skip to Main Content

2023 WEEK 13

  1. Tex Willer 13: Aguas Negras, Giampiero Casertano/Pasquale Ruju, Uitgeverij Hum!, SC 9,95.
  2. Eden 2: Een seizoen in de Hel, André Taymans, Uitgeverij Hum!, SC 9,95.
  3. Terug naar Liverpool, Julien Solé/Hervé Bourhis, Concerto Books, HC 22,99. (Wat als de Beatles in 1980 besloten hadden om weer door te gaan, tien jaar nadat zij uit elkaar waren gegaan? De Franse auteurs Hervé Bourhis en Julien Solé stellen zich met humor voor hoe hun comeback zou zijn geweest! Het fictieve verhaal is uitstekend gedocumenteerd door Hervé Bourhis, een enorme fan en bewonderaar van de Beatles, en wordt fantastisch in beeld gebracht dankzij het tekentalent van Julien Solé. Met gastoptredens van onder meer Yoko Ono, Linda McCartney, Freddie bMercury, de Monty Python-acteurs en George Martin, terwijl er ook nog wat stevige confrontaties zijn met een stel skinheads en een groep groupies.)

  1. Capablanca complete collectie, Joan Mundet, BD Must, HC pack 99,00. (Pakket van alle 6 de delen van Capablanca in hardcover.)
  2. De avonturen van Biggles integraal, Willy Vandersteen, Standaard Uitgeverij, HC luxe 65,00. (Deze week alleen nog de luxe, volgende week staat de gewone uitgave op de planning. De integrale reeks gaat uit 4 delen bestaan waarin dan alle 21 Biggles avonturen zijn opgenomen. Deze eerste integraal bevat de delen 1 t/m 6. De luxe heeft een linnen rug en een door ex-Vandersteen medewerker Eugeen Goossens gesigneerde ex-libris. Bij aanschaf van de luxe teken je in voor de hele reeks van 4 albums. Maar weinig exemplaren beschikbaar, wees er snel bij!)
  3. Chastity Blaze, Mika/Philippe Nihoul, BD Must, HC Luxe 39,00. (In een door de pulpbladen van de jaren vijftig geïnspireerd universum jaagt de mooie Chastity Blaze met dezelfde onpartijdige strengheid op ondeugende communisten, seksueel geobsedeerden, fanatieke nazi’s die zowel pervers als dom zijn en alle vijanden van de American Way, maar dan in jarretellen. Dit alles speelt zich af tegen een achtergrond van de Koude Oorlog, superschurken, gekke wetenschappers, wellustige robots, dodelijke virussen en wulpse, waanzinnig seksuele spionnen. Oplage van 150 exemplaren, met genummerde en gesigneerde prent + een ingeplakte, genummerde en gesigneerde ex-libris.)

  1. Asterix – Idefix en de onverzettelijken 3: Lutetia, die bruisende stad!, Etien/Fenech/Lachenaud/Serrano, Les Éditions Albert René, SC 5,95.
  2. Donald Duck pocket 330: 19999 mijlen onder zee, Walt Disney Studio’s, Sanoma Media, SC 5,95. (Deze twee pockets hadden we dankzij een leveringsprobleem eerder nog niet gekregen, nu dan eindelijk toch in huis.)
  3. Donald Duck pocket 331: Het boevengenootschap, Walt Disney Studio’s, Sanoma Media, SC 5,95.

tom

Back To Top
×Close search
Zoeken