppen. Luchtaanvallen, luchtacrobatie, hoogte- en snelheidsrecords, …)
 4. Kapitein Nemo, Richard Ortiz/Pascal Davoz, Dark Dragon Books, HC 24,95. (Onthullingen over de jeugd van de beroemde kapitein Nemo, met een ontdekkingstocht naar zijn verleden, dwars door Engeland en India.)
 5. Op oorlogspad 1: Fort Buford, Didier Pagot/Marc Bourgne, Dark Dragon Books, HC 17,95. (1864, Washington DC. Diane Myers is 22 jaar oud en een getalenteerd schilder met meer dan genoeg opdrachten. Haar droom. Het schilderen van de landschappen van het Wilde Westen en de manier van leven van de Prairie-indianen. Tegen de zin van haar vader, die de Indianen het liefst uitgeroeid ziet, besluit ze met haar schildersmaterialen op pad te gaan. Dankzij de hulp van scout “Missouri” weet ze zich aan te sluiten bij de stam van de beroemde chief Sitting Bull. Voor Diane begint daarmee een geweldig avontuur waarin ze een fascinerende cultuur ontdekt die op het punt staat verdrongen te worden.)

 1. Shayne 1: De 15 laatste dagen, Chaiko/Stephen Desberg, Dark Dragon Books, HC 17,95. (In het koninkrijk dreigt chaos! De koning en het hele hof zijn verdwenen. De mensen worden aan zichzelf overgelaten, hulpeloos. Verhult deze verdwijning geen nog groter gevaar?)
 2. Artbook collection: Chaiko, Editions Paquet/Dark Dragon Books, HC 29,00.
 3. Hedge fund 2e cyclus 4: De erfgenamen van twintig miljard, Patrick Hénaff/Tristan Roulot & Philippe Sabbah, Dark Dragon Books, 8,95.
 4. Lady Mechanika 9: De moordautomaat 1/2, Joe Benitez & Martin Montiel/Joe Benitez & Marcia Chen, Dark Dragon Books, 8,95.
 5. Lady Mechanika 10: De moordautomaat 2/2, Joe Benitez & Martin Montiel/Joe Benitez & Marcia Chen, Dark Dragon Books, 8,95.

 1. Star Wars Thrawn: Commander Thrawn deel 1 van 2, Luke Ross/Jody Houser, Dark Dragon Books, 8,95.
 2. Star Wars Thrawn: Commander Thrawn deel 2 van 2, Luke Ross/Jody Houser, Dark Dragon Books, 8,95.
 3. Star Wars: Thrawn trilogie 3: Het laatste bevel, Edvin Biukovic/Mike Baron, Dark Dragon Books, 14,95. (HC 21-11-18.)
 4. The bridge, Michel Kœniguer, Dark Dragon Books, 8,95. (HC 13-06-18.)
 5. Het schaduwspel der Shinobis, Xu Zhifeng/Sylvain Runberg, Dark Dragon Books, 14,95. (HC 13-06-18.)
 6. De lange stilte, Eric Stalner, Dark Dragon Books, 14,95. (HC 24-05-18.)

 1. Ontboezemingen aan Allah, Marie Avril/Eddy Simon, Dark Dragon Books, HC 19,95. (Jbara woont in de bergen van de Maghreb, met haar ouders, haar vijf broers en zussen en haar schapen. Daar droomt ze van een modern leven dat haar onbereikbaar lijkt. Haar ongeschoolde, gewelddadige vader wijst haar de hele tijd op haar plek als vrouw, onderworpen dus. Om haar problemen te vergeten, gaat Jbara naar bed met passerende herders in ruil voor wat lekkers. Maar op een dag merkt ze dat ze zwanger is. Ze wordt verbannen uit het dorp en verhuist naar de stad. Pragmatisch en gedesillusioneerd vertelt ze over haar leven. De ellende, de prostitutie, de gevangenis, de minachting van anderen, de mannen die haar alleen maar zien als seksobject. In deze wereld die niets met haar opheeft, praat ze met Allah, haar enige vertrouweling.)
 2. Remi, alleen op de wereld, Éric Stalner/Cédric Simon, Dark Dragon Books, HC 18,95. (Rémi, een wees die werd verzorgd door de vriendelijke Madame Barberin, wordt losgerukt van zijn adoptiemoeder om te worden toevertrouwd aan Signor Vitalis, een mysterieuze reizende muzikant. Aan zijn zijde zal hij het ruige leven van de bootsman leren leiden en zingen om zijn brood te verdienen. Vergezeld door de trouwe hond Capi en het kleine aapje Joli-Coeur, zal Rémi’s lange reis door Frankrijk, vol ontmoetingen, vriendschappen en wederzijdse hulp, hem leiden naar het geheim van zijn afkomst.)
 3. De spannendste avonturen van Donald Duck deel 19, Walt Disney Studio’s, Sanoma Media, 5,95.

tom

Back To Top
×Close search
Zoeken