skip to Main Content

2021 WEEK 22

 1. De tweekoppige adelaar – Eagle deel 4: Verlossing, Julian Camp/Wallace, Dupuis, SC 8,99/HC 16,95.
 2. De tweekoppige adelaar – Adler deel 4: Gekozen terugkeer, Damien Andrieu/Patrice Buendia, Dupuis, SC 8,99/HC 16,95.

 1. Groepstherapie 2: Wat men goed begrijpt, Manu Larcenet, Dargaud Benelux, HC 15,95.
 2. De dagelijkse worsteling integraal, Manu Larcenet, Dargaud Benelux, HC 42,95.
 3. Diep in de zee deel 6, Thierry Jytéry/ Christophe Casenove, Standaard Uitgeverij, SC 7,50.

 1. Yasmina 2: Honger als een konijn!, Wauter Mannaert, Dargaud Benelux, SC 7,50.
 2. Voetbalgek! deel 17, Olivier Saive/Sti, Standaard Uitgeverij, SC 8,25.(EK-Special)
 3. Green Class 3: Overal chaos, David Tako/Jérôme Hamon, Le Lombard, SC 8,99.

 1. De Kiekeboes 158: Salami, Dirk Stallaert/Merho, Standaard Uitgeverij, SC 7,25.
 2. F.C. de Kampioenen 113: Terug naar Splotsj, Hec Leemans met medewerking van Tom Bouden, Standaard Uitgeverij, SC 6,99.
 3. De avonturen van Urbanus 194: De verloren vijs, Willy Linthout/ Willy Linthout & Urbanus, Standaard Uitgeverij, SC 7,25.

 1. Vrolijke stripverhalen van Donald Duck 42: Het woeste weerzien, Walt Disney Studio’s, Sanoma Media, SC 4,95.
 2. Suske en Wiske 358: De drakenprinter, Luc Morjaeu/Peter van Gucht, Standaard Uitgeverij, SC 7,25.
 3. Suske en Wiske Junior 5: Het boemerang effect, Charel Cambré/Kim Duchateau, Standaard uitgeverij, SC 6,99.

 1. Donald Duck megapocket 12: Zomer (2021), Walt Disney Studio’s, Sanoma Media, SC 6,95.
 2. Kuifje in Amerika, Hergé, Éditions Moulinsart, HC 19,95. (Ingekleurde versie van de originele eerste uitgave die gepubliceerd werd in 1932. Er zijn er weinig geleverd. We gaan ze uiteraard proberen bij te bestellen maar voor nu ben er snel bij als je er snel een wil!)
 3. De papierfabriek, Guy Delisle, Concerto Books, SC 19,99. (Met de nauwkeurigheid en finesse die we van hem kennen, neemt Guy Delisle ons mee naar zijn geboorteplaats Quebec, naar een papierfabriek waar hij als student drie jaar lang zomers een baantje had. Hij schets een grappig en teder portret van de toenmalige wereld waarin de relatie met zijn vader, die ook in de papierfabriek werkte, regelmatig aan de orde komt.)

 1. Bollie & Billie 9: Het beest is los!, Jean Roba, Dupuis, SC 7,50. (Heruitgave.)
 2. Bollie & Billie 10: Modelhond, Jean Roba, Dupuis, SC 7,50. (Heruitgave.)
 3. Robbedoes en Kwabbernoot door… 19: Robbedoes in Berlijn, Flix, Dupuis, SC 10,50.

 1. Peking-Hankow: Het grote epos 1898-1905, Schuiten/Kunwu, Kana, HC 34,90. (In het kader van de 50ste verjaardag van de diplomatieke betrekkingen tussen België en de Volksrepubliek China organiseert het treinmuseum Train World van mei tot oktober 2021 een grote tentoonstelling. Het onderwerp: de verrassende geschiedenis van de bouw van de langste spoorlijn in China, tussen Peking en Hankou, door Belgen en Fransen. Om deze historische tentoonstelling een extra artistieke dimensie te geven, maken twee kunstenaars met naam en faam – François Schuiten en Li Kunwu – originele werken rond de aanleg van die spoorlijn. Deze publicatie verschijnt ter gelegenheid van de tentoonstelling en zal onuitgegeven documenten bevatten en originele tekeningen. Een waar referentiewerk over het onderwerp, met illustraties van twee grote illustratoren.)
 2. Clifton de integrale 1, Macherot/Azara/Greg, Le Lombard, HC 34,99. (Bevat de albums: ‘Op speurtocht met kolonel Clifton’, ‘Clifton in New York’, ‘Clifton tegen de spionnen’, ‘De duivelse dwergen’.)
 3. De walvisbibliotheek, Zidrou/Judith Vanistendael, Uitgeverij Oogachtend, HC 24,00. (Leren vertellen is zoals leren zwemmen. Je doet het niet om te verdrinken. Laat me jullie dus een verhaal vertellen over een goede vriendin van mij, een hele bijzondere walvis. Achter haar glimlach lag de grootste bibliotheek van de zeven zeeën verborgen.)

 1. Asterix 2: Het gouden snoeimes, Albert Uderzo/René Goscinny, Hachette Livre, luxe HC 49,00. (Op groot formaat met linnen rug gebonden en maar liefst 128 pagina’s dik, gedrukt op dik kwaliteitspapier waardoor het tekenwerk van Uderzo optimaal tot zijn recht komt. Naast het volledige verhaal in kleur, is deze uitgave aangevuld met een dik dossier met allemaal wetenswaardigheden over het tot stand komen van dit avontuur, en is het volledige verhaal getekend en geïnkt te bewonderen, de originele Franse pagina’s dus.)

tom

Back To Top
×Close search
Zoeken