skip to Main Content

2023 WEEK 30

  1. Kinky Zodiak, Bruno Gilson/François Walthéry, Noir Dessin Production, HC 19,99. (Nu vast in de mailing, vanaf 2 augustus in de verkoop! Ontdek alle tekens van de Westerse en Chinese dierenriem, aan de hand van prachtige onuitgegeven illustraties van de Belgische tekenaar Bruno Gilson. Deze gaan gepaard met eveneens voor het eerst gepubliceerde tekeningen van François Walthéry over enkele tekens van de Chinese dierenriem.)
  2. Oelala! Natasja, François Walthéry, Adalem Éditions, HC 60,00. (Nu vast in de mailing, vanaf 2 augustus in de verkoop! Mooie dédicaces en onuitgegeven tekeningen. Oplage van 200 exemplaren met genummerde en gesigneerde ex-libris.)

  1. Juliette 1: In New York, Decrock/Morival/Brasset, Kennes Uitgeverij, HC 11,90. (Zodra het vakantie is op school gaat Juliette met haar moeder op reis. Een bezoekje aan New York, om de bekende plekken te bezoeken en te shoppen. Maar dat is buiten enkele nieuwe vriendinnen gerekend die ze daar ter plaatse maakt. Zij nemen haar mee op een adembenemend avontuur.)
  2. Juliette 2: In Parijs, Decrock/Morival/Brasset, Kennes Uitgeverij, HC 11,90.
  3. Heksengrietjes 1: Toverformules op de dool, Lucile Thibaudier/Joris Chamblain, Kennes Uitgeverij, HC 11,90. (In Manenwende wonen alleen tovenaars en heksen. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat wordt er met toverformules gegoocheld. Wanneer drie kinderen het slachtoffer worden van een paar vreemde spreuken, zijn alle ogen gericht op het meisje dat ruzie met ze heeft gehad: Harmony.)

tom

Back To Top
×Close search
Zoeken