skip to Main Content

2023 WEEK 34

 1. Tuskegee Ghost 1 van 2, Olivier Dauger/Benjamin von Eckartsberg, Silvester Strips Uitgeverij, HC 19,95. (Gebaseerd op het ware verhaal van de Tukegee Airmen, de eerste zwarte piloten van het Amerikaanse leger, vertelt dit boek van een dramatische familiegeschiedenis, getekend door oorlogsgeweld en rassenhaat.)
 2. War Machines 5: De Grijze Wolf, Pécau/Mavric/Verney, Silvester Strips Uitgeverij, HC 25,95.
 3. Draak en Gif compleet, Rebecca Morse/Isabelle Bauthian, Uitgeverij Arboris, HC 23,95.

 1. Angel Wings 8: Anything goes Limited Edition, Romain Hugault/Yann, Silvester Strips Uitgeverij, HC 29,95. (Oplage van 444 exemplaren, met andere cover en driehoek display.)
 2. Angel Wings 8: Anything goes Collector’s Edition, Romain Hugault/Yann, Silvester Strips Uitgeverij, HC 49,95. (Oplage van 150 exemplaren, met andere cover en door Romain Hugault gesigneerde A4 ex-libris.)
 3. Marc Sleen – De ultieme editie: De hoed van Geeraard de Duivel, Marc Sleen, Davidsfonds Uitgeverij, HC 24,99.

 1. Esma, Iwan Lépingle, Lauwert Uitgeverij, HC 34,95. (Luxe villa’s te midden van de Zwitserse bergen, een reality tv-ster verdronken in haar zwembad. En Audrey’s hart kan het niet laten om Esma, een jonge Turkse vrouw zonder papieren met een magnetische blik, te geloven wanneer ze haar vertelt dat ze er niets mee te maken heeft.)
 2. Als de fado weerklinkt, Nicolas Barral, Lauwert Uitgeverij, HC 34,95. (Lissabon, zomer 1968. De dictator Salazar is nu bijna veertig jaar heer en meester in Portugal. Maar voor wie bereid is de ogen te sluiten, is het mogelijk om een zorgeloos leven te leiden aan de oevers van de Taag. Het is dat leven waar Fernando Pais, een dokter met gegoede patiënten, voor kiest na een bewogen jeugd als militant. Hij is de veertig voorbij en wil genieten van de lichtheid van het leven en de frivoliteit van de liefde. Op een dag heeft hij een patiënt op de zetel van de politieke politie. Daar neemt hij het op voor een jongetje dat een agent treitert. Maar het kind maakt geen onderscheid tussen de flik en de arts. En wat als de revolutionair in korte broek het bij het rechte eind heeft? Wat als de lichtheid van het leven waar Fernando voor koos schuldig is? De dokter weet het nog niet, maar deze ontmoeting zal zijn leven op zijn kop zetten.)
 3. IJzeltje 1: Gestolen jeugd, Riad Sattouf/Corbeyran, Lauwert Uitgeverij, HC 21,95. (‘Niets is erfelijk. Geen enkele gave, geen enkel gebrek, kan worden doorgegeven van de ene generatie op de volgende. De mens is bij de geboorte een vormloos en kneedbaar stuk vlees, klaar om zich te onderwerpen aan elke vorm van opvoeding, om te buigen om een meer autonoom denkend individu te worden. Sterker.’ Deze paar zinnen bepaalden voor eens en altijd het lot van een klein meisje. Maar al snel knaagt het proefkonijn aan de tralies van haar kooi en verlaat haar gevangenis. Te laat, helaas! Het leven van het kind is al verwoest. En François, het wonderkind met de helende handen, zal het leven van het meisje, dat hij liefkozend ‘IJzeltje’ noemt, niet kunnen veranderen.)

 1. Donald Duck pocket 339: De slimme barbecue, Walt Disney Studio’s, Sanoma Media, SC 5,95.
 2. Donald Duck pocket 340: De held van het oerwoud, Walt Disney Studio’s, Sanoma Media, SC 5,95.
 3. Club Donald Duck pocket 11, Walt Disney Studio’s, Sanoma Media, SC 6,95.

 1. Donald Duck premiumpocket 31: SuperDonald: Redder van de planeet, Walt Disney Studio’s, Sanoma Media, SC 10,95.
 2. Donald Duck dubbelpocket 87: De verloren schat, Walt Disney Studio’s, Sanoma Media, SC 8,95.
 3. Donald Duck dubbelpocket 88: Undercover in het pretpark, Walt Disney Studio’s, Sanoma Media, SC 8,95.

 1. Donald Duck reis om de wereld pocket 2: Noord-Amerika, Walt Disney Studio’s, Sanoma Media, SC 9,75. (Ook deel 1 hebben we weer op voorraad.)
 2. Donald Duck reis om de wereld pocket 3: Oceanië, Walt Disney Studio’s, Sanoma Media, SC 9,75.
 3. Donald Duck reis om de wereld pocket 4: Azië, Walt Disney Studio’s, Sanoma Media, SC 9,75.

tom

Back To Top
×Close search
Zoeken