skip to Main Content

2021 WEEK 24

 1. Orks & Goblins 9: Zwijger, Stéphane Créty/Olivier Peru, Uitgeverij Daedalus, SC 10,25.
 2. Magiërs 4: Arundill, Vukic/Jarry & Dellac, Uitgeverij Daedalus, SC 10,25.
 3. De 5 Rijken 3: De liefde van een idioot, Jérôme Lereculey/Lewelyn, Uitgeverij Daedalus, SC 10,25.

 1. Mondo reverso 2: De goeie, de slechte en de lelijke, Dominique Bertail/Arnaud Le Gouëfflec, Saga Uitgaven, HC 24,95.
 2. Meneer Vadim 1: Artrose, misdaad & schelpen, Morgann Tanco/Gihef, Saga Uitgaven, HC 19,95. (Meneer Vadim is een gepensioneerde legionair met artrose. Hij zit zonder geld en belandt van de ene op de andere dag op straat. Door een samenloop van omstandigheden gaat hij weer aan de slag als huurmoordenaar. In opdracht van een maffiabaas moet hij helpen de Côte d’Azur te veroveren. Achter zijn onschuldige voorkomen van een bedlegerige bejaarde schuilt een geducht wapen. Zolang de artrose hem geen parten speelt.)
 3. Goud aan de andere kant van de wereld 1: Laureen, Delaporte/Félix & Esnos, Saga Uitgaven, HC 19,95. (Laureen erft een oud, Spaanstalig manuscript en een prachtige halsketting. Historicus en ontdekkingsreiziger Sir Burton weet dat het de sleutel is om de schat van Atahualpa en 700 ton goud te bemachtigen. Hiermee zou Laureen haar dochter die ze moest afstaan terug kunnen krijgen. Maar Burton maakt zich meester van het manuscript en vertrekt in zijn eentje om het goud van de laatste Incakeizer te veroveren. Laureen heeft geen andere keuze dan hem achterna te reizen naar het regenwoud van Ecuador.)

 1. De gebroeders Rubinstein 1: Sjabbat Shalom, Le Roux & Chevallier/Brunschwig, Uitgeverij Daedalus, HC 20,50. (Het verhaal van de twee broertjes Rubinstein die zich van 1927 tot 1948 in een wereld op de rand van de waanzin proberen staande te houden. Ze groeien op in een arm gezin in Noord-Frankrijk. Ze zijn van Poolse afkomst. Salomon is de oudste, de vindingrijkste en ook de lompste broer. Hij droomt van films. Mozes is de jongere, intelligentere en ook meer verlegen broer. Hij studeert glansrijk af. Ze maken zich weinig zorgen over hun religieuze afkomst. De veranderende gebeurtenissen bij en na het uitbreken van de oorlog blijken eerst een zegen voordat ze Mozes tot voorbij de poorten van de hel brengen. Gepland als negendelige reeks.)
 2. De gebroeders Rubinstein 2: De kapper van Sobibor, Le Roux & Chevallier/Brunschwig, Uitgeverij Daedalus, HC 20,50.
 3. Bloedkoninginnen: Catherina De’ Medici – De vervloekte koningin 1, Gomez/Delalande & Mogavino, Uitgeverij Daedalus, HC 20,50.

 1. MacGuffin & Alan Smithee 1: Missie Montreal, Viau/Duguay, Uitgeverij Hum!, SC 9,95. (De zomer van 1967 belooft stralend te worden! Montreal is gastheer van de wereldtentoonstelling Expo 67, een verbroederend evenement waar maar liefst tweeënzestig landen aan deelnemen. Tussen de 50 miljoen bezoekers moeten MacGuffin en Alan Smithee een man zien te vinden met een vreselijk geheim bij zich, en zo voorkomen dat de wereld in een nucleaire chaos verzeild raakt.)
 2. Acception 2: #Friendship, Coco Ouwerkerk, Uitgeverij Syndikaat SC 9,95.
 3. Brugpieper Roos Vink 4: Schattig!, Jan Vriends, Uitgeverij Syndikaat, SC 8,95.

 1. Draak en gif 1: Greyson, Névo en Natch, Rebecca Morse/Isabelle Bauthian, Uitgeverij Arboris, SC 9,95/HC 19,95. (Een wensput die echt werkt, wie wil dat nu niet? De burgers van Paander in ieder geval wel, al is het dan een bijzondere put. Er bevindt zich namelijk een draak in de put die wensen vervult, als je erin slaagt de gevaren te trotseren op weg naar de draak toe. Ook nog bemoeilijkt door het feit dat alles in Paander giftig is. Greyson, Névo en Natch zijn de grootste avonturiers van de stad. Maar als ze elkaar proberen de loef af te steken met een expeditie naar de wensput eindigt de tocht in een tragedie. Negentien jaar later gaan ze het weer proberen om de tijd terug te kunnen draaien, maar zal het ze dan beter afgaan?)
 2. Malefosse 3: De vallei van de ellende, François Dermaut/Daniel Bardet, Uitgeverij Daedalus, SC 9,25.
 3. Kittens tegen dino’s 1, Silas/Mourier, Uitgeverij Daedalus, SC 9,25. (Eva is supergelukkig want het is haar verjaardag! Al haar vrienden zijn van de partij en haar vader geeft haar drie megaschattige katjes cadeau. Maar de dag erna is het feest afgelopen: haar vader is verdwenen en Saint-Malo is overspoeld door dino’s. Eva gaat naar hem op zoek en trotseert de gevaren in de stad! Gelukkig zijn haar drie katjes niet zomaar een stel kittens.)

 1. Zij schreven geschiedenis 13: Jeanne D’Arc, Ignacio Noé/Jérôme Le Gris, Uitgeverij Daedalus, SC 9,25.
 2. Wunderwaffen 12: De tijdsbegoocheling, Maza/Richard D. Nolane, Uitgeverij Daedalus, SC 9,25.
 3. Een paus in de geschiedenis 3: Johannes Paulus II, Fabrizio Fiorentino/Dobbs, Uitgeverij Daedalus, SC 9,25.

 1. Suske en Wiske kortverhalen 24: De toetercup, Studio Vandersteen, Standaard Uitgeverij, SC 7,00.
 2. Suske en Wiske kortverhalen 25: De werken van Lambik, Studio Vandersteen, Standaard Uitgeverij, SC 7,00.
 3. Suske en Wiske kortverhalen 26: De tragische tante, Studio Vandersteen, Standaard Uitgeverij, SC 7,00.
 4. Suske en Wiske: Het blije bijenteam, Studio Vandersteen, Standaard Uitgeverij, SC 4,50. (Kort nieuw verhaal van 12 pagina’s, ter ere van de week van de bij in Vlaanderen.)

 1. De minivrouwtjes integraal 1, Seron, Saga Uitgaven, HC 29,95.
 2. De derde zoon van Rome deel 4 van 5: Caesar en Vercingetorix, Manuel Garcia/Laurent Moënard, Uitgeverij Daedalus, HC 20,50.
 3. Tshai – de waanzinnige planeet integraal 1: De Chasch, Li-An/Morvan, Uitgeverij Daedalus, HC 20,50.

 1. Boes deel 23, Wil Raymakers/Thijs Wilms, Saga Uitgaven, SC 8,99. (HC verscheen WK 21-21. Dit is de helft van band HC 12.)
 2. Boes deel 24, Wil Raymakers/Thijs Wilms, Saga Uitgaven, SC 8,99. (HC verscheen WK 21-21. Dit is de helft van band HC 12.)
 3. De reuzen 1: Erin, Lylian/Drouin, Uitgeverij Daedalus, SC 9,25. (Op verschillende plaatsen op onze planeet worden kinderen met buitengewone natuurlijke vermogens aangetrokken door een mysterieuze kracht. Ze gaan in op de oproep en maken kennis met reusachtige schepsels die ontwaken uit een diepe, diepe slaap. Eerste deel van een verhaal in zes delen.)

 1. Donald Duck themapocket 46: Het staat in de sterren, Walt Disney Studio’s, Sanoma Media, SC 9,25.
 2. Tex Willer 15: Mensenhandel, Lucio Filippucci/Gino D’Antonio, Uitgeverij Hum!, zwart/wit SC 18,95.
 3. Bakelandt integraal deel 6, Hec Leemans/Daniël Jansens, Saga Uitgaven, HC 35,00. (Bevat de delen 26 t/m 30.)

VOORBESTELLINGEN

Silvester Strips Uitgeverij (inschrijven mogelijk tot 25-6-21)

 1. Het verval boek 1, Jared Muralt, luxe HC 49,95. (Met linnen rug, schets en artwork dossier en gesigneerde ex-libris. Oplage van 100 exemplaren.)
 2. Kobijn 10 t/m 12 pakket (rugtekening + prentenset), HC 49,95.
  (Na jaren dan toch eindelijk de laatste paar delen om de serie af te ronden. Dit pakket bevat de versies met rugtekening voor in de box met tevens de oorspronkelijk beloofde prentenset. Graag bevestigen als er nog interesse is, ook al heb je ooit ingetekend voor de hele set. Na meer dan 10 jaar gaan wij er niet vanuit dat iedereen ze nog wil en het wordt maar éénmalig uitgeleverd, dus laat het ons weten!)
 3. Kobijn 00 t/m 12 compleet + box, HC 175,00.
  (Voor degene die nog niets van Kobijn heeft is het ook mogelijk om ineens de hele set met box te bestellen.)

Zie voor meer informatie over deze titels:
https://www.silvesterstrips.com/verwacht/juli-2021/

Mocht je interesse of vragen hebben, aarzel dan niet om ons te bellen (040-2441882) of te mailen!

tom

Back To Top
×Close search
Zoeken