skip to Main Content

2021 WEEK 15

WINKELEN, ÍN DE WINKEL
Op afspraak kan er 30 minuten gewinkeld worden.
We hanteren een maximum van 4 klanten tegelijkertijd.

WINKEL OPEN VOOR AFHALEN
Afhalen is ook nog steeds mogelijk op afspraak.
Betalen kan gewoon aan de deur.

AFSPRAAK MAKEN?
Dit kan dinsdag t/m vrijdag tussen 11:00 en 18:00 en zaterdag tussen 11:00 en 17:00. Mail (eppo@eppo.nl) of bel (040-2441882) voor een afspraak!
Een afspraak moet minstens 4 uur van te voren.

 1. Malcolm Max 1: Body snatchers, Ingo Römling/Peter Mennigen, Dark Dragon Books, SC 9,95. (Malcolm Max en zijn prachtige metgezel Charisma, de halfvampierin, stuiten in het Londen van 1889 op vreemde gebeurtenissen die een zware wissel op hun leven trekken. Er vind een reeks gruwelijke vrouwenmoorden plaats, die mogelijk verband houdt met de toenemende roof van lijken die Malcolm Max in opdracht onderzoekt. Al snel ondervinden de vampierjager en de halfvampier hoe je van jager kunt veranderen in prooi.)
 2. Malcolm Max 2: Wederopstanding, Ingo Römling/Peter Mennigen, Dark Dragon Books, SC 9,95.
 3. Burke & Wills: Australië, 1860: De onmogelijke oversteek, Fabio Pezzi/Nathalie Sergeef, Dark Dragon Books, HC 24,95. (1860. De ontdekkingsreiziger Robert O’Hara Burke en landmeter William John Wills hebben de leiding over een expeditie om de oversteek van zuid naar noord Australië te maken. Vanaf het begin wordt de expeditie geplaagd door interne strijd, slechte berekeningen en grove beoordelingsfouten. Desondanks zal de vastberadenheid van deze mannen hen naar het andere uiteinde van het continent brengen, maar tegen welke prijs?)

 1. De Muur 1 van 3: Homo Homini Lupus, Mario Alberti/Antoine Charreyron, Dark Dragon Books, SC 9,95. (De toekomstige wereld. Onrechtvaardigheid, vijandig klimaat, oorlog en ziektes. Massale migraties. De mensheid is tot een dieptepunt gezonken en heeft de planeet opgebrand. Er is niets anders meer over dan een hoop puin waarin de overlevenden zichzelf proberen te redden. Solal en Eva zijn maar met een ding bezig: Eva redden van haar chronische ziekte. Er is nog maar één hoop op genezing, ED3N binnenkomen. Maar wie voorbij ‘De muur’ komt en ED3N binnengaat, komt er niet meer uit…)
 2. De Muur 2 van 3: Homo Homini Deus, Mario Alberti/Antoine Charreyron, Dark Dragon Books, SC 9,95.
 3. Moord op de Tsaar, Thierry Robin/Fabien Nury, Dark Dragon Books, HC 24,95. (Op het voorplein van het paleis van de gouverneur-generaal van Moskau zwaait een opstandige menigte met stokken, stenen en rotte groenten. Op het balkon laat gouverneur Sergei Aleksandrovich zijn zakdoek vallen. Met voorbedachten rade of een ongeluk, desalniettemin het signaal voor de soldaten om het vuur te openen op de menigte. Deze handeling is niet alleen het doodvonnis voor mensen in de menigte, maar uiteindelijk ook van de groothertog.)

 1. Berlijn wordt ons graf deel 1 van 3: Neukölln, Michel Kœniguer, Dark Dragon Books, SC 9,95. (HC was November 2019, herziene editie November 2020.)
 2. Berlijn wordt ons graf deel 2 van 3: Franse Furie, Michel Kœniguer, Dark Dragon Books, SC 9,95. (HC was November 2020.)
 3. Achilles 3 van 3: Van ijzer en vlees, Cosimo Ferri, Dark Dragon Books, HC 19,95.

 1. Doomsday Clock 1 van 6, Gary Frank/Geoff Johns, Dark Dragon Books, SC 9,95. (De almachtige Dr. Manhattan van de Watchmen heeft de wereld verlaten. Zijn voormalige teamgenoot Ozymandias volgt hem samen met een nieuwe Rorschach naar een andere wereld… waar superhelden als Batman en Superman de dienst uitmaken. Wat wil Dr. Manhattan daar? Ozymandias zoekt naar een antwoord op zijn vragen, maar intussen tikt de klok door…)
 2. Doomsday Clock 2 van 6, Gary Frank/Geoff Johns, Dark Dragon Books, SC 9,95.
 3. Marvel action – Avengers: A.I.M. aan de macht, Marcio Fiorito/Matthew K. Manning, Dark Dragon Books, SC 9,95.

 1. Batman: Three Jokers deel 3 van 3, Jason Fabok/Geoff Johns, Dark Dragon Books, SC 9,95. (Verkrijgbaar in 2 verschillende covers (zie foto’s).)
 2. 300 Gram, Karl Tollet/Damien Marie, Dark Dragon Books, HC 24,95. (1643. Agnes, een jong grietje uit de straten van Amsterdam, probeert te overleven door de drug epicine te verkopen. Maar als ze de 300 gram die ze aan de geldschieter verschuldigd is niet meer kan terugbetalen, gaat alles mis.)

 1. Donjon Avondschemer 110: Het hoge noorden, Alfred/Joann Sfar & Lewis Trondheim, Silvester Strips Uitgeverij, HC 17,95.
 2. Donjon Monsters 10: Soldaten van eer, Bézian/Joann Sfar & Lewis Trondheim, Silvester Strips Uitgeverij, HC 17,95.
 3. Boerke: Ontgoocheld, Pieter de Poortere, Uitgeverij Nanuq, HC 15,95.

 1. Avatar, de legende van Aang: cylus 1, de belofte, Dark Dragon Books, SC pakket 29,95. (Collector’s Pack met herdrukken van de delen 1 t/m 3 die samen de complete eerste cyclus vormen.)
 2. Avatar, de legende van Aang: cylus 2, de zoektocht, Dark Dragon Books, SC pakket 29,95. (Collector’s Pack met herdrukken van de delen 4 t/m 6 die samen de complete tweede cyclus vormen.)
 3. StripNieuws nummer 82 april 2020, Het Stripschap, SC 4,95.

 1. Dune: De graphic novel, boek 1, Allén & Martin/Herbert & Anderson naar Frank Herbert, Silvester Strips Uitgeverij, HC 29,95. (Dune, het epische sciencefiction meesterwerk van Frank Herbert, speelt zich af in een verre toekomst en vertelt het verhaal van de familie Atreides die de heerschappij over de woestijnplaneet Arrakis overneemt. Een verbluffende mix van avontuur en mysticisme, politiek en natuur.)
 2. Bowie: Stardust, rayguns & moonage daydreams, Michael Allred & Laura Allred/Steve Horton, Silvester Strips Uitgeverij, HC 29,95. (David Bowie is een van de meest aantrekkelijke iconen in de moderne popcultuur en verleidde verschillende generaties fans met zijn muziek en zijn eigengereide personages. Zijn erfenis als muzikant is opmerkelijk en overschrijdt de grenzen van alle muziekgenres en als visual artist vaagde hij de heersende podiumcultuur weg met zijn psychedelische esthetiek, larger-than-life imago en zijn geflirt met het surrealisme. Dit boek vertelt over de opgang van Bowie’s carrière en over de op- en ondergang van Bowie’s alter ego Ziggy Stardust.)
 3. Messara 2: Minos, Jacques Terpant/Philippe Bonifay, Silverster Strips Uitgeverij, SC 8,95, HC 17,95.

 1. Moordenaar op maat 2: Vermoorde Onschuld, Yannick Corboz/Wilfrid Lupano, Silvester Strips Uitgeverij, SC 8,95, HC 17,95.
 2. Detectives 6: John Eaton – Eaton in love, Mara/Herik Hanna, Silverster Strips Uitgeverij, SC 8,95, HC 17,95.
 3. Frigiel en Fluffy 4: Het bevroren koninkrijk, Minte/Frigiel en Jean-Christophe Derrien, Silvester Strips Uitgeverij, SC 7,95.

 1. Lynx boek 1, Alexandre Eremine/Serge Perrotin, Silvester Strips Uitgeverij, SC 8,95, HC 17,95. (In de verre toekomst onderzoekt agent Bor in zijn eentje planeten in de vier uithoeken van de hele Melkweg. Die missies zijn het enige dat zijn leven nog zin geven na een zwaar persoonlijk drama. Daarin komt verandering in de vorm van zijn nieuwe partner Annet.)
 2. Brian Bones, privédetective 3: Corvette 57, Georges van Linthout/Rodolphe, Silverster Strips Uitgeverij, SC 8,95, HC 17,95.
 3. Europa 1: De maan van ijs, Janjetov/Leo & Rodolphe, Silvester Strips Uitgeverij, SC 8,95, HC 17,95. (Ver onder de oppervlakte van Europa, de vierde maan van Jupiter, bevindt zich een oceaan waarin zich verschillende vormen van leven hebben ontwikkeld. Vreemd genoeg zijn de eerste twee wetenschappelijke expedities die naar Europa zijn gestuurd om deze levensvormen te bestuderen tijdens bizarre ongelukken verdwenen. Een derde expeditie vertrekt…)

 1. Donald Duck pocket 312: De razende race, Walt Disney Studio’s, Sanoma, SC 5,75.
 2. Leonard Cohen: On a wire, Philippe Girard, Concerto Books, HC 22,99. (Zijn donkere stemgeluid is herkenbaar uit duizenden, maar wat weten we over Leonard Cohen? De permanent verliefde dichter die met drank, drugs en zen op zoek was naar zijn onsterfelijke ziel, doorkruiste de twintigste eeuw als een Bird… on a Wire…)
 3. Club Donald pocket 4, Walt Disney Studio’s, Sanoma, SC 5,75.

 1. Typex’s Andy: Feitelijke fictie, Typex, Scratch Books, SC Box set 79,50. (Complete set van alle 10 de delen, inclusief gratis box. Alle delen eerder los verschenen vanaf september 2020.)

 1. Plunk!: Director’s cut, Luc Cromheeke/Laurent Letzer, Uitgeverij Oogachtend, SC 24,95. (Integrale uitgave met 15 niet eerder uitgebrachte pagina’s.)
 2. Goblins 4: Op weg naar het beloofde land, Corentin Martinage/Tristan Roulot, Silvester Strips Uitgeverij, SC 7,95.
 3. Afrikakorps 2: Crusader, Olivier Speltens, Silvester Strips Uitgeverij, HC 19,95, HC limited edition 29,95. (Deze week het tekort nageleverd gekregen van de limited edition. Nog maar enkele exemplaren beschikbaar!)

tom

Back To Top
×Close search
Zoeken