skip to Main Content

2021 WEEK 34

 1. Moordenaar op maat 3: Schuldige verlokkingen, Yannick Corboz/Wilfrid Lupano, Silvester Strips Uitgeverij, SC 8,95. (HC was in week 32-21.)
 2. Moordenaar op maat 4: Gruwelijke geliefden, Yannick Corboz/Wilfrid Lupano, Silvester Strips Uitgeverij, SC 8,95. (HC was in week 32-21.)
 3. Messara 3: De vleugels van Icarus, Jacques Terpant/Philippe Bonifay, Silverster Strips Uitgeverij, SC 8,95. (HC was in week 32-21.)

 1. De Glazen Kroon 1: Leed boven glorie, Bennato/Richemond, Silvester Strips Uitgeverij, SC 9,95. (Het eerste deel in een nieuwe 5-delige reeks als voorloper van de Lemen Troon. HC was in week 19-21.)
 2. De Lemen Troon 1: De ridder met de bijl, Theo/Jarry & Richemond, Silvester Strips Uitgeverij, SC 9,95. (Nu voor het eerst uitgegeven in softcover, de serie is origineel in hardcover uitgegeven vanaf 2008.)
 3. De Lemen Troon 2: De brug van Montereau, Theo/Jarry & Richemond, Silvester Strips Uitgeverij, SC 9,95.

 1. Black Sheep squadron deel 1 van 6: De naam is Boyington, Jean Michel Arroyo & Vincent Jagerschmidt/Pierre Veys, Dark Dragon Books, SC 9,95. (HC was in maart 2020.)
 2. Black Sheep squadron deel 2 van 6: Black Sheep komt van de grond, Jean Michel Arroyo & Vincent Jagerschmidt/Pierre Veys, Dark Dragon Books, SC 9,95. (HC was in maart 2020.)
 3. De schaduwen van de Sierra Madre 1: Niña Bronca, Daniel Brecht/Philippe Nihoul, Dark Dragon Books, SC 9,95. (HC was in april 2019.)

 1. De schaduwen van de Sierra Madre 2: Het pad van de duivel, Daniel Brecht/Philippe Nihoul, Dark Dragon Books, SC 9,95. (HC was in juli 2019.)
 2. Het epos van de vrijmetselaars 1: In de schaduw van Hiram, Denis Falque/Didier Convard, Dark Dragon Books, SC 9,95. (HC was in week 11-21.)
 3. Het epos van de vrijmetselaars 2: De bouwers, Denis Falque/Didier Convard, Dark Dragon Books, SC 9,95. (HC was in week 11-21.)

 1. De drenkelingen van de Metropolitain 1: De ratten van Saint-Éloi, Nathalie Berr/Patrice Ordas, Silvester Strips Uitgeverij, SC 9,95. (HC was in week 29-21.)
 2. De drenkelingen van de Metropolitain 2: Moord in het station, Nathalie Berr/Patrice Ordas, Silvester Strips Uitgeverij, SC 9,95. (HC was in week 29-21.)
 3. Anne: Eerstejaars, LeON/Cucca/Federico, Silvester Strips Uitgeverij, SC 8,95. (HC was in week 32-21.)

 1. John Lord 1: Wilde dieren, Filippi/Laumond, Dark Dragon Books, HC 19,95. (New York, 1918. Ex-detective John Lord, net terug van het front, gaat met Clara Summers de gruwelijke moord op de oprichter van de Unlimited Private Investigators onderzoeken. We volgen het onwaarschijnlijke duo tijdens hun onzekere, gevaarlijke zoektocht naar een duister verleden vol geheimen. De jacht op de mysterieuze moordenaar is geopend tijdens een wilde rit van de Big Apple naar de Bayou van Louisiana. Een jacht op de mens in zijn meest extreme vorm.)
 2. John Lord 2: Duistere zoektocht, Filippi/Laumond, Dark Dragon Books, HC 19,95.
 3. Donald Duck themapocket 47: In vuur en vlam, Walt Disney Studio’s, Sanoma Media, SC 9,25.

 1. Doomsday Clock 5 van 6, Gary Frank/Geoff Johns, Dark Dragon Books, SC 9,95.
 2. Doomsday Clock 6 van 6, Gary Frank/Geoff Johns, Dark Dragon Books, SC 9,95.
 3. Bluebells Wood, Guillaume Sorel, Dark Dragon Books, HC 27,95. (Een bos als een sprookje, gelegen aan een mistige kust. Sinds het vertrek van zijn vrouw leidt William daar een eenzaam, zouteloos bestaan. Hij probeert de werkelijkheid te ontvluchten in zijn schilderkunst. Het enige bezoek van buitenaf zijn zijn vriend Victor en zijn jonge model Rosalie. Op een dag duikt een wezen op dat even mooi als woest is. William koestert tegenstrijdige gevoelens voor deze onverwachte gast. Is het wel echt wat hij meemaakt? Of spiegelt zijn geest hem duivelse illusies voor?)

 1. Solo Legatus 2: Het groene rijk, Oscar Martin, Dark Dragon Books, SC 9,95. (HC was in week 20-21.)
 2. House of X: Powers of X 3 van 5, Larraz & Silva/Hickman, Dark Dragon Books, SC 9,95.
 3. House of X: Powers of X 4 van 5, Larraz & Silva/Hickman, Dark Dragon Books, SC 9,95.

 1. U-47 deel 14: Alliantie van het kwaad, Gerardo Balsa/Mark Jennison, Dark Dragon Books, HC 19,95.
 2. Jagen op Ramirez deel 1, Nicolas Petrimaux, Dark Dragon Books, HC 29,95. (Wat als de dodelijkste huurmoordenaar van heel Mexico eigenlijk een stofzuigerreparateur uit Arizona is? Jacques Ramirez werkt bij een toonaangevend bedrijf voor huishoudelijke apparaten. Hij is efficiënt, grondig en discreet. Dat laatste is gemakkelijk, hij kan namelijk niet praten. Alles komt echter op zijn kop te staan als twee leden van een groot drugskartel hem tegenkomen en denken dat hij de dodelijke huurmoordenaar Ramirez is die hen in het verleden heeft verraden. Nu ze hem eenmaal gevonden (denken te) hebben, zetten de mannen van het kartel alles op alles om de verrader te doden. ‘Jagen op Ramirez’ is een spetterende hommage aan actiethrillers uit de jaren tachtig. Een daverend verhaal zonder pauze in een cinematografische uitvoering die doet denken aan Tarantino en Rodriguez.)
 3. Novikov, Bruno Brindisi/Patrick Weber, Dark Dragon Books, HC 27,95. (Een politie-avontuur in het hart van Rusland in de 18e eeuw, een land verscheurd tussen respect voor tradities en de emancipatie van de Verlichting. Novikov is een agent van de keizerlijke garde. Voor altijd rouwend om de dood van zijn vermoorde vrouw, spoort hij zowel misdadigers op in de achterbuurten als in de gouden salons van de aristocratie. Wanneer verschillende leden van de aristocratie op brute wijze worden vermoord krijgt Novikov de opdracht de dader te vinden, snel en geruisloos. Een zoektocht vol valkuilen voor de onstuimige Novikov, want hij houdt de rijke klasse verantwoordelijk voor de dood van zijn vrouw.)

tom

Back To Top
×Close search
Zoeken