skip to Main Content

2018 WEEK 6

 1. De Kiekeboes 150: K4, Merho, Standaard Uitgeverij, 5,99, luxe HC 59,99, superluxe HC 99,99. (De luxe uitgave is met linnen rug gebonden en heeft een genummerde oplage van 150 exemplaren + bijgevoegd een genummerd & gesigneerd prentje. De superluxe uitvoering is in velours gebonden en heeft een genummerde oplage van 75 exemplaren + bijgevoegd een genummerd & gesigneerd prentje.)
 2. De Rode Ridder 257: De onmogelijke opdracht, Fabio Bono/Marc Legendre, Standaard Uitgeverij, 5,99, luxe HC 59,99, superluxe HC 99,99. (De luxe uitgave is met linnen rug gebonden en heeft een genummerde oplage van 150 exemplaren + bijgevoegd een genummerd & gesigneerd prentje. De superluxe uitvoering is in velours gebonden en heeft een genummerde oplage van 50 exemplaren + bijgevoegd een genummerd & gesigneerd prentje.)
 3. Vertongen & Co 22: Het huis van de beer, Wim Swerts/Vanas & Hec Leemans, Standaard Uitgeverij, 5,99.
 4. De Smurfen integraal 1, Peyo, Standaard Uitgeverij, HC 34,99. (Bundel van de eerste 4 delen.)

 1. Te mooi om waar te zijn deel 1 van 2, Anlor/Aurélien Ducoudray, Saga Uitgaven, HC 19,99. (De politie neemt de drie daklozen Amedee, de Bidder en Merguez mee richting buitenwijk om de hoofdstad aan de toeristen te laten. Een notaris redt hen op het nippertje van hun verplichte vertrek. Amedee verneemt dat hij de erfgenaam is van… een dak boven zijn hoofd! Maar het huis komt met een voorwaarde. Zorgen voor Nicolaas, een jongen met het syndroom van Down en de zoon van de overledene. Als Nicolaas ‘m smeert, gaat de erfenis aan Amedees neus voorbij! Nicolaas is ervan overtuigd dat hij kosmonaut zal worden en heeft maar één wens. Naar de sterren vliegen. Het komt tot een onwaarschijnlijke achtervolging op de enige kosmonaut ter wereld met het syndroom van Down.)
 2. Te mooi om waar te zijn deel 2 van 2, Anlor/Aurélien Ducoudray, Saga Uitgaven, HC 19,99.
 3. De erectie deel 2, Lounis Chanbane/Jim, Saga Uitgaven, 9,99. (De harde kaft verscheen 21-11-17.)
 4. Dag en Heidi 2: De zilveren sleutel, Maria de Winter/Jeff Broeckx, zwart/wit 8,99.
 5. De minimensjes integraal 4: 1976 – 1978, Pierre Seron, Saga Uitgaven, HC 34,99.

 1. Jean van Florette deel 1 van 2, Alexandre Tefenkgi/Serge Scotto & Éric Stoffel, Saga Uitgaven, HC 19,99. (Om zich op de anjerkweek te storten, hebben Papet en zijn neef Ugolin ruimte nodig en vooral een waterbron, een ware schat in de warme Provence. In de hoop tegen een lage prijs de grond van hun buurman Pique-Bouffigue te verwerven, profiteren Ugolin en Papet van de oude man om de bron dicht te metselen en de plek in waarde te verminderen. De boerderij lijkt binnen handbereik, maar de erfgenaam van de eigenaar komt op een dag met zijn vrouw en zijn dochter Manon aan. Hij heet Jean, hij is een bultenaar, een stadsmens en hij lijkt vastberaden de grond weer te laten floreren. Maar Papet en Ugolin zijn tot alles bereid om Jeans plannen te dwarsbomen.)
 2. Flikkerzicht compleet 2: De lange verhalen, Tom Bouden, Uitgeverij Bonte, zwart/wit, HC 39,95.
 3. Assassin’s creed conspiracies 2: Project rainbow, Patrick Pion/Guillaume Dorison, Ballon Media, 7,95.
 4. Lucky Luke 5: Lucky Luke tegen Pat Poker, Morris, Lucky Comics, 6,95. (New look.)
 5. Lucky Luke 33: Tenderfoot, Morris/René Goscinny, Lucky Comics, 6,95. (New look.)

 1. Bff’s 5: De Bff’s gaan helemaal los!, Philippe Jenech/Christophe Cazenove, Ballon Comics, 6,95.
 2. Jommeke 288: De zwarte diamant, Jef Nys, Ballon Comics, 5,95.
 3. Team Rafale 1: De alphademonstratie, Éric Loutte/Frédéric Zumbiehl, Dupuis, 7,95, HC 13,95. (Centrale figuur in Team Rafale is Tom Nolane, een gevechts- en testpiloot. Hij is een stuk menselijker dan in de meeste vliegtuigstrips. Zoals iedereen worstelt hij met de problemen van onze tijd. Hij is gescheiden en deelt het co-ouderschap over zijn twaalfjarige dochter met een ex waarmee het nog altijd moeilijk praten is. Hij schiet bijzonder goed op met zijn knappe partner, Jessica Nate, ook een jachtpilote. Team Rafale is een spannende realistische vliegtuigstrip. Industriële spionage, economische oorlog, terrorisme, bemiddeling bij internationale conflicten: de onderwerpen zitten kort op de geopolitieke actualiteit.)
 4. Ravian integraal deel 5, Jean-Claude Mézières/Pierre Christin, Dargaud Benelux, HC 29,95. (Bundel van de delen 13 t/m 15 + dossier.)
 5. Kaamelott 8: Het hol van de basilisk, Steven Dupré/Alexandre Astier, Casterman, 9,95.

 1. Dangerous liaisons – hoe het begon 1: Hoop & ijdelheid, Djief/Stéphane Betbeder, Glénat Benelux, HC 16,95. (1755. Sébastien is een schriel jongetje dat lijdt aan zware epilepsieaanvallen. Zijn fragiele gezondheid vloekt met zijn avontuurlijke karakter. Zijn bezorgde moeder klopt aan bij de vooraanstaande gravin de Senanges die besluit zich over de jongen te ontfermen. Voor Sébastien incarneert de gracieuze gravin alles wat staat voor vrouwelijkheid. Ze leert hem de mores van haar wereld, de meedogenloze aristocratie waar maskerades, liefdesintriges en bedgeheimen de regel zijn. Stap voor stap evolueert ook hun relatie. Sébastien wordt meer dan zomaar een beschermeling.)
 2. De grote zeeslagen 4: Lepanto, Federico Nardo/Jean-Yves Delitte, Glénat Benelux, HC 16,95.
 3. Vrije vlucht: Een ster van zwart katoen, Steve Cuzor/Yves Sente, Dupuis, HC 27,95.
 4. Duke 2: Eens een killer …, Hermann/Yves H., 7,95, HC 13,95.
 5. De wereldrecordjagers, Nicolas Barral/Tonino Benacquista, Dargaud Benelux, HC 14,95. (Paul Baron werkt op de homologatiedienst van de Wereldrecordgids. Hij weegt reuzepompoenen, schuimt de vreemdste wedstrijden af en registreert records in zowat alles wat een mens maar kan verzinnen om zich te onderscheiden van de massa. Heerlijke job, toch? Tot een van de kandidaten zich waagt aan een … moordrecord.)

tom

Back To Top
×Close search
Zoeken