skip to Main Content

2024 WEEK 19

 1. Willem van Oranje integraal, John Heijink, Uitgeverij Arboris, HC 31,95. (Bevat de twee delen van de reeks plus een uitgebreid dossier en een ex-libris.)
 2. Jan Vervoort pakket, Jan Vervoort, Uitgeverij Arboris, HC pakket 29,95. (Pakket van de albums ‘De complete Elno’ en ‘Melior – Memoires’ inclusief een ex-libris voor een zachte prijs.)
 3. De Schele Hond, Étienne Davodeau, Stichting Zet.El, HC 29,50. (Fabien is suppoost in het Louvre. Sinds kort heeft hij een relatie met Mathilde. Haar familie wil Fabien per se een schilderij laten zien dat al decennialang op zolder staat te verstoffen, gemaakt door hun voorvader Gustave. Het blijkt een weinig imposant doek van een schele hond. Zou dat niet prachtig staan aan de muur van het Louvre? Fabien wil zijn schoonfamilie niet teleurstellen, maar hij ontdekt al snel dat hij dat beter wel had kunnen doen.)

 1. Collectie Fenix 174: Dees Dubbel en Cesar – De krimpkramp, Rik, ’t Vlaams Stripcentrum, SC 12,00.
 2. Collectie Fenix 175: Pickelby – In de ruimte, Jean-Pol, ’t Vlaams Stripcentrum, SC 12,00.
 3. Collectie Fenix 176: Johnny en Annie – Het geheimzinnige huis, Gray, ’t Vlaams Stripcentrum, SC 12,00.
 4. Collectie Fenix 177: De familie Knol, Jef Nys, ’t Vlaams Stripcentrum, SC 12,00.

 1. Donald Duck pocket 350: De gouden toren, Walt Disney Studio’s, Sanoma Media, SC 5,95.
 2. Donald Duck pocket 351: Het kristallen rijk, Walt Disney Studio’s, Sanoma Media, SC 5,95.
 3. Donald Duck Detectivespocket 1: Avonturen onder de loep, Walt Disney Studio’s, Sanoma Media, SC 10,95.
 4. Donald Duck dubbelpocket 92: Schat in de stad, Walt Disney Studio’s, Sanoma Media, SC 8,95.
 5. Donald Duck themapocket 60: Werk in uitvoering, Walt Disney Studio’s, Sanoma Media, SC 9,95.

 1. Het verborgen leven van bomen, Bernard/Flao/Wohleben, Scratch, HC 29,95. (Peter Wohlleben is de beroemdste boswachter ter wereld en de auteur van de internationale bestseller Het verborgen leven van bomen, die in meer dan veertig talen is vertaald. Dit boek vormt zijn verhaal. Met zijn uitzonderlijke verteltalent neemt hij ons mee naar de diepste geheimen van bomen, tot in hun wortels.)
 2. De Kosmonaut, Vriends, Scratch, HC 24,95. (Vladimir is wetenschapper in een groot laboratorium. Hij is een waardevolle en toegewijde medewerker. Hij houdt er ook van om alleen te zijn, thuis, in zijn kleine appartement. Dan wordt hij gepromoveerd om zijn werk in de ruimte te gaan voortzetten, in een kleine raket. Daar wordt hij verliefd op de kosmonaut die hem bevoorraadt, al ontmoet hij haar maar kort. Maar het ruimteschip moet een noodlanding maken op het erf van een verafgelegen boerderij. Vladimir helpt de oude boerin met de dagelijkse werkzaamheden en probeert ondertussen zijn raket te repareren. Zo leert hij een heel ander leven kennen.)

tom

Back To Top
×Close search
Zoeken