skip to Main Content

2017 WEEK 29

 1. Jan van Haasteren collectie 1: De Argonautjes en het water van de Styx, Jan van Haasteren/Patty Klein, Uitgeverij Favoriet, 12,50. (Oplage 250 exemplaren.)
 2. The Champions 28, Gürsel, Uitgeverij De Boemerang, 7,95.
 3. Rooie Oortjes deel 47, Alberto/Rob Harren, Uitgeverij De Boemerang, 7,95.
 4. De avonturen van Nonkel Zigomar, Snoe en Snolleke collector pack: “De blauwe vinger” + “De spaa-motor” + “De witte Maw-Maw”, Bob de Moor, BD Must, HC 89,00. (Deze 3 albums voor het eerst in kleur; 300 genummerde exemplaren + certificaat.)

 1. Randar de bevrijder – met illustraties van Hans G. Kresse, Uitgeverij Julius de Goede, HC 37,50.
 2. De verdwenen prins – met illustraties van Hans G. Kresse, Uitgeverij Julius de Goede, HC 37,50.
 3. Olaf de held van IJsland – met illustraties van Hans G. Kresse, Uitgeverij Julius de Goede, HC 37,50.
 4. Misja de held van de steppen – met illustraties van Hans G. Kresse, Uitgeverij Julius de Goede, HC 37,50.
 5. Boekillustraties van Hans G. Kresse, Uitgeverij Julius de Goede, HC 37,50.

 1. De touren van Marc Sleen, Marc Sleen/Frederik Backelandt, Uitgeverij Kannibaal, zwart/wit, HC 32,50. (Een nostalgische blik op de Ronde van Frankrijk in tientallen cartoons van Marc Sleen. Marc Sleen is niet alleen de geestelijke vader van stripheld Nero. Als grote sportliefhebber maakte hij van 1947 tot 1964 ook ieder jaar een reeks cartoons waarin hij de Tour de France in zijn unieke karikatuurstijl samenvatte. Dit boek bundelt de mooiste, meest in het oog springende prenten per Tourjaar en zoekt naar de verborgen thema’s die Sleen daarin verwerkte. Zo laat hij Nero, Madam Pheip en Adhemar figureren tussen de coureurs, kaart hij op ludieke wijze de toen al relevante dopingproblematiek aan en geeft hij extra aandacht aan historische gebeurtenissen als Expo 58. Hier en daar duikt zelfs een klein zelfportret op.)
 2. De Huurling – de definitieve editie 3: De krachtmeting, Vicente Segrelles, Uitgeverij Arboris, HC 18,95, luxe HC 39,95.
 3. De Huurling – de definitieve editie 4: Het offer, Vicente Segrelles, Uitgeverij Arboris, HC 18,95, luxe HC 39,95.

 1. De complete Tanguy en Laverdure 7: De maand van de vampier, Jijé/Jean-Michel Charlier, Arboris, HC 24,95, luxe HC 59,95. (Bevat de verhalen: “De vleugels van de vampier” + “Het hol van de vampier” + “Het vliegtuig dat zijn piloten vermoordde”. Met uitgebreid dossier. De luxe editie is voorzien van een stofomslag en heeft een genummerde oplage van 200 exemplaren + bijgevoegd een genummerd prentje. Zowel boek als prent hebben een preegstempel.)
 2. Zij schreven geschiedenis 2: Napoleon 1 van 3, Fabrizio Fiorentino/Noël Simsolo & Jean Tulard, Uitgeverij Daedalus, 7,95. (HC week 25-17.)
 3. Lady Spitfire 4: Desert Air Force, Maza/Sébastien Latour, Uitgeverij Daedalus, HC 17,95.
 4. Carthago adventures: Aipaloovik, Brice Cossu & Alexis Sentenac/Christophe Bec & Didier Alcante, Uitgeverij Deadalus, 8,95.

 1. De vier van Baker Street 1: De zaak van het blauwe gordijn, David Etien/J.B. Djian & Olivier Legrand, Uitgeverij Daedalus, HC 17,95. (Billy, Charlie en Black Tom zijn onafscheidelijk. En terecht, in het Londense East End kan je onmogelijk in je eentje overleven. Het loopt er vol met valse bedelaars, echte pooiers en doortrapte schurken! Gelukkig kunnen de drie vrienden rekenen op de bescherming van een zekere Sherlock Holmes, voor wie ze soms als straatspion werken. Maar wanneer de verloofde van Black Tom voor hun neus wordt ontvoerd, moeten onze helden de lessen van hun mentor zo snel mogelijk toepassen om haar gezond en wel terug te vinden. En wel door een beroep te doen op de diensten van een vierde rover, met wel heel speciale vaardigheden.)
 2. De vier van Baker Street 2: Het dossier Raboekin, David Etien/J.B. Djian & Olivier Legrand, Uitgeverij Daedalus, HC 17,95.

tom

Back To Top
×Close search
Zoeken