skip to Main Content

2018 WEEK 44

 1. De werelden van Thorgal – Kriss van Valnor 8: De opperrechter, Frédéric Vignaux/Xavier Dorison & Mathieu Mariolle, Le Lombard, 7,95, HC 15,95.
 2. Ira Dei eerste cyclus deel 2 van 2: Het deel van de duivel, Ronan Toulhoat/Vincent Brugeas, Dargaud Benelux, 7,95, HC 15,95.
 3. Conan 2: De zwarte kolos, Ronan Toulhoat/Vincent Brugeas, Glénat Benelux, HC 17,95.
 4. Alex 37: Veni, vidi, vici, Giorgio Albertini/David B., Casterman, 7,95.
 5. Alex, de kunst van Jacques Martin, Casterman, HC 19,95. (Prachtig overzicht van het oeuvre van Jacques Martin. Naar aanleiding van een uitzonderlijke tentoonstelling in het Jubelparkmuseum te Brussel, gewijd aan de kunst van Jacques Martin ter gelegenheid van 70 jaar Alex.)

 1. Amorostasia 2: Voor altijd…, Cyril Bonin, [Blloan], HC 22,50.
 2. The regiment 2: Het verhaal van de SAS boek 2, Thomas Legrain/Vincent Brugeas, Le Lombard, HC 13,95. (SC 2 oktober 2018.)
 3. Marshal Blueberry de integrale, William Vance & Michel Rouge/Jean Giraud, Dargaud Benelux, HC 29,95.
 4. Mickey Mouse door…: Mickey door de eeuwen heen, Fabrizio Petrossi/Dab’s, Glénat Benelux, HC 24,95.
 5. Donald Duck door…: Donald’s happiest adventures: Op zoek naar geluk, Nicolas Keramidas/Lewis Trondheim, Glénat Benelux, HC 24,95.

 1. Robbedoes keer op keer, Al Severin, Dupuis, zwart/wit met steunkleur, HC 22,50. (Robbedoes en Kwabbernoot willen koste wat het kost aan de slag. Hun zoektocht naar een job gaat niet over rozen. Meestal blijken ze niet uit het juiste hout gesneden. Van ambassadeur tot pompbediende en van kunstenaar tot brandweerman, voor niets draaien ze hun hand om. Als ze ondanks hun incompetentie toch worden aangenomen, tonen ze meestal al snel hun tegenwoordigheid van geest! In een zwierige en vintage stijl tekent Alec Severin gags die lezers van alle leeftijden zullen plezieren. Je kan de miniavonturen lezen als één lang verhaal maar ook los van elkaar. Een stijlvolle hommage aan Robbedoes en aan zijn trouwe kompaan, zonder ook hun onafscheidelijke vriend met de pluimstaart te vergeten.)
 2. Zwendel 2: De leerling-slechterik, José-Luis Munuera, Dupuis, 7,95, HC 13,95.
 3. Alfa 13 Seizoen 2: Het syndroom van Maracamba, Chris Lamquet/Iouri Jigounov, Lombard, SC 7,95.
 4. XIII Mystery 13: Judith Warner, Olivier Grenson/Jean Van Hamme, Dargaud Benelux, 7,95, HC 15,95, luxe HC 49,95. (De luxe uitvoering is in groen linnen gebonden met goudopdruk en opgeplakt plaatje en heeft een genummerde oplage van 280 exemplaren + bijgevoegd een gesigneerd prentje.)
 5. Jeremiah 36: Shit, verdomme!, Hermann, Dupuis, 7,95, HC 15,95, luxe HC 75,00. (De luxe uitgave is op groot formaat met stofomslag en heeft een oplage van 130 exemplaren met extra schetsdossier + bijgevoegd een genummerd & gesigneerd prentje.)

 1. Jomme: Jacht op een voetbal, Griffo, Ballon Comics, 7,95. (Een hommage aan Jeff Nys.)
 2. Collectie Fenix 132: De bende van Black-C, Hurey, ’t Vlaams Stripcentrum, zwart/wit, 10,00.
 3. Collectie Fenix 133: Daverende daden van Dees Dubbel en Cesar!: De vermiste spion, Rik Clément, ’t Vlaams Stripcentrum, zwart/wit, 10,00.
 4. Donald Duck themapocket 33: een muis uit duizenden, Walt Disney Studio’s, Sanoma Media, 8,95.
 5. Donald Duck adventspocket: 24 verhalen om af te tellen!, Walt Disney Studio’s, Sanoma Media, 9,95.
 6. Argus – het nieuwsoverzicht van 2018 in meer dan 200 cartoons, René Leisink, Uitgeverij L, 8,95.

 1. Typex’s Andy: Feitelijke fictie – de vele levens van Andy Warhol, Typex, luxe HC 75,00. (HC week 41-18. Deze luxe-uitgave zit in een kapot te scheuren doos, er zit een genummerde en gesigneerde zeefdruk bij, zestien extra pagina’s met bloopers en blunders en honderdtwintig kaartjes met beroemdheden. Oplage: driehonderd exemplaren.)
 2. Giant days 1: Nieuwe vrienden, Lissa Treiman & Max Sarin/John Allison, Uitgeverij De Fontein, 15,00. (Susan, Esther en Daisy zijn huisgenoten. Al een hele week, en dat komt goed uit, want zonder Daisy en Susan was Esther allang één grote puinhoop geweest, en zonder Esther en Susan was Daisy nooit van haar kamer af gekomen. Susan redt zich overigens prima. Vindt ze. Zolang ze McGraw maar niet tegenkomt. Dit is het leven, doen alsof je volwassen bent, je eigen crappy beslissingen nemen en er wat van proberen te maken. Met je vrienden. En met humor.)
 3. Sigmund achtentwintigste sessie, Peter de Wit, De Harmonie 9,90.
 4. De Bijbel 4: Het Oude Testament – Exodus 2ste deel, Damir Zitko/Jean-Christophe Camus & Michel Dufranne, Silvester Strips Uitgeverij, HC 16,95.
 5. Prins Valiant 31: Jaargang 1967, Hal Foster, Silvester Strips Uitgeverij, HC 16,95.
 6. Nils 1: De elementalen, Antoine Carrion/Jérôme Hamon, Silvester Strips Uitgeverij, HC 16,95. (Volgens oude legendes bestaat er een tweede wereld voorbij de materiële. Een schimmenrijk bevolkt door schitterende wezens zonder wie onze wereld niet kan bestaan. Toen de eens zo vruchtbare noordelijke gebieden veranderden in dorre woestijnen, lagen deze legendes bijgevolg opnieuw op de lippen en werden de ogen weerom naar boven gericht, naar de oude Goden. Samen met zijn vader probeert Nils, een jongen in de bloei van zijn jeugd, het mysterie op te helderen. Zo ontmoet hij de lichtgevende wezens, de zielen van de natuur, die hem naar een naburig koninkrijk leiden, een technologisch ver geavanceerd imperium. De zoektocht zal zijn leven overhoophalen. Geheugen en herinnering, de balans tussen de wereld van de levenden en de doden, een meeslepend verhaal dat intrigeert door de metafysische en existentiële vragen die een opgroeiende jongeman zich stelt.)

 1. Aeropostale – legendarische piloten 3: Vachet, Patrick A. Dumas/Christophe Bec, Silvester Strips Uitgeverij, HC 16,95.
 2. Marshal Bass 3: Zijn naam is niemand, Igor Kordey/Darko Macan, Silvester Strips Uitgeverij, HC 16,95.
 3. Drakenbloed 12: Een andere weg, Stéphane Créty/Jean-Luc Istin, Silvester Strips Uitgeverij, HC 16,95.
 4. Piet Heyn 2: De zilvervloot, John Heijink, Uitgeverij Arboris, luxe HC 35,00. (We hebben enkele beursexemplaren binnen gekregen. Deze heeft een genummerde & gesigneerde oplage van 45 exemplaren met stofomslag + bijgevoegd een genummerd & gesigneerd prentje.)

tom

Back To Top
×Close search
Zoeken