skip to Main Content

2021 WEEK 20

BEIDE PINKSTERDAGEN GEOPEND

Naast onze hernieuwde opening op zondag zijn we deze maandag (24-5-21) ook geopend! Eerste en tweede pinksterdag kan er dus bij ons gewinkeld worden van 12:00 tot 17:00.

WINKELEN ZONDER AFSPRAAK

Er mag weer gewinkeld worden zonder afspraak!

Maar om te zorgen dat het niet te druk wordt laten we een beperkte hoeveelheid klanten tegelijkertijd binnen. Let voor het binnenstappen even op het bordje op de deur en/of onze aanwijzingen.

 1. De avonturen van professor Baltimont 1: De sarcofaag van Mykerinos, Jal, Dark Dragon Books, HC 19,95. (Oktober 1838. De Engelse brik “The Beatrice” is op weg naar het Verenigd Koninkrijk met aan boord de sarcofaag van de farao Mykerinos. Maar het schip verdwijnt in zee, en neemt de sarcofaag mee de diepte in. 1952. De natuurkundige professor Baltimont voltooit een gas waarmee de mens kan ademen op tot dusver ontoegankelijke diepten. Een Amerikaanse miljardair doet een beroep op hem om de sarcofaag van Mykerinos te vinden.)
 2. De avonturen van professor Baltimont 2: Het eiland van de eeuwigheid, Jal, Dark Dragon Books, HC 19,95.
 3. Curtiss Hill: De beste vriend van een hond, Pau, Dark Dragon Books, HC 19,95. (Curtiss Hill is een miljonair, filantroop en een beroemd coureur bij de hondenraces. De sleutel tot het succes van Curtiss ligt bij zijn ingenieur, een kat met motorenexpertise wiens inventiviteit ervoor zorgt dat zijn raceauto’s onverslaanbaar zijn. Maar op de dag voor de grootste race van het seizoen wordt Katt vermist! Een onvergetelijk verhaal over vriendschap, liefde en hoop tegen een achtergrond van raceauto’s en bizarre plotwendingen.)

 1. De droom van Jeruzalem, Thirault/Marty, Dark Dragon Books, HC 34,95. (Drie helden: een genadeloze vrouw, een Gods onvoorwaardelijke fanatiekeling en een jongeman die zijn krachten niet de baas kan. Samen vormen ze een hecht trio in de strijd, maar ook in de liefde. Een harde, zwarte strip over de kruistochten. Integraal van de delen 1 t/m 4, waarvan 3 en 4 nooit eerder in het Nederlands zijn vertaald.)
 2. Nahomi integraal, Crisse, Dark Dragon Books, HC 34,95. (Het complete verzamelwerk, alle verhalen en illustraties van Nahomi in één album.)
 3. Solo Legatus 2: Het groene rijk, Oscar Martin, Dark Dragon Books, HC 19,95.

 1. Magiërs 4: Arundill, Vukic/Jarry & Dellac, Uitgeverij Daedalus, HC 20,50.
 2. Orks & Goblins 9: Zwijger, Stéphane Créty/Olivier Peru, Uitgeverij Daedalus, HC 20,50.
 3. De 5 Rijken 3: De liefde van een idioot, Jérôme Lereculey/Lewelyn, Uitgeverij Deadalus, HC 20,50.

 1. De dominanten 1 van 3: De grote oerplaag, Marcial Toledano/Sylvain Runberg, Dark Dragon Books, SC 9,95. (In de nabije toekomst, na een epidemie die ‘de grote oerplaag’ wordt genoemd, is er een raadselachtig buitenaards ras naar onze planeet gekomen. Niemand weet waar deze ‘indringers’ vandaan komen of wat hun doel is omdat ze geen enkele interactie hebben met mensen. Wat we wel weten is dat de nabijheid van deze buitenaardse wezens vaak dodelijke reacties uitlokt…)
 2. De dominanten 2 van 3: Sterrengoden, Marcial Toledano/Sylvain Runberg, Dark Dragon Books, SC 9,95.
 3. Agatha Christie 7: Hercule Poirot: De zaak Styles, Romuald Gleyse/Jean-François Vivier, Dark Dragon Books, SC 9,95. (HC week 7-21)

 1. U-47 deel 11: Krijgsgevangenen, Gerardo Balsa/Mark Jennison, Dark Dragon Books, SC 9,95.
 2. U-47 deel 12: Breekpunt, Gerardo Balsa/Mark Jennison, Dark Dragon Books, SC 9,95.
 3. Agent 327 dossier 9: De gesel van Rotterdam, Martin Lodewijk, Uitgeverij L, SC 9,95. (Herdruk met nieuwe kaft.)

 1. Wunderwaffen 12: De tijdsbegoocheling, Maza/Richard D. Nolane, Uitgeverij Daedalus, HC 20,50.
 2. Boris Vian 2: De dood steekt in hetzelfde vel, Macutay & Ortiz & Scietronc/JDMorvan, Uitgeverij Daedalus, HC 25,50.
 3. Collectie Fenix 150: Het walvissen kerkhof, Fred Funcken,’t Vlaams Stripcentrum, HC 20,00.

 1. Collectie Fenix 151: Kitty: De man met de sjaal, Dirk Stallaert/Patrick Vermeir, ’t Vlaams Stripcentrum, SC 10,00.
 2. Collectie Fenix 152: De lustige kapoentjes, Hurey, ’t Vlaams Stripcentrum, SC 10,00.
 3. Collectie Fenix 153: De avonturen van E.P. Egghead: De vermiste echtgenoot, François Stas, ’t Vlaams Stripcentrum, SC 10,00.

 1. Von Freeze: Batman, White Knight special, Klaus Janson/Sean Murphy, Dark Dragon Books, SC 9,95.
 2. Batman: Curse of the White Knight deel 3 van 3, Sean Murphy/Matt Hollingsworth, Dark Dragon Books, SC 9,95.
 3. Mercy 3/3: De mijn, herinneringen en sterfelijkheid, Mirka Andolfo, Dark Dragon Books, SC 9,95.

 1. House of X: Powers of X 1 van 4, Larraz & Silva/Hickman, Dark Dragon Books, SC 9,95. (‘De wereld is veranderd terwijl je sliep’. Met die woorden kondigt professor Xavier de nieuwe mutantennatie Krakoa aan. Het is een veilige haven voor alle Homo Superior. In ruil voor internationale erkenning biedt Xavier de mensheid grote medische vooruitgang. Maar de tijd voor vreedzaam samenleven is voorbij. De oude droom is niet meer, het is tijd voor een nieuwe.)
 2. House of X: Powers of X 2 van 4, Larraz & Silva/Hickman, Dark Dragon Books, SC 9,95.
 3. Zij schreven geschiedenis 13: Jeanne D’Arc, Ignacio Noé/Jérôme Le Gris, Uitgeverij Daedalus, HC 20,50.

 1. Een paus in de geschiedenis 1: Petrus, een bedreiging voor het Romeinse rijk, Jailloux/Perna, Uitgeverij Daedalus, SC 10,25. (HC week 16-21)
 2. Een paus in de geschiedenis 2: Leo de Grote, Attila uitdagen, Stefano Carloni/France Richemond, Uitgeverij Daedalus, SC 10,25. (HC week 16-21)
 3. Een paus in de geschiedenis 3: Leo de Grote, Attila uitdagen, Fabrizio Fiorentino/Dobbs, Uitgeverij Daedalus, HC 20,50.

 1. Prometheus 18: De theorie van de graankorrel, Stefano Raffaele/Christophe Bec, Uitgeverij Daedalus, SC 10,25.
 2. Olympus mons 5: In de schaduw van de zon, Stefano Raffaele/Christophe Bec, Uitgeverij Daedalus, SC 10,25.
 3. De kathedraal van de afgrond 2: Het moordenaarsgilde, Sébastien Grenier/ Jean-Luc Istin, Uitgeverij Deadalus, SC 10,25. (HC week 16-21)

 1. Baboon!, Pau, Escápula comics, SC 16,00. (Een baviaan vecht zich een weg terug naar zijn rechtmatige plek in het dierenrijk in deze prachtig geïllustreerde, woordeloze graphic novel van de Spaanse schrijver en tekenaar Pau.)
 2. Mixtape Madness: Muzieklijstjes en cd-hoesjes van Eric Schreurs, Eric Schreurs, Concerto Books, SC 14,99. (Voor vrienden en familieleden stelde Eric Schreurs cd’s samen die de soundtrack vormden voor zijn eigen universum. Voor de hoesjes bij deze giften maakte hij illustraties die getuigen van zijn grafisch meesterschap: rauw, vitaal, absurd en melancholiek.)
 3. Idulfania, Brecht Evens, Uitgeverij Oogachtend, HC 20,00.

 1. Douwe Dabbert 21: Het gemaskerde opperhoofd, Piet wijn/Thom Roep, Uitgeverij L, SC 9,95, HC 19,95. (Heruitgave.)
 2. Sngfstvl & strips, verschillende artiesten, Zero Points Publications, SC 9,95. (Al jaren is Dolly Bellefleur groot fan van het Eurovisie Songfestival. En dit jaar mag Nederland het eindelijk weer eens organiseren. Om dit te vieren heeft ze een bijzonder stripboek gemaakt, vol leuke weetjes, quizzen en interviews over het grote muziekfeest. Met bijdragen van veel verschillende tekenaars zoals Margreet de Heer en Joost Swarte.)
 3. De spannendste avonturen van Donald Duck 28: Postperikelen op de Noordpool, Walt Disney Studio’s, Sanoma Media, SC 5,95.

 1. De oase: Kleine geboorte van een biodiverse tuin, Simon Hureau, Soul Food comics, HC 24,95. (Achter zijn nieuwe huis treft Simon een steriel gazon aan. Zonder plan en ongehinderd door kennis of ervaring gaat hij met zijn gezin aan de slag en creëren ze in tien jaar tijd een stadsoase, drukbezocht door allerlei dieren en insecten. Dit boek is het verslag van die tien jaar en vormt een prachtig voorbeeld van hoe iedere tuin kan bijdragen aan de biodiversiteit dankzij wat enthousiasme en wat opgestroopte mouwen.)

 1. Jerom als straatridder, Parastone, Beeld 49,00.

tom

Back To Top
×Close search
Zoeken