skip to Main Content

2021 WEEK 17

WINKELEN ZONDER AFSPRAAK

Er mag weer gewinkeld worden zonder afspraak!

De eerste paar dagen waren al een groot succes, hartstikke fijn.
Maar om te zorgen dat het niet te druk wordt laten we een beperkte hoeveelheid klanten tegelijkertijd binnen. Let voor het binnenstappen even op het bordje op de deur en/of onze aanwijzingen.

 ZONDAG WEER GEOPEND

Met ingang van deze week zijn we ook weer elke zondag geopend (12:00 – 17:00). Fijn voor iedereen die doordeweeks niet veel tijd heeft en om het winkelend bezoek meer te kunnen spreiden.
  1. Pinanti United 2: Leg neer die bal!, Charel Cambré, Uitgeverij INdruk, SC 8,20. (Herdruk van de Strip2000 uitgave uit 2016. Met andere albumtitel en een aantal extra pagina’s.)

  2. Rubine 14: Serial Lover, Walthery/Di Sano, Uitgeverij INdruk, SC 8,20, luxe HC 51,50. (Luxe met linnen rug en andere cover. Met genummerde en gesigneerde prent, oplage 150 ex.)

  1. Donald Duck premium pocket 23: SuperDonald: Een nieuw begin, Walt Disney Studio’s, Sanoma Media, SC 10,25.

  2. Helemaal klaar mee…, Theresa Hartgers, Trichis Publishing, SC 17,95. (Het leven met kinderen blijft een uitdaging. Een onuitputtelijke inspiratiebron. Een tranendal en rozentuin in een. Benodigdheden geduld tot aan den einder, liefde in overvloed. T.H. te R. heeft het allemaal, en tekent maar door. Kinderen, altijd handig, helpen met je smartphone, sjouwen met vuilniszakken. Maar oh wee als ze een keer op tijd moeten zijn… Theresa is er helemaal klaar mee. Of toch niet?)

  1. Werktitel: Mens, Isa Grütter, Uitgeverij de Harmonie, SC 22,50. (God zag dat het bijna goed was. De aarde draait, de binnenkant is zwaar genoeg om de bergen er niet af te laten vallen. De afstand tot de zon is stabiel en sterren zijn er genoeg. Het werkt, maar dan slaan de twijfels toe. Wanneer is het goed genoeg? Werktitel: Mens is het debuut van illustrator Isa Grütter waarin ze de weinig bescheiden taak op zich neemt de eerste schetsen voor de mens op te tekenen.)

  2. Meander duikt in de geschiedenis van Rheden, Van Broekhoven/Berbee, Syndikaat, SC 9,95. (Meander is een klein onsterfelijk boswezen dat leeft in de oneindige bossen van de Veluwezoom. Samen met zijn vriendje Xander, speelt hij de hoofdrol in een strip over de gemeente Rheden en haar inwoners. In dit avontuur nemen ze ons mee door de geschiedenis, die begint op de smeltende gletsjers van het nog jonge IJsseldal. We ontmoeten de eerste inwoners van Rheden, we zijn er bij als de Franken een goudschat verbergen en gaan op audiëntie bij stadhouder Willem III.)

VOORBESTELLING

Uitgeverij Silvester

LET OP!: Uiterste inschrijfdatum dinsdag 4-5-21. Daarna is er geen mogelijkheid meer tot intekenen. Dus reageer snel!

Lemen Troon Collector’s Edition:
Deze Collectors Editions van De Lemen Troon zullen verspreid over 2021 en 2022 verschijnen. De eerste 2 delen liggen eind mei 2021 in de stripwinkels. Boek 3+4 verschijnen dit najaar, boek 5+6 in het voorjaar 2022 en tot slot boek 7 najaar 2022.

Er zijn 2 verschillende manieren van intekenen:

  • In 3 gespreide betalingen. De eerste keer bij uitkomen van boek 1 + 2 betaal je 149,85, waarbij je dan deel 7 vooruit erbij betaald. Dan bij uitkomen van boek 3 + 4 weer 99,90 en tot slot bij uitkomen van boek 5 + 6 ook weer 99,90. Deel 7 ontvang je dan bij uitkomen gratis.
  • Het volledige bedrag in een keer vooruitbetalen, 350,-. Kies je voor deze optie krijg je nog een gelimiteerde verzamelbox als extraatje.
Mocht je interesse of vragen hebben, aarzel dan niet om ons te bellen (040-2441882) of te mailen!

tom

Back To Top
×Close search
Zoeken