skip to Main Content

2021 WEEK 29

 1. Gung Ho deel 5 van 5: Witte Dood, Thomy von Kummant/Benjamin von Eckartsberg, Silvester Strips Uitgeverij, HC 24,95/Limited Edition HC 39,95. (Met andere cover en rugtekening voor in de limited edition verzamelbox + dossier + prent + prentenmap.)
 2. Zeven 21: Zeven makkabeeën: Zeven levende doden veroveren de Zuidpool, Étienne le Roux/Henri Meunier, Silvester Strips Uitgeverij, HC 19,95.

 1. De drenkelingen van de Metropolitain 1: De ratten van Saint-Éloi, Nathalie Berr/Patrice Ordas, Silvester Strips Uitgeverij, HC 19,95. (Parijs, januari 1910. Het water van de Seine dreigt de kades, straten en galerijen van de metropool te overstromen. De burgers van Parijs laten zich niet kisten en zetten hun dagelijkse activiteiten voort. Op de Place Vendôme polijst Louise juwelen die besteld werden door de rijken en machtigen der aarde. Valentin, leerling-juwelier op de Plaçe Vendôme, wordt achtervolgd door anarchisten die de bourgeois beroven. Maar de leider van deze bende weet niet dat hij in de gaten wordt gehouden door de beroemde Tigre Brigade van Commissaris Sébille. Als pakket samen met deel 2 voor 34,95.)
 2. De drenkelingen van de Metropolitain 2: Moord in het station, Nathalie Berr/Patrice Ordas, Silvester Strips Uitgeverij, HC 19,95. (Als pakket samen met deel 1 voor 34,95.)
 3. Merlijn 11: Koning Arthur, Éric Lambert/Jean-Luc Istin, Silvester Strips Uitgeverij, HC 19,95.

 1. Uur U 17: Operatie Downfall, Denys/Fred Duval & Jean-Pierre Pécau, Silvester Strips Uitgeverij, HC 19,95. (Als pakket samen met deel 18 voor 34,95.)
 2. Uur U 18: On the road van Los Alamos, Denys/Fred Duval & Jean-Pierre Pécau, Silvester Strips Uitgeverij, HC 19,95. (Als pakket samen met deel 17 voor 34,95.)
 3. Het verval boek 1, Jared Muralt, Silvester Strips Uitgeverij, HC 19,95. (Nadat hij net zijn vrouw heeft verloren moet Liam, vader van twee, toekijken hoe de wereld door een ongekende gezondheidscrisis in een neerwaartse spiraal en onherroepelijk ver raakt. Terwijl het land op instorten staat wordt hij geconfronteerd met onverwachte gevaren en moet hij er alles aan doen om zijn dierbaren te beschermen. In deze internationaal geprezen serie vertelt Jared Muralt niet alleen het verhaal van een gezin dat worstelt om te overleven, maar werpt ook een kritische blik op de mensheid en de drijfveren die tot deze apocalyps hebben geleid.)

 1. Merlu 2: De weg van het bloed, Jérôme Phalippou/Thierry Dubois, Silvester Strips Uitgeverij, HC 19,95.
 2. Marvel action: Spider-Man 5: Schokkend, Fico Ossio/Brandon Easton, Dark Dragon Books, SC 9,95.
 3. 9 Tails 1: De kronieken van de Rode Sphynx, Molenaar/van der Hoeven/Neefjes/Verhoeven, Reboot Comics Nederland, SC 9,95/HC 19,95. (De Rode Sphynx is de eerste Nederlands superheldin. Ze bestaat sinds 50 voor Christus en heeft negen levens. Dankzij deze levens kan ze meer risico nemen in het bestrijden van het kwaad. Door training en gadgets is de Rode Sphynx de ultieme vechter. Maar bij het bereiken van haar negende leven, moet ze op zoek naar een waardig opvolger.)

 1. Ad Victoriam 1: De kampioen van Gisacum, Jacky Clech/Céka, Dark Dragon Books, HC 19,95. (Elk jaar komen mensen van ver om de Grote Spelen bij te wonen in Gisacum. Hoogtepunt van het spektakel zijn de paardenrace waarin de vier rivaliserende facties van de stad het tegen elkaar opnemen in een gevecht dat even spectaculair als genadeloos is. Ieder deel van ‘Ad Victioriam’ is een compleet verhaal, gezet in de tijd van de Romeinen en hun gladiatoren.)
 2. Ad Victoriam 2: De gladiatoren van Juliobona, Jacky Clech/Céka, Dark Dragon Books, HC 19,95.
 3. Bankier van het rijk, Ternon/Boisserie & Guillaume, Dark Dragon Books, HC 27,95. (‘Bankier van het rijk’ vertelt het verhaal van Hjalmar Schacht, een financieel genie die Duitsland drie keer van het faillissement heeft gered en Hitler aan de macht heeft gebracht. Hij spande daarna tegen hem samen, bevond zich in concentratiekampen om vervolgens een gevangene van de geallieerden te worden, werd berecht en vrijgesproken in Neurenberg, om na de oorlog te eindigen als economisch adviseur van de opkomende landen. Een buitengewoon lot voor een zeer controversieel figuur, zowel briljant als raadselachtig, en ondanks zijn duistere kanten een van de grootste economen aller tijden blijft.)

 1. Leather Stocking kronieken 1: Hertendoder, Georges Ramaïoli, Dark Dragon Books, HC 19,95. (De Leather Stocking kronieken is een bewerking van vijf romans van James Fenimore Cooper, wiens werk ‘The Last of the Mohicans’ het meest bekend is. Het leven van Nathaniel Bumppo, alias Leather Stocking, is gevuld met avonturen met zijn vrienden en zijn zoon, de laatste van de Mohikanen. Zijn toewijding en moed tijdens de koloniale oorlogen en zijn constante vlucht naar het westen voor de binnenvallende beschaving zijn legendarisch.)
 2. Leather Stocking kronieken 2: De laatste der Mohikanen, Georges Ramaïoli, Dark Dragon Books, HC 27,95.
 3. Hypnos – de leerling en de discipel, Futaki/Galandon, Dark Dragon Books, HC 27,95. (Parijs, 1919. Terwijl de voorbereidingen voor de vredesconferentie in volle gang zijn, gebruikt Camille haar hypnotiserende vaardigheden om een rijke burger te beroven. Ze wordt echter ontmaskerd en valt in handen van kolonel Brunaire, het hoofd van de geheime diensten. Om de gevangenis te vermijden zal zij haar gave in dienst moeten stellen van de machthebbers.)

 1. Inguinis Orakel 1 van 2: Namens het circus, Dark Dragon Books, HC 19,95.
 2. Inguinis Orakel 2 van 2: Mater familias, Dark Dragon Books, HC 19,95.
 3. De Muur 3 van 3: Homo Homini Spes, Mario Alberti/Antoine Charreyron, Dark Dragon Books, SC 9,95.

 1. Het kasteel van de sterren 1: 1869: De verovering van de ruimte vol. I, Alex Alice, Dark Dragon Books, SC 9,95. (HC mei 2015.)
 2. Het kasteel van de sterren 2: 1869: De verovering van de ruimte vol. II, Alex Alice, Dark Dragon Books, SC 9,95. (HC maart 2016.)
 3. Malcolm Max 3: Nightfall, Ingo Römling/Peter Mennigen, Dark Dragon Books, SC 9,95.

 1. Engelenvlucht deel 1 van 4: Sean, Cédric Rivera/Wallace, Dark Dragon Books, SC 9,95. (HC week 7-20.)
 2. Engelenvlucht deel 2 van 4: Royal Flying Corps, Cédric Rivera/Wallace, Dark Dragon Books, SC 9,95. (HC week 7-20.)
 3. Hacienda de Oro, Rob Oudshoorn, Rob Oudshoorn, SC 14,95. (Robert Hamilton is de zoon van een Amerikaanse vader en een Nederlandse moeder. Door een noodlottig ongeval verliest hij beide ouders op relatief jonge leeftijd. De nalatenschap van zijn ouders omvat hotels en onroerend goed. Het dwingt Robert om zijn studentenleven op te geven en in de business van zijn overleden vader te treden. De combinatie van kennis, intuïtie en volharding brengt de jonge Robert groot succes. Met ‘Hacienda de Oro’ laat de Apeldoornse Rob Oudshoorn, ex-topman van Vredestein, een jeugddroom in vervulling gaan, het maken van een eigen stripverhaal.)

 1. Kingdom come 1 van 4, Alex Ross/Mark Waid, Dark Dragon Books, SC 9,95. (In de nabije toekomst zijn er meer superhelden dan ooit, maar heldenmoed is ver te zoeken. De leden van de Justice League hebben zich uit het openbare leven teruggetrokken. Hun plek is ingenomen door een nieuwe serie helden die de burger niet beschermt, maar terroriseert. Maar als de toekomst op het spel staat komen Superman, Wonder Woman en Batman nog één keer in actie.)
 2. Kingdom come 2 van 4, Alex Ross/Mark Waid, Dark Dragon Books, SC 9,95.
 3. Celestine en de paarden 9: Badend in geluk, Stefano Turconi/Lili Mésange, Dark Dragon Books, SC 8,95.

 1. Donald Duck dubbelpocket 79: De Grijpal-steen, Walt Disney Studio’s, Sanoma Media, SC 8,25.

 1. Het land van langvergeten complete box, Makyo/Vicomte/Hérenguel/Faure/Laval/Pelet, Dark Dragon Books, HC box 200,00. (Alle 17 albums verdeeld over 4 integralen plus een epiloogalbum. Uitgevoerd in linnen rug met goudopdruk. 2 albums zijn nooit eerder officieel in het Nederlands vertaald.)

tom

Back To Top
×Close search
Zoeken